Foto

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Foto

/För några helger sen när vi var i Linköping & hälsade på hos Nella, käkade goda burgare & gick på julmarknad

Likes

Comments

/Lite Stockholms-shopping från några helger tillbaka. Temat råkade bli blått & pärlor då allt jag handlade hade det ena eller det andra, haha. Köpte finaste tröjan från Zara och lite andra överdelar, och nya favoritbyxorna från H&M. Har seriöst använt dessa 14 av 16 dagar jag ägt dom. Sitter så bra och är så himla sköna, från H&M?!?! Även en ny favoritbronzer från Kiko hittade jag. Har inte testat något därifrån innan men gillar den verkligen, extra kul är det ju med smink när det är billigt men har en fin förpackning + kvalité som får det att kännas som man lagt en halv förmögenhet på den, haha.

Jag är tillbaka!!!! Med nytt jobb och nytt liv. Skojar, men nytt jobb har jag fått och att gå från halvtid till heltid har även fått mig gå raka vägen till soffan när jag kommit hem nästan varje dag. Insåg dessutom att jag verkligen låtit kameran ligga alldeles för länge när mina album bara sträckte sig till oktober? Alldeles för dåligt att inte använda den mer bland höstlöven.

Likes

Comments

Foto

Älskarrrr dessa bilder, tyckte de blev så fina!!!

Likes

Comments

/Bikini från NA-KD

/Väska och necessär från Day som jag reafyndade när Alma och jag tog en tur till Jönköping. Perfekt storlek på väskan för mitt ständiga farande, extra roligt när det matchar också, haha.

/Rio från Anastasia. Trivs oväntat bra i detta läppstift!!!

/Ljudböcker. Har precis lyssnat färdigt på första Harry Potter och min tanke är att plöja igenom resten av dom innan min provperiod är slut, haha. Gillar verkligen att sätta på när man ska göra något annat, t ex diska, och han som läser upp just Harry Potter har väldigt skön röst att lyssna på även för mig som är superkänslig för små störiga ljud i bakgrunden. Typ smackande. Haha.

/Wish. Har tyvärr fastnat och redan hunnit beställa massa onödigt. Bl a två bikinis som var förvånansvärt fina, ett datorfodral, sminkborstar... osv osv

Likes

Comments

/Hade gjort mycket för dessa nachos just nu!!!

Likes

Comments

Foto

/Strosade runt lite i Västervik & åt en god laxsallad...

/... innan det var party-dags och jag hade på mig min fina gula kjol. Lägenheten vi hyrde låg centralt och var supermysig!!

/""Solade"" utan sol och badade i Lysingsbadet

Likes

Comments

Likes

Comments