Varma balkongkvällar!!!! Finns det något bättre???

Mina nya Gymshark-tighs och Booty Builder träningsband. Jag är ett levande bevis på att influencers influerar, haha. Båda dessa har jag köpt pga Denice Moberg och älllllskarrrrr båda. Min rumpträning har steppats upp ett steg sen jag köpte banden, rekommenderar verkligen!!! Och måste säga att träningen blir ännu ett steg bättre när man känner sig extra snygg i dessa tights, haha. Band här , Tights här.

Min nya jeansjacka härifrån

.

Kicks hudvård & Urban Decay Perversion Mascara. Min hy har aldrig varit så bra som den varit sen jag började använda mer av hudvården från Kicks egna märke. Favoriterna är Pure & Simple ansiktstvätt, Drink Up Beauty mask (vilken jag sover med varje natt, som även är det enda hittills lyckats återfukta mina torra områden i ansiktet) och Thirsty Skin-serien. Billigt och svinbra! Har fått sånt glow i hela ansiktet och det ser levande ut även när jag inte har något smink alls. Även mascaran är en nyfunnen favorit och överlägset bästa mascaran jag testat.

Så funkar det. Nyfunnen favoritpod, verkligen som gjord för mig. Bästa som finns är massa fakta om onödiga(och mindre onödiga) saker. Verkligen ett tips om man tycker om att lära sig nya roliga saker blandat med humor. Finns att lyssna på här t ex.

Och på samma tema som poden, Illustrerad Vetenskap! Beställde en prenumeration på 3 nr för att testa och jag är besatt. Rasmus är trött på mitt babblande om mammutar, parasiter och planeter att han håller på att tuppa av, haha, men jag tycker det är så intressant!! Så mycket roligt vetande och jag har verkligen läst varje sida i alla nummer jag fått hem. 11/10

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är det nånsin man är så tacksam för att leva som när man är ledig och vädret är som idag? Tror knappast det!!!! Började dagen i solen redan kl 09.30 och åt frukost tills jag fick besök av några getingar som letade bo precis vid mig, såklart. Åkte istället in till stan och satt på mammas balkong där det är fritt från insekter, haha. Spenderade ett par timmar i solen och avslutade med Musikquiz på Cecil eftersom min moster var "hemlig gäst" idag. Så mysigt!!!

Likes

Comments

/Bikini från NA-KD/Roser, överdel här och underdel här . och baddräkt från H&M här.

Det kommer alltid en tid på våren då jag blir helt galen i badkläder. I år fick jag för mig att jag ville ha en gul baddräkt med djup rygg och hög skurning vid höfterna, vilket jag hittade på H&M för 149 ynka kronor. Fastnade också för denna bikini, lite annorlunda och dessutom den finaste gröna färgen. Känns som att min bikinigarderob kommer få ytterligare tillökning dock, planerar många timmar sol och bad i sommar vare sig det är väder eller inte, haha.

Likes

Comments

/Med loppisfynd, mängder av sol och en Cecil-frukost

Likes

Comments

En såååå mysig kväll igår bestående av årets första grillning och bland annat en hetsig omgång av Med Andra Ord.

Likes

Comments

Film

/Ingen Jon Olsson direkt men as always, roligt att kunna titta tillbaka på i framtiden, haha.

Likes

Comments

/Shopping, hockey och en supergod vegetarisk burgare

Likes

Comments