Före ✂

Efter ✂

Håret har växt så mycket sedan klippet i Victoria gjorde i November. Så idag gjorde jag det ännu kortare ✂ jättenöjd!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Morgonpyssel är att färga bästisens hår rosa. 🦄

Likes

Comments

Outfit

Idag fortsätter sjukvilan för min del.  Har åtminstonde kunnat roat mig med att titta på djurspår ute i fina vädret å pussa fårnäsor.

Likes

Comments

Outfit

2017-02-06

Måndag morgon. Det är ju aldrig särskilt roligt. Vaknade dessutom utan att ha kryat på mig alls från sjukdomshelgen som var, så idag blev jag hemma. Är inte helt nöjd med min livssituation just nu heller och kan egentligen inte vara sjuk från skolan men känner ändå att jag behöver prioritera att krya på mig ordentligt. Annars kommer det förmodligen bara tillbaka lika förjävligt en gång till.

Denna lediga måndag spenderades självfallet icke särskilt produktivt heller utan blev en salig blandning av instagramskrollande, matlagning och Jon Olssons vloggar. Har underskattat honom :/// Jösses vilka bra videor han producerar! Vanligtvis brukar min hjärndöda aktivitet bestå av att spana in alldeles för dyra båtar/husbilar på Blocket, extremt dyra villor på Hemnet eller fantastiska miljöer och resemål, på Jon Olssons youtubekanal får jag se allt detta. BIG like. :Ppp

Min tanke med bloggen är i nuläget att ha som ett komplement till min Instagram som jag uppdaterar 100h/dag. Alltså, att samma bild som på Instagram kanske är publicerad här men med ett utvecklat inlägg. Eller något??? We'll see. Nu är det snart sovdax (en till Jon vlogg) så man kan vakna på gott humör.


Likes

Comments

instagram@ellenymo