Likes

Comments

//William Spetz & Pinchos i Jönköping. 11/10

Likes

Comments

Likes

Comments

​Idag tog jag och Nella en tur till studion för att vara lite kreativa. Det är alldeles för sällan jag åker dit bara för att experimentera lite så det var det vi gjorde idag. Fotade mestadels Nella men just när jag började redigera bilderna på henne dog datorn och allt försvann, som vanligt. Visst låter de motiverande? Tänkte jag skulle lägga ner lite extra tid på att redigera dom imorgon efter jobbet. Har varit ledig även idag då jag är ledig tisdag och onsdag var fjärde vecka. Oftast blir jag lite rastlös av att gå hemma, tro det eller ej, så det känns inte speciellt tungt att behöva gå upp lite tidigare imorgon. 

Nu ska jag måla naglarna i min favvofärg, kolla lite youtube och tumblr och sen förhoppningsvis somna som en stock. Godnatt

Likes

Comments

Varannan tisdag är Rasmus och jag lediga samtidigt, vilket brukar sluta med att vi åker till Jönköping eller Växjö, haha. Idag blev det en tur till Växjö där vi strosade i affärer och åt en god vegetarisk burgare på Kafé de luxe. Inga inköp för min del, tur det dock haha.

Likes

Comments

Dagens inlägg sponsras av 3 timmars sömn. Mer spännande än såhär blir det inte idag, haha. Nu blir det raka vägen till sängen och må morgondagen vara full av energi, tack på förhand.

Likes

Comments

​Jag tycker egentligen om att läsa men tillhör den typen av människor som helst hade kunnat göra 18 saker på samma gång. Läsa, titta på tv, titta på youtube och skrolla igenom tumblr-feeden samtidigt, ungefär. I eftermiddags fick jag iallafall tummen ur och läste denna bok som jag köpte för evigheter sen men inte tagit mig tid att läsa förrän idag. Stark som en björn, snabb som en örn av Kalle Zackari Wahlström. Betyget blir väl 5/10 då den inte direkt gav mig några nya perspektiv på träning men den var ändå mysig att läsa. En sån bok där man skrattar till högt någon gång då och då. Gillar dessutom att jag kunde läsa den på några timmar då den var rätt tunn och innehöll en hel del bilder, haha. Något jag kan känna igen mig i är dock det stycket på undre bilden, fast i andra sammanhang än inom träning. Det är ändå rätt ofta man kan känna hur någons blick är fylld med 50% äckel (ok, det kanske är att ta i men åtminstone lite analyserande och dömande) och 50% medlidande. 

Likes

Comments

/Bodde hos mormor och morfar ett tag där det fanns bra selfieljus, åt mängder med semlor och gled runt i en lite för lång ullkappa

/Var trötta efter årets första skidåkning, åt ännu mer semlor och gick på loppis och fyndade mitt fina stringbord jag har bredvid min säng

/Orkade sminka mig fint varje dag(med lite hjälp av hundfiltret), inhandlade lite inredning till mitt rum ,trots att det var flera veckor tills vi skulle få vår lägenhet, medan vi bodde hos mina kusiner där mina frukostar såg ut ungefär sådär

/Åkte på små roadtrips när jag och Rasmus var lediga samtidigt, bland annat till Bada Bing

/Drack massa chailatte, reafyndade ett par byxor och införskaffade mig min första skjorta

Insåg när jag plockade fram min gamla hårddisk att jag knappt tog en enda bild med kameran i början av 2016. Bodde dock hos mina morföräldrar och kusiner under början av året så jag förstår mig själv att det inte fanns så mycket spännande att ta kort på. Det är ändå rätt skönt ibland att kolla igenom gamla bilder, göra en storrensning och kunna se lite hur långt man kommit på några år. Det syns liksom i hela mitt ansikte hur mycket piggare jag ser ut sen alla människor jag har runt mig kom in i mitt liv för snart två år sedan. 

Likes

Comments

Firade att det är helg, även fast jag jobbar imorgon, med taco och att baka en semmelkladdkaka vilket jag aldrig hört talas om förrän idag. Rätt smidigt att göra och godare än förväntat. Receptet jag använde hittar ni här!

Likes

Comments

/En sen och stor frukost. På tal om det är bästa påläggstipset Vegoskivorna från Pärssons med smak av tomat och basilika. Så mycket godare än skinka!!!

/ Före & Efter en klipptid hos frisören. Älskar hur tjockt och härligt håret känns efter att man kapat det några cm

/En fikapaus med Alma

Likes

Comments