me & bff

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna helg har väl nästan slagit rekord. Har fått se min allra största idol, Justin Bieber, live och även fått spendera helgen med min allra största kärlek i livet. Typ så bra det kan bli helt enkelt.

Konserten var awesome...så mycker känslor! Han är verkligen toppen och det är verkligen häftigt med hans konserter. Sån sjuk energi. Det är liksom nästan ca 40.000 brudar som är uppspelta i samma rum?? Haha ja, mycket skrik.
Jag såg honom 2013 när han var här och idag är jag ju inte alls på samma sjuka fangirl sätt, men det är ändå något alldeles speciellt att få se sin idol live. Jag har trots allt varit belieber sedan januari 2010 då jag började lyssna på honom.

Så i fredags natt landade jag i Uppsala och fick somna med mitt hjärta. Igår gjorde vi ca ingenting förutom att gå på stan en liiiten sväng och laga mat.
Idag gjorde vi absolut ingenting förutom att äta middag på TacoBar. Vi hade 2 för 1 och det visade sig att det inte var på resturangen vi befann oss på... dessutom var den det gällde för mycket närmre stationen som jag ändå skulle till direkt efter. Jaja, då har vi den till en annan gång. 😅

Nu är jag påväg hem i alla fall. Inte redo för skola imorgon... kramis

Likes

Comments

Det finaste livet skapade måste ju vara insekter! Älskar varenda litet kryp. Från skalbaggar, till spindlar och vidare till trollsländor och larver. Tycker verkligen att våra minstingar är de som är vackrast och mest fascinerande.
Så här är en liten trollslända och en liten spindel.

Likes

Comments

Efter en fin helg med mitt hjärta sitter jag nu på tåget påväg hem igen. Känns faktiskt lika jobbigt varje gång även fast jag vet att det är bara 4 hela dygn jag måste vänta.
Det är något med avståndet som får det att kännas så mycket.
-
Igår så gymmade vi ben på ett asfint Actic. Det är nybyggt och så fräääscht. Efter det drog vi hem för att äta lite lunch och duscha. Sen gick vi runt och fångade lite pokémon innan vi åt middag på en resturang jag aldrig kollade namnet på hahaha. Åt en väldigt god oxfilépasta i alla fall. Filip åt hamburgare. Sen åkte vi hem för att äta glass och kolla på Netflix.
Idag gick vi på stan och båda köpte varsitt par skor till hösten/lite in på vintern. För Filips del blev det ett par bruna ridskor från Rieker, jättefina. Och jag köpte också ett par ridskor men ett par gråa från Vagabond. Skitsnygga och inte too expensive. Lägger upp bild imorgon. ✔
kramis

Likes

Comments

instagram@ellenymo