Om mindre än två veckor vankas det regiontävling i Borås. Det är två moment, ett där man ska permanentrulla ett helt huvud på 60 min och ett där man ska göra en uppsättning på 65 minuter. Jag är taggad men väldigt nervös. Håll tummarna för mig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

1. HALLOWEEN!!! Jag firade dock inte i år men jag tycker det är så otroligt mysigt och kul! Vi hade Freaky friday i skolan där vi skulle klä ut oss och jag har varit på halloween på Liseberg. Trots inget större firande är jag nöjd med hur det blev ändå!

2. Att gå till ett café, ta en varm kopp kaffe/te i en mysig kofta och plugga. Alltså hur mysigt?!

3. Alla vackra färger på träden! Nu har dock de flesta löven trillat bort, men för några veckor sedan var det så otroligt vackert ute och många fina foton togs!

4. Något jag har sett fram emot extra mycket denna hösten/vintern är att jag och en väldigt nära vän ska åka till Hemsedal och åka skidor som jag skrivit innan. Åka skidor är bland det bästa jag vet! Det ska bli så otroligt roligt!

Likes

Comments

Jag gymade alltså igår och idag. Jag åkte även till stallet nu i kväll och red Affe <3 Känner mig riktigt duktig och hoppas att jag kan fortsätta på detta spåret med mycket träning. Jag mår så otroligt mycket bättre utav att träna, inte bara fysiskt utan även psykiskt, speciellt utav ridningen. Hästar och ridning är verkligen den bästa terapin för mig, jag släpper allt annat runt mig och bara mår bra. Affe har tyvärr vilat i ca 3 veckor därav väldigt mycket energi så största delen utav passet tillbringades i luften ;) Efter ett tag fick jag ordning på honom dock och han lugnade sig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag övade vi på uppsättningar inför tävling senare i vinter. Jag har tidigare jobbat med flätor men jag provade idag en ny teknik son ger en mer romantisk stil.

Likes

Comments