Header

vardag

Hej!
Går dagen började med att ja möte upp Mikkizz sen gick vi upp till minnes lunden.
Efter det fick vi skjuts av Jerika och Kevin till stan.
Mikkizz och ja drog hem till mig kollade youtube osv.
Senare kom Mican. Runt sex så drog vi till Mican och rullade cigg & kollade på sommaren med youtube stjärnorna. Vid nio ungefär så tog vi en cigg med Jerika och Kevin sen fick ja skjuts hem av Mican.
Kramis!

Likes

Comments

vardag

Hej Hej!
Idag så vaknade ja vid tio ungefär. Har vart ledig ifrån skolan i veckan för att det har varit så mycket med allt. Nu när min polare gick bort.
Efter frukost idag så drog ja till Mican & Mikkizz. Vi försökte tänka på lite annat så vi kollade på två avsnitt av paradis hotel och hade det bara mys.
Efter det så gick Mican in i duschen ja och Mikkizz satt och rökte på balkongen och snackade.
Sen strögade vi runt vid torget. Sen blev ja hem skjutsad . Vid sju ungefär så drog Jerika, Mikkizz och ja till minnes platsen. Tände ljus osv. Sen åkte vi till Ica Jerika skulle handla. Efter de så skjutsade vi hem Mikkizz. Just nu sitter ja och snackar med Mikkizz i telefon. Ska sova snart
Kramis!

Likes

Comments

allmänt, vardag

Hej!

vet inte hur länge sen det var när jag skrev ett blogg inlägg. Känns som det var för evigheter sen.

Jag heter i alla fall Ellen Svenson och är en sprallig tjej som gillar fest, mina underbara vänner och min familj. Jag är 16 år och höjer upp minabetyg.

Jag hade ingen ork sista terminen i 9:an så sket i skolan. Då min halv pappa gick bort.

Livet är väldigt kaos just nu. För någon månad sen så gick två släktingar bort ifrån mig. Och den 13/9-2016 fick himlen den finaste ängeln. Finnaste personen och snällaste killen på jorden. En riktigt saknad person.

Man kan säga att man står på botten just nu. Tur man har helt fantastiska människor runt omkring än. Det var en liten update i mitt liv. Har i alla fall tänkt börja blogga. Kommer komma upp inlägg som tex collage outfits, smink, massa tips, recept & mycket mera.

kramis!

Likes

Comments