Vardag, Träning och hälsa, Ätbart

Från gårdagens jobb. Gårkvällen gick superbra! Mitt andra pass på nya jobbet och det känns redan som att det börjar sätta sig, vilket är jätteskönt. Jobbade 17-23 vilket var lagom. Arbetskamraterna är ursköna vilket göra det hela ännu roligare också!

Dessa fina stod på bordet när jag kom hem från morgonpromenaden! Stötte på Pauline så vi slog följe istället. Trots att jag älskar att lyssna på poddar under mina pw's så var det jättekul att gå med henne idag. Var faktiskt innan inte så sugen på att gå själv och det var skönt att prata av sig lite!

När jag kom hem var det frukostdags. Detta MÅSTE ni testa! Frys in mandelmjölk och ha sedan i era smoothies, då blir det en mer "slushig" variant!

Voilá!
I denna hade jag en näve fryst mango, en banan och några kuber fryst mandelmjölk. Det här var på riktigt den absolut godaste smoothien jag druckit!

Likes

Comments

Vardag

Äntligen fick min kaluffs en uppdatering. Det blev 5cm kortare, mycket blondare och självklart fräschare. Supernöjd.

Imorse startades dagen med en löprunda med Simon. Dock förstör min pollen för mig något otroligt, det var jättejobbigt.. men snart är det nog över får vi hoppas så jag kan springa ordentligt ute igen!

Ikväll står jobb på schemat, 17-23 på resturang Hörnet. Det blir roligt, trivs på mitt nya jobb så.

Idag bär jag min favoritbyxor.

Likes

Comments

Ätbart

Alltså kolla bara. Hjärtat slår ju dubbla slag för dessa acai/smoothiebowls!!! Sååå goda och passar till alla tider på dygnet. Man bara tar allt amn tycker om och i en härlig mix får man fram detta underbara.

Idag har jag: pluggat, solat, skrivit inbjudningskort, handlat.

Snart ska jag: träna, äta grillat, träffa mina saknade Laura!

Likes

Comments

Träning och hälsa

Efter skön morgonpromenad blev det gofrulle, som vanligt. Det är någonting jag verkligen tycker om; starta en ledig dag med en morgonpromenad och en podd i lurarna, för att sen komma hem superhungrig och äta en god frukost! Man blir så mycket piggare.

Jaa ni, söndag. Igår jobbade jag 13:00-00:30. Det var så slitsamt och mina fötter verkligen bultade när jag la mig i sängen, men det gick så bra och var så kul så det gjorde mig ingenting.
Idag ska jag plugga, träna, träffa min älskade och saknade Laura och sen kanske sova med Simon. Så himla skönt med en ledig dag!

Likes

Comments

Vardag

Vilket väder ute hörrni!

Imorse vaknade jag med Simon och fick med han ut på en morgonpromenad i värmen. Solen sken tidigt och det blev varmare för varje kvart. Efter frukosten hann vi slappa ute i solen en timme innan jag var tvungen att göra mig redo för ett 10h jobbpass.

Så nu är jag här. Tittar ut på alla som njuter av solen i parken nedanför och möter glada, sommarklädda gäster med stora leenden på deras läppar. Är inte svensk sommar bland det bästa som finns?

Från igår. Jag älskar dig så mycket.

Likes

Comments