View tracker

Idag ska jag och kolla på ett gymnasium som jag funderar på att gå. Det är det här eller ett annat så jag ska känna hur det känns idag. Om jag väljer det här gymnasiet så kommer jag inte gå med någon av mina kompisar. Jag känner folk som går där men dom går i tvåan eller trean så jag kommer ju inte vara med dom så mycket. Vi får se hur det blir.

Likes

Comments

Tisdag bästa dagen i veckan!! Okej inte bättre än fredag och lördag men det är en bra dag för vi slutar halv tre. Då kan man åka hem och mysa. Så det är det jag ska göra ikväll och läsa Elle som kom härom dagen.

Puss babes!

Likes

Comments

Hej sweeties!

Det har varit lika varmt idag som igår och det är verkligen otroligt skönt. Jag har solat och varit med min kusin idag och det har varit jättemysigt. Vi åt glass och jag, syrran och en kompis lärde henne och cykla vilket inte var så lätt för vi fick hålla balansen och springa med henne så att hon inte skulle ramla. Nu ska jag och några kompisar åka och spela fotboll och hänga lite.

Vi hörs!

Likes

Comments

Gud vilken värme det är idag. Jag har legat ute och solat hela dagen och det är så himla skönt. Nu hoppas jag sommaren kommer på riktigt!

Likes

Comments

Hej!

Jag och mina tjejkompisar har haft en jättetrevlig helg. Vi hade tacomys på fredag och pizzamys på lördag så det har varit mysigt. Vi spelade massa spel och såg på Prison Break vilket är en av mina favorit serier.

Nu sitter på altan och pluggar till ett matte prov som jag har imorgon och NO som jag har på tisdag. Jag måste även börja plugga till moppekortet eftersom vi snart ska köra. Jag har jättenervös för det men jag hoppas det går bra.

Vi hörs. Puss!


Likes

Comments

View tracker

Hej!

Jag har varit sjuk i två dagar nu så jag är hemma från skolan. Plus att nästa vecka ska vi bort på skidsemester så jag missar den veckan också, vilket inte är bra för den veckan har vi 4 prov. Idag hade vi också prov så jag har 5 prov att göra när jag kommer hem. Gud vilken stress! Jag ska plugga lite nu innan vi åker och under resan om jag får tid sen får jag plugga när vi kommer hem.

Vi hörs babes!

Likes

Comments

Nu sitter vi hos farmor och farfar. Vi tog en liten promenad och hamnade här. Jag och syrran ser exakt lika dan ut vilket ser lite roligt ut. Men det är så det blir när man har lika stil.

Likes

Comments

Idag tar jag Looov!

Så himla skönt med lov. Fast eftersom jag har varit på prao hela veckan så känns det som om jag har haft lov den här veckan också men idag är det offical.

På lovet så kommer några släktingar hem så det blir mysigt att få umgås med dom lite. Annars ska jag bara ta det lugnt och inte göra så mycket.

Hoppas ni får ett bra påsklov!
Puss!

Likes

Comments

Hej sweeties!

Jag vet att jag inte har skrivit något på jättelänge och det är eftersom det är jättesvårt att komma på saker att skriva och som ni vill läsa. Men jag ska försöka bli bättre. Ni få gärna komma med förslag så det blir lättare.

Imorgon så har min klass prao och då ska jag och min kompis vara på lågstadiet i vår stad. Jag tror det kommer bli jättekul för jag älskar att vara med barn så jag är jättetaggad.

Jag ska försöka få min lillasyster att hjälpa mig med att ta lite Bilder så att jag kan lägga ut lite sånt här på bloggen. Men vi hörs snart igen puss!

Likes

Comments

Likes

Comments