View tracker
View tracker
View tracker

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR

Tänk att det är mindre än en månad kvar till jul, och vad passar då inte bättre än lite tips på snygga klänningar till julafton? Själv har jag faktiskt redan fått hem min klänning som jag klickade hem i helgen. Den var så himla fin och passade alldeles perfekt.

Längtar ihjäl mig efter julen och skulle allra helst vilja klä granen typ igår, haha. Så himla mysigt med julen och för att inte tala om hur vackert allting är? Ge mig jul nu.

Likes

Comments

Ända sen jag var liten har jag alltid fantiserat om hur mitt drömhus ska se ut, ljust, med balkar i taket, trägolv och en mysig eldstad i vardagsrummet. Alltså hur gosigt hade inte det varit att ta en kopp te och tända en brasa i kaminen nu när det är som mörkast ute? Att bara sitta där i fåtöljen inlindad i en filt och titta på elden? Jag hade så gärna velat göra det nu när man är frussen och grå.

Så småning om ska jag ha det drömhuset jag alltid drömt om, tillsammans med min alldeles egna lilla familj. Herregud vad jag längtar. Kan sitta och bläddra i inredningstidningar eller på nätet i timmar och bara drömma mig bort, hur jag ska inreda kök och sovrum, hur jag vill att mitt alldeles egna ställe ska se ut. Jag ser verkligen fram emot att få inreda på det sättet jag vill ha det, att göra det så personligt så möjligt. Det är en dröm jag haft så himla länge. Och där ska jag ha en kamin.

Jag hittade en sida som säljer olika kaminer i olika designer och storlekar, och jag längtar så tills jag kan köpa en själv. Så himla mysigt verkligen. Om ni själva är sugna på att kika in dessa finns dom här! xoxo

Likes

Comments

Min andra halva. Trots att vi har det lite tufft ibland är jag ändå oerhört glad att du är min och att jag får tillbringa varje dag tillsammans med dig. Jag älskar dig till månen och tillbaka. xoxo

Likes

Comments

1. Mötte upp Sofi på stan för att ta en fika och kika in rean på black friday. Fick med mig en jättemysig polotröja och en skjorta till Robban hem.

2. Lånade pappas bil häromdagen och stortrivdes. Skulle inte ha något emot att sätta mig i en audi varje dag, haha.

Likes

Comments