View tracker
View tracker
View tracker


.


.

Har sett ut ungefär såhär och jag insåg precis att den i princip bara bestått av ätande. Det nya året verkar alltså fortsätta på samma sätt som 2016, skönt!

Likes

Comments

/En fantastiskt rolig nyår med 4 fantastiska personer

Likes

Comments

/nya skor (som är omöjliga och få ihop en snygg outfit till) och första snön härom veckan

Likes

Comments

View tracker

Idag när jag svängde förbi kicks för att kika på lite julklappar hittade det jag detta fina set från Smashbox. Just detta fick bli en present till mig själv.. eftersom jag använder deras primer och  länge velat testa deras primer water. Det finns alltid en ursäkt att hitta på när man hittar något man vill ha, haha. Älskar förpackningen och köpte en annan variant som ska bli en julklapp. Hade själv blivit väldigt glad om jag fick något set med smink i stil med detta (blink blink ;)))). Brukar alltid vara sent ute innan jul men i år kom alla julklappsidéer som ett rinnande vatten så de står redan nedskrivna och väntar på att bli inhandlade. En bra idé är väl att kanske vänta till Black Friday nästa fredag och se om man kan fynda lite julklappar (och ännu mer till mig själv...) då!

Likes

Comments

/från Bikbok (här). Älskar att den är så pass mörkt blå att den funkar till svart. Med en stor halsduk och ett par varma skor tror jag dessutom att den klarar kylan ett tag fram över utan problem.

Likes

Comments

I lördags var halloweenfirande på schemat och min tanke var att fixa iordning hemma med inspiration från barnkalas. Tyckte ändå jag lyckades väldigt bra? Jag var utklädd till älva/fe/något i den stilen men fick ingen bra bild förutom ett par suddiga snapchatbilder. Gjorde kanske inte så mycket eftersom jag glömde ta på mig vingarna och lyckades få på mig en mindre lyckad outfit, haha. Hade iallafall en sviiiinrolig kväll trots att jag låg i 39 graders feber två dagar innan. Älskar halloween!!

Likes

Comments

Hur kan det vara så himla roligt att köpa en almanacka? Gjorde denna fina via personligalmanacka.se och fick hem den förra veckan, och det är lika roligt varje gång man plockar upp den för att skriva i saker i den. Sökte runt lite och hittade designen som jag fixade lite i photoshop. Gillade verkligen båda illustrationerna så struntade i att fram- och baksidan inte riktigt passar ihop. Man ser ju bara en sida i taget ändå, haha. Längst ner för varje vecka valde jag att ha Veckans att göra, veckans idé och veckans träning. Kan ju avslöja att 2 av 3 av dessa rutor inte blir speciellt fulla efter en vecka....

Likes

Comments