Jag är super ledsen att jag inte höll igång bloggen sista veckan!! Men till er som har kommenterat att ni vill veta hur det är för ni kanske vill åka nästa år, GÖR DET! Anledningen varför jag inte bloggade var för jag hade så sjukt kul och hade inte ens tankarna på bloggen ! Du kommer ha the time of your life ❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det sista helgdagen här:( det har gått så galet fort!! 4 dagar kvar och det känns som vi kom för typ 4 dagar sen! Just nu är det 30 grader och sol men det kommer börja regna sen så vi ska till stranden nu och kanske hem ganska tidigt! Vill pressa lite hehe! Skriver mer ikväll :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var vi på San Diego zoo, vilket skulle varit najs men det har spöregnat åskat och blixtrat hela dagen 😔 har aldrig sätt så mycket regn !!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Shit vad tiden har gått fort! Känns som jag har varit här en vecka eller nått.. Men nu återstår bara 7 dagar😭😭 känns skönt att komma hem men hade lätt velat ha några till veckor här

Likes

Comments

Heej! En del frågade om jag kunde skriva lite om min värdfamilj så;
Jag bor med en judisk familj som består av min värdmamma Vicky, hennes man och hennes döttrar. Jag har bara träffat 2 av 4 döttrar då dem andra inte bor hemma. För någon vecka sedan flyttade en av döttrarna som bodde hemma även till new york så nu bor det bara en 13 årig tjej här (Orly)
Jag har aldrig träffat värdpappan heller då han har varit på affärsresa i Texas hela tiden men han kommer hem den 20e! :) det var lite om dem! :)

Likes

Comments

Hej! Har helt glömt bort att blogga ! Sorry sorry

I måndags hade vi en hel stranddag. Såå mysigt men jävlar vad solen tog! Såg påriktigt ut som en tomat hela kvällen! Igår så hade vi först lektioner och sedan shopping! Under shopping tiden gick jag och Nathalie till en nagelsalong och fixade gelénaglar 😍är så nöjd! Imorgon blir det skola och sen på kvällen är det studentparty. Ska bli kul!

Likes

Comments