Header

Måndag och ny vecka!

Kändes inte lika jobbigt att gå upp idag på morgonen då jag vet att det blir en kort vecka i skolan, för på onsdag åker jag nämligen till London. Ska bli så roligt verkligen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tog tag i garderoben och rensade ur lite kläder som jag inte kan ha/använder längre. Bloppis.ellensundin på instagram för er som är intresserade!!

Likes

Comments

Startade helgen med att åka ut till mälarbaden på förmiddagen för att hjälps till i magasinet. Det har verkligen blivit så fint där ute nu, tips för alla er i Eskilstuna!

Mötte sedan upp Anna och Klara som redan var på cafét för en glass, så mysigt. Har precis kommit hem och ska snart iväg för att träffa tjejerna som jag ska åka med till London för att planera lite, läängtar!!

Likes

Comments

Bilder från lagmiddagen igår👆

Åkte ned till stan efter skolan för ett gympass med Jonna och Sofia för att sedan stressa hem och göra iordning mig då det väntades lagmiddag på kalas! Hur mysigt som helst.

Likes

Comments

#selfieeee

Har fått för mig att jag ska färga håret brunt nu till hösten men är så himla feg.. Vad tycker ni? Bokade en tid som jag avbokade i sista sekund men får se om jag kör en #yolo någon dag hahahh. Så himla mycket jobb att hålla igång en fin blond färg på vintern, hmm..

Likes

Comments

Alltsåå...

Drar en tb en trist tisdag som denna. Lite sol och värme skulle ju vara något?

Likes

Comments

I samarbete med Syster P

I samarbete med @syster_p ger jag er 15% rabatt på deras hemsida om ni anger "ELLENSUNDINS" i kassan
🕊 Gäller i 48 timmar , gogogo👏 #systerp

Här ser ni två av mina favoriter, "Beloved bracelet", och "Birdy bracelet"! Så fina och stilrena!

Likes

Comments

Blev inringd till jobbet på lördagen och åkte direkt till Stockholm med familjen efter passet. Checkade in på hotellet och sedan gjorde vi iordning oss för att gå ut och äta.

Testade en ny restaurang som vi aldrig ätit på här i Stockholm, Napolyon Bistro & Bar. Verkligen en mysig restaurang med god mat och trevlig personal, tips verkligen!

Tog en efterrätt på favvo Brillo, ingen slår deras glass! Kokos, saltkaramell och mango/passionssorbet, hur gott?

Vaknade upp till världens godaste hotellfrukost med färska bär och våfflor. Tog oss ned till stan och fick med mig en jacka och ett par jeans från Zara för att sedan gå vidare till "escaperoom stories stockholm". Har verkligen haft en så bra helg!

Likes

Comments

Igår var det kräftskiva hemma hos Anna för att fira att hon fyllt 18 år. Kvällen blev verkligen så lyckad och äntligen fick vi berätta för henne om hennes present, nämligen att vi åker till London om någon vecka! Ska bli så roligt, längtar.

Likes

Comments

Subscribe