Header

Har det verkligen såå bra här! Fint väder, god mat och bra sällskap, vad mer kan man begära?
Dag två och vi tog oss ned till stranden på förmiddagen för att sola och runt tretiden begav vi oss mot stan för lite shopping och sedan en springtur längs ån. Hörde även att det var fint väder hemma, hoppas det håller sig i tills jag kommer hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har precis kommit hem från en dag i Chamonix och alltså wow vad fint det var! Åkte upp med linbana till toppen av Aiguille du Midi som var 3842 meter högt och kollade utsikten över Mont Blanc bland annat. Åkte sedan vidare och kollade på glaciären som smält otroligt mycket under bara några år tragiskt nog. Ikväll blir det middag på Contresense och imorgon hoppas jag på sol och fint väder. Kraam

Likes

Comments

Fint väder, endast några få uppgifter kvar i skolan och tre dagar kvar tills jag åker till Frankrike, hur nice?

Likes

Comments

Fredag du har varit efterlängtad! Slutade tidigt i skolan och passade på att sola ett tag. Tog mig även till gymmet för att ta mig genom milen för första gången i mitt liv(??). Har ätit middag med familjen och ska nu vidare till Anna och vara med några vänner, ska bli mysigt.

Likes

Comments

Åker iväg en långweekend nästa vecka med mina föräldrar till Frankrike vilket ska bli så mysigt. Skönt att komma iväg från skolan ett tag och även fira mamma.


Efter många om och men vart och när jag och Anna ska åka på semester har vi bestämt oss för att ta en sista minuten resa veckan efter skolavslutningen. Ska bli såå roligt verkligen, hoppas bara vi kommer till något fint ställe!


Senare in på sommarlovet åker jag och Tova till Visby/Kallis där Stockholmsveckan äger rum. Huuur kul?? Längtar!


Avslutar sommarlovet med en resa till Torrevieja och Allicante med mamma och pappa. Hoppas som vanligt på fint väder och bra shopping, Spanien brukar inte svika oss.

Detta är några planer jag har för sommaren, kommer även jobba en del och självklart hitta på andra roliga saker. Tror verkligen denna sommar kommer att bli lyckad, får hoppas på det!

Likes

Comments

Fick sluta tidigare på jobbet och passade på att möta upp mamma och pappa som käkade på kalas då min fina mamma fyller år idag. Fått lite plugg gjort och gick ut och sprang en runda för att rensa tankarna lite, alltid lika skönt.

Likes

Comments

Jobbade ett pass på parken i lördags innan jag stressade hem för att fixa mig och åka till Nelly och fira hennes 19 års dag! Hon hade fixat så fint verkligen och efter någon timme drog vi ned till stan för att fira vidare och käka på gränden. Grattis grattis till dig igen!

Likes

Comments

Likes

Comments