Header
View tracker

Klickade hem 3 solglasögon och 2 träningslinnen förut, allt gick på ca 350:- så passade på. Beställde det på Boohoo, där det är det upp till 70% på allt och sen 10% extra. Har beställt ifrån den här sidan förut och tycker att kläderna oftast är väldigt små därför tog jag en storlek större än vad jag brukar ha, får hoppas det passar.

Likes

Comments

View tracker

Vaknade upp utvilad vid 9 hos Kasper. Han hade gått till skolan då så jag gick upp och gjorde lite frukost åt mig. Blev bananpannkakor, banan och hallonkvarg framför OC. En mycket bra start på veckan. Har precis gjort mig i ordning lite och sitter just nu och kollar runt på youtube. Dagen kommer att bestå av plugg fram till träningen ikväll.

Likes

Comments

View tracker

Tightsen är Stronger och sitter superbra!

Hej! Blir ett sen blogginlägg idag på grund av att jag har haft fullt upp hela dagen. Började morgonen med ett gympass, körde lite rygg. Efter det mötte jag upp Ebba på en promenad i stenhammar med hundarna. Hängde även med henne till Ica och Åhlens innan hon körde mig till Trollhättan. Ska spendera resten av kvällen här och även morgondagen.

Likes

Comments

Jag är så sugen på att köpa en ny kamera och sälja min andra jag har. Använder aldrig den andra för tycker den är så klumpig. Den här känns smidigare, bättre och snyggare. Dock kostar den några tusen, men känner att jag är värd att unna mig något jag verkligen vill ha.

Likes

Comments

Önskar jag hade det här i min garderob. Allt hittar ni HÄR.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Började lördagen på bästa sätt med ett gympass, körde slut på ben och rumpa. Ska fortsätta göra lite övningar här hemma nu som jag inte gjorde på gymmet. Dagen kommer att spenderas i Stenhammar med min familj. Ska gå en långpromenad med hundarna, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Likes

Comments

Min vardag

Hej! Ledig torsdag spenderades i Göteborg med min fina pojkvän. Vi tog en sväng på Universeum och efter det en sväng på stan. På kvällen så bestämde vi oss för att åka och kolla på lite innebandy och efter det blev det film. Helt okej torsdag om ni frågar mig. Idag är det fredag och ska försöka få lite plugg gjort nu innan kvällen spenderas hos mina föräldrar.

Likes

Comments

​Senaste veckan har bestått utav plugg och jobb. Har även träffat mina fina vänner på lunch, fika och umgåtts. I fredags spelade vi innebandymatch i Mariestad med damjuniorerna, blev vinst 4-6. I söndags spelade vi match igen hemma i Vänersborg mot Wårgårda, då vi vann med 12-1. Även igår spelade vi match i Skövde och blev ännu en vinst, 4-9. Känslan att vinna är obeskrivlig, så galet kul. Idag mår kroppen sämre, men det ska inte hindra träningen som är ikväll. 

Likes

Comments