Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har inte bloggat på flera dagar och det finns flera anledningar till det, för det första så bloggade jag ingenting i lördags för att jag fick feber i fredagskväll och låg i sängen hela lördagen och sov hela dagen! Även igår (söndag) hade jag nästan 39 graders feber och låg i sängen hela förmiddagen. Jag tog en Ipren och gick ner för att äta frukost runt 13 tiden, jag tog upp en macka men kände direkt att nej jag går tillbaka till mitt rum istället för jag mår illa jag kommer spy om jag äter nu, men ingenting mer hände (vad jag kommer ihåg) vaknade sedan upp men var fortfarande borta, jag såg lite halvt att mamma skrek på mig i panik, hon slog på mina kinder och hällde i mig vatten. Efter kanske 5 min satt jag upp men var fortfarande inte helt vaken, jag var iskall men svettades, hade ingen färg i ansiktet och mina läppar var kritvita (mamma sa det, jag såg ju inte mig själv) efter en stund kunde jag svara på mammas frågor som typ "du måste ha nåt sött, vill du ha Cola? Eller fanta? Eller bulle? Fick en halv bulle och ett glas Cola intryckt i munnen samtidigt som jag bara satt och stirrade rakt fram och jag såg ingenting, jag kände mig som ett spöke helt seriöst! Efter några minuter kom jag sakta tillbaka och Kalle kom hem från träningen eftersom mamma ringt honom i panik över att hon varit hemma själv när hon såg mig bara tuppa av helt plötsligt! Efter en stund var iallafall allt bättre men det snurrade fortfarande i huvudet men vi fick iallafall åka till sjukhuset i Katrineholm för att se vad som orsakade att jag svimmade, men det kunde dom inte svara på men där var vi iallafall i 2 timmar och jag fick ta massa olika prover men jag fick äta på McDonalds efter så det var värt det iaf! Jag har aldrig svimmat förut så jag tyckte det var creepy att jag bara gick och svimmade helt plötsligt! Men jaja, nu mår jag bättre! Jag har varit hemma från skolan idag iallafall och imorgon har vi studiedag så då kommer jag också vara hemma, sen tror jag att jag går till skolan på onsdag iallafall! Jag har varit feberfri hela dagen idag men mamma har varit tvungen att vara hemma med mig idag ifall det skulle vara så att jag svimmar igen! Men iallafall nu vet ni varför jag inte kunnat blogga!Kram!

Likes

Comments

Så himla svårt att komma på saker att önska sig i julklapp! Vill nog mest bara ha pengar! Det är lättare att köpa det man vill ha då!
Men det är ju inte så kul att bara önska sig pengar liksom, så jag satte ihop en liten önskelista iallafall!


Likes

Comments

Fredag idag mina vänner!
Så jävla skönt!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer efter skolan, finns mycket att välja på så har lite panik över vad man ska hitta på haha!
Iallafall rätt chill dag i skolan idag, bara 3 lektioner!
Kraaam!
Likes

Comments

Nyss hemkommen från Katrineholm, slutade 12.50 och åkte ner till stan och fikade med Elina, vi tog 14.50 bussen hem så nu är jag hemma!


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej pååååer!
Ingen bloggning igår tyvärr eftersom jag inte mådde bra och sov bort halva dagen! Men idag mår jag bättre och är påväg till skolan som vanligt! Har en viktig redovisning idag så kände mig tvungen att åka till skolan även fast det kanske hade varit bättre att jag stannade hemma! Slutar 2 timmar tidigare idag också så det är ju skönt! Efter skolan går nog jag och Elina lite på stan och fikar lite, annars händer det nog inget speciellt idag!
Mitt 4G tog slut igår.. Bra Elvira det har inte ens gått halva månaden, jaja..

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har det varit en helt vanlig tisdag förutom att jag hade prov i geografi, gick relativt bra tycker jag, eller det känns så iallafall!
Känns som att det är fredag imorgon.. Så jobbigt att inse att det bara är onsdag istället.
Har en redovisning på torsdag men sen är jag klar för den här veckan med allt! Har haft 2 redovisningar och ett prov hittills på 2 dagar! Sen har jag en redovisning till nästa vecka men aja.. Om en vecka är jag iallafall ledig! Skööööönt! Sen är det bara några veckor kvar till det är jullov! Men aja det här inlägget blev ju allt annat än spännande..


Likes

Comments
Likes

Comments