I fredags åkte jag in till Chicago för att gå på konsert. Strax innan jag åker dock får jag höra från Ida att det är snöstorm på gång i Chicago (för hon vet tydligen mer vad vi har för väder än vad jag själv gör haha). Men dum som jag är åkte jag in i klänning, tunna strumpbyxor och endast en stickad tröja.

James Bay är en helt jävla otroligt fantastisk liveartist, och så himla mycket över mina förväntningar till och med. OCH det snöade verkligen när jag kom ut från teatern. Tack och lov för storstäder och coffeeshops som har öppet 24/7.

När jag vaknade igår så var det massor snö ute, och det slutade inte snöa förrän sent på kvällen. Idag har det vart typ -5 grader kallt, och jag och Loreen gav oss ut på en långpromenad och fotade lite grann

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är lördag kväll, jag är helt utmattad. Har ärligt talat simmat mer den här veckan än de senaste 5 åren sammanlagt. Imorgon bär det tillbaka till Indiana, och även fast jag haft det väldigt bra här, så ska det bli skönt att komma hem igen. Det är november, jag är redo för att börja tagga inför julen och längta efter snö nu.

Men i alla fall. I tisdags och onsdags var jag ju äntligen i Orlando på Universal. Och det var helt jävla otroligt underbart!

Först och främst Hogsmeade och Hogwarts! Sen tog vi Hogwartsexpressen till London

Diagongränden!

Efter Harry Potter så har de även en hel del andra härliga delar i parken.

Min favorit (förutom Harry Potter såklart) var the Simpsons. Det kändes verkligen som om man var i Springfield. Hade dessutom min första taco i USA där!

Och ja. Jag gav mig upp i denna :)

Resten av veckan har varit väldigt skön, och jag har haft det väldigt bra, och kul, men känns som sagt bra att åka hem imorgon!

Likes

Comments

Okej så jag är i Florida för en vecka, tillsammans med min värdfamilj! Vi bor hos min värdpappas föräldrar som har en lägenhet (som är större än vårt hus ) här, en liten bit utanför staden Naples. Vad jag trodde var att när man åker till kusten så är det havsstränder som gäller. Men nää. De har byggt en egen privatsjö i området här... Vilket är... ja...

Det är i alla fall palmträd överallt och jag har blivit solbränd, när hände det senast i november? Aldrig! Jag har legat i poolen i 4 timmar idag (haha jag vet att ingen tror på det här men det är sant) så är nu galet jävla trött.


​Imorgon lämnar jag min värdfamilj för två dagar och begär mig till Orlando!!!!!

Likes

Comments

Jag hänger med världens bästa mostrar i New York City och har det helt amazing!!!

Likes

Comments

Igår var jag med min värdfamilj vid en pimkin-patch, med massa pumpor och skoj. Vi valde ut lite pumpor som vi sedan dekorerade. Det är dessutom ungefär 25 grader och sol. I oktober. Med väder som detta kan jag faktiskt förstå folk som har hösten som favoritårstid.

Min pumpa blev en katt

​Just nu gör jag inte mycket annat än att tagga NYC på fredag, är så himla exhalterad!!!!!

Likes

Comments

Sitter just nu och skypar med Sara och får höra att jag är lite dålig på att blogga (vilket jag är men det hör inte hit). Sanningen är att det är väldigt trist just nu. Det är höst och allt är grått och det händer väldigt lite intressant. Här kommer lite bilder från de senaste veckorna i alla fall.

denna bild är tagen från min sovrumsfönster. Det är något som jag efter nästan åtta månader har svårt att komma över.

C och jag provar kostymer

det enda bra med hösten är att allt finns i pumkin spice-smak

En vanlig dag på gatorna i Chicago. Hej blivande partner, om du inte vill åka till Chicago för att ta delar av våra bröllopsfotografier, så är vi inte gjorda för varann

Chicago

Så här kul kan man ha på Urban Outfitters

​Min sefliestick är förresten fortfarande bästa jag köpt

Likes

Comments

Så denna helgen var en tredagarshelg, och det kan man ju in te låta gå utan att göra något stort! Så i fredags kväll hyrde Christina och jag bil, och åkte hemifrån 3 på morgon, då vi LÄMNADE USA. Jepp! Vi körde hela vägen upp till Toronto, Kanada. I Kanada mäter man hastighet i km/h och inte mph. Vi älskar Kanada! Det var redan eftermiddag när vi kom fram och vi hade vart upp rätt länge, så var ju ganska trötta... I tittade runt lite i downtown Toronto, i alla fall, innan vi somnade. Söndag körde vi sedan till Niagara! Och hjälp! Bara staden Niagara i sig, var helt underbar (ska flytta dit en vacker dag), för att inte tala om FALLEN!!!! Niagarafallen är utan tvekan de´t absolut häftigaste jag bevittnat, wow. wow.wow.


​På vägen hem, körde vi igenom Ann Arbor, och jag kunde inte åka förbi utan att åka igenom för att se staden som gett mig liv, och University of Michigan. Detta är jag fortfarande alldeles för känslosam för att kunna prata om. Men. Jag ska tillbaka snart, och kanske är mer redo då, vi får se!

Likes

Comments

​Första bilden är faktiskt tagen idag, och inte i augusti... Det är jag med Anna och Christina på lekplatsen. Idag var nämligen sista gången vi träffade Anna, då hon åker till Kalifornien imorgon och sen vidare hem till Italien. Detta är verkligen jättetråkigt, och jag kommer sakna henne jättemycket 🙁

Likes

Comments

Ibland glömmer jag hur länge detta har varit min stora dröm, att få vara här, i USA, där allt händer. Jag glömmer att det inte bara är en av mina drömmar jag upplever, utan att jag får se så mycket, jag ser allt och så mycket mer, än vad jag någonsin vågat drömma. Shit. Jag har sett Panic! at the Disco for fucks sake!!!! Jag har träffat Pete Wentz???? Det är så mycket mer än avd jag någonsin vågat drömma om, så mycket mer.

Jag glömmer ofta att detta faktiskt är allt jag någonsin drömt om, när jag önskar att jag var någonstans, där jag ändå aldrig riktigt varit lycklig, jag ska för tusan till Wizarding World of Harry Potter i november 

Likes

Comments

Idag hade jag mitt monthly meeting, med min LCC och andra au pairer. Tror vi var fyra eller fem au pair-grupper, som träffades för att spela fotboll. I början hade jag inte tänkt spela, var istället domare de första två matcherna, men blev så himla sugen att jag spelade en match i alla fall. Och åh vad kul det var! Har nästan helt totalt glömt bort hur kul det är med fotboll!

Var också kul att ha fler au pairer än bara vår grupp! Träffade en kille från Göteborg, som varit här i en månad, och kände mig lite som hemma när han pratade med grov göteborska! Träffade även Bernard som jag flög från New York med, han som trodde han visste massor om Sverige för att hans syster hade pluggat i Stockholm haha

Självklart var ju inte min LCC där, vilket förstör meningen med att ha regelbundna möten varje månad för att träffa henne... Tycker det är jättesynd att hon inte alls verkar bry sig alls, skulle verkligen inte känna att jag skulle kunna kontakta henne om jag hade några problem, utan har mer kontakt med hennes syster, som också är en LCC... 

Men men, har haft en trevlig dag, och nu ska jag sova bort min extrema huvudvärk... Imorgon blir det upp tidigt för en lång vecka.. igen..

Likes

Comments