Foto

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

/Bikini från NA-KD

/Väska och necessär från Day som jag reafyndade när Alma och jag tog en tur till Jönköping. Perfekt storlek på väskan för mitt ständiga farande, extra roligt när det matchar också, haha.

/Rio från Anastasia. Trivs oväntat bra i detta läppstift!!!

/Ljudböcker. Har precis lyssnat färdigt på första Harry Potter och min tanke är att plöja igenom resten av dom innan min provperiod är slut, haha. Gillar verkligen att sätta på när man ska göra något annat, t ex diska, och han som läser upp just Harry Potter har väldigt skön röst att lyssna på även för mig som är superkänslig för små störiga ljud i bakgrunden. Typ smackande. Haha.

/Wish. Har tyvärr fastnat och redan hunnit beställa massa onödigt. Bl a två bikinis som var förvånansvärt fina, ett datorfodral, sminkborstar... osv osv

Likes

Comments

/Hade gjort mycket för dessa nachos just nu!!!

Likes

Comments

Foto

/Strosade runt lite i Västervik & åt en god laxsallad...

/... innan det var party-dags och jag hade på mig min fina gula kjol. Lägenheten vi hyrde låg centralt och var supermysig!!

/""Solade"" utan sol och badade i Lysingsbadet

Likes

Comments

Likes

Comments

/Universeum

/Tittade lite på Gothia Cup, shoppade lite och var hungriga och lata på kvällen så vi åt på Pinchos som låg ungefär 10 meter från hotellet

Likes

Comments

/en fredags-roadtrip till vackra Västervik

Likes

Comments

Igår kom hela gänget hit och vi har haft en så mysig helg, trots att det regnade på dagen blev det en jätteskön kväll och vi åt massa god mat hela dagen. Det är ju liksom att äta god mat som är höjdpunkten ca varje dag, haha.

/Ännu en svingod crêpe på Norrings Creperie

/Gjorde oss iordning inför kvällen och jag hade på mig min nya assnygga fransjacka som jag hittade på Zaras rea. Dock fastnar håret i nitarna så man måste ha det uppsatt, haha. Måste hitta en lösning på det problemet.

/Käkade lite gott och drack lite vin innan det var dags för mat

/På Klinta Bykrog i Köpingsvik. Åt Halloumi på lavasten vilket var gott men svettigt att sitta vid, haha.

/3 av mina fina fina vänner

Idag har Öland bjudit på fantastiskt väder och vi spenderade hela dagen på stranden i Köpingsvik (Bilderna är dock från Böda men det hade absolut ingen vetat om jag inte skrivit det, hahah). Det höll sig varmt även ikväll så vi har grillat halloumi och grönsaker idag också som vi satt och åt ute i kvällssolen. Svensk sommar när den är som bäst, verkligen.

Likes

Comments

/En ooumph-tallrik på Lundgrens Garage här i Borgholm som smakade fantastiskt, lätt att man väljer vad man vet är gott men detta var en chansning och det var sååååå gott!

/Fick besök i dammen

Likes

Comments