View tracker

Men asså hörni! Vilket fint väder vi har fått den här sommaren, Jag har tillbringat mycket tid ute på sjön. Den 16 juli åker jag till Kroatien en vecka. Det ska bli supermysigt. Nu ska jag på fotbollscup, wish me good luck. Ha en supermysig dag, kram på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Asså hörni vilket fint väder det är! Det var superfint väder på kristi himmelsfärdshelgen. Sen blev det lite sämre men nu är det tillbaka. Superskönt! Idag i stockholm är det 23 grader ute. Det finns massa fina blommor som blommat ut o på bilderna är några vita som e mina favoriter. Helt otroligt, Kraaam

Likes

Comments

View tracker

För någon vecka sedan bestämde jag och några kompisar att vi skulle överaska vår fina vän på födelsedagen. Så under veckan har vi köpt presenter och mat. Igår gjorde vi pannkakstårta och chokladdoppade jordgubbar. Supergott och somrigt! Idag när vi kom hem till mig överraskade vi henne. Hon blev superglad och överaskad. Det värms i hjärtat att göra något som gör någon glad!

Likes

Comments

Go kväll, jag har tänkt på en sak. Jag vet ej hur mycket jag kommer uppdatera nu när vädret är så trist. Jag kan ju ta massa bilder inne men det känns ej lika kul som naturbilder, men det kommer nog också komma lite inomhus bilder på mat osv. Men sen när våren kommer så kommer jag nog att börja fota utomhus en del. Så då kommer det att bli bättre uppdatering. 

Likes

Comments