/Shopping, hockey och en supergod vegetarisk burgare

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

/Före&Efter

/Oumph-wrap aka nya favoriträtten & världens bästa människa

/Random bild i favoritjeansen & i mitt nya fina set vi fick in på jobbet i veckan

Likes

Comments

(Här ser det ut som att jag ska berätta att jag är ofrivilligt gravid tack vare placeringen av min kritvita hand, haha.)

I tisdags spenderade jag 4 timmar hos frisören där jag slingade ljusare, kapade bort lite av det slitna i topparna och klippte äääääntligen lugg. Har funderat fram & tillbaka på att klippa gardinlugg i ungefär ett år men har varit rädd att jag ska tycka att det är jobbigt, vilket det som tur är inte är. Trivs så bra!!! Den är dock lite finare nu än på bilderna när den fått ett par dagar till att lägga sig rätt, haha.

Likes

Comments

/Ultra Glossy Lip i Finders Keepers, Ultra Satin Lip i Femme, Super Shock Shadow i Ignition, Super Shock Shadow i Cricket och Bronzer i Paradise Cove

När craycray.se sålde ut allting med 50% rabatt i början av veckan kunde jag inte låta bli att snabbt som attan klicka hem lite produkter från märken jag inte testat förut, däribland Colourpop. Fick halva beställningen i fredags och den innehöll just det jag beställt från märket. 2 ögonskuggor, 2 läppstift och en bronzer. Har provat och swatchat lite, dock kom den ena skuggan trasig så har såklart inte använt den men tänkte att den var roligt att visa ändå haha. Ögonskuggan till höger provade jag igår och jag måste säga att jag blev extremt imponerad. Colourpop är ju ett väldigt hypeat märke, med all rätt. Även bronzern imponerade, speciellt eftersom jag lyckats få en färg som passade mig väldigt bra. Har aldrig känt på en bronzer med samma formula som denna, så fin!!! Läppstiften får vänta med att testas ordentligt tills jag fått lite fräknar på näsan och inte längre smälter in i den vita väggen som är bakom mig just nu, haha.

Likes

Comments

Contains affiliate links

...Hittar ni här för ynka 249 kr. Vilket kap?! Bestämde mig för att klicka hem dom i två färger, och inviga ett par imorgon för att se om de är bekväma(om inte åker det andra paret tillbaka såklart). Lagom klackhöjd, mer än bra pris & snygga färger. Enda att tänka på var att de var aningen små i storleken, dock på det sätt att hälen ligger lite över kanten vilket jag tycker känns bättre än att tårna hänger över, haha. Förhoppningsvis är de så pass bekväma att mina fötter står ut med dom en hel utekväll, annars lär jag ha ett litet problem....

Likes

Comments

/I en ny mysig blus jag hittade på Lindex igår. Älskarrrrrrrr mönstret

Likes

Comments

/Lunchpaus i Våffelstugan

/Tog med kameran en sväng i backen

Med två dagar kvar av vår skidvecka är vi ganska sega, och idag har vi inte ens kommit ut i backen än. Det har blåst rätt mycket och inte varit lika varmt som det varit tidigare år vi varit här så man ser en ganska stor skillnad på antal åkt jag åkt i år. Jättetråkigt när man blir kall fort och inte kan åka lika länge som man gärna gjort. Har iallafall filmat lite och tänkte jag skulle försöka få ihop någon typ av vlogg om datorn vill samarbeta, men känner jag mig själv rätt kommer det ta tid innan jag tar mig tiden att sätta mig och redigera (med tanke på att jag har en vlogg från i somras som jag fortfarande inte är färdig med.... haha).

Likes

Comments

/Helt ok utsikt från Lägenhetsfönstret

Likes

Comments

Likes

Comments

/Äntligen en ledig lördag innebar sen frukost i sängen (som ca alla andra lediga dagar....) framför youtube följt av en inför Sälen-fika hos mina kusiner

/Födelsedagsfirande för pappa hemma hos farmor och farfar i söndags

/Favoritoutfit jag burit senaste 3 dagarna (Obs förstora inte bilderna, ska ge Rasmus en fotokurs så mer än 3 bilder har tillräckligt bra fokus nästa gång, haha)

Likes

Comments