Header

Åkte till Ingårdas på kvällen och sen vidare till Åse för tjejkväll med tacos och film. Såå mysigt!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Kan vi bara spola tillbaka tiden lite? 

Likes

Comments

Jobbade några timmar i magasinet innan jag åkte till stan för en lunch. Tänkte att jag ska försöka få lite plugg gjort idag också, behövs.

www.wasbyma​gasin.se

Likes

Comments

Lördagsmorgon och har precis kommit hem efter träning på vallen. Slutade sent igår och stressade iväg till Tova för att senare åka vidare till Elin då hon fyllde 18 år. Hade en jätte trevlig kväll och allt var så fint uppstyrt, grattis igen!

Likes

Comments

Åt lunch på Vapiano och eftermiddagen tillbringades på Mall of Scandinavia. Kom precis hem och tänkte kolla på Wahlgrens värld som jag missade i torsdags. 

Likes

Comments

❤️❤️

Likes

Comments

Började torsdagen med att skriva ett matteprov och nu på eftermiddagen har jag endast varit hemma, duschat och försökt få lite plugg gjort. Känner verkligen att tiden inte räcker till för allt just nu och förstår inte hur jag ska hinna med alla saker som jag vill göra och som hör livet till? Stressar upp mig så lätt över saker, speciellt över skolan. Antar att man endast kan göra sitt bästa och om inte det räcker till så finns det inte så mycket man kan göra. Match ikväll på Tunavallen mellan United- Glasglow och sedan middag hos Tova, tur man har henne. 

Likes

Comments