Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min midsommar. Var jättebra!
Vi hade massor familjekompisar här och bara chillade hela dagen! Jag och Tora tog lite bilder och catchade upp. Vi grillade, åt jordgubbar och somnade direkt när vi la oss ner vid halv två tiden.

Idag blir det Köpenhamn!

Bästa, Ellen.

Likes

Comments

Hej!

Hoppas det är bra med er, med mig är det jättebra. Ligger just nu hemma hos Eric och degar... han har gått till jobbet men detta är min sista dag innan jobbet börjar på måndag så jag chillar.

Igår var jag på körskola, gick ganska bra! Efter det mötte jag upp Magda och vi lunchade och shoppade lite. På kvällen åkte jag och Eric till Ikea, fixade lite och sen sov jag här.

Idag står INGENTING på schemat! Ska plugga lite teori och sånt, men inget mer komplicerat än det.

Bästa, Ellen.

Likes

Comments

gjorde en mexicanbowl idag till mig och Mikaela. Hade i:

Ruccola och bladspenat

Blandade bönor

Gurka

Persika

Tomat

Avokado

Kokt sötpotatis

Lime

Salsa-sås


Rekommenderar 👍🏼

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas dagen har varit fin! Min dag har varit toppen! Vaknade vid halv 9 och tränade (?!) sen vid lunch stack jag och Magda till Malmö, vi shoppade (visar någon dag) och sen köpte vi med oss mat ut till Sibbarp där vi solade och badade.
Hur mysig dag som helst, som slutade med en två-timmars promenad med Eric och Chewie. Nu ska jag spela Sims.

Bästa, Ellen.

Likes

Comments

Stranden<333
Vi var i sjöarna så Chewie kunde vara med, annars är jag mer en hav-människa.

Bästa, Ellen.

Likes

Comments

Bestod av att passa Chewie på förmiddagen, sen åkte vi till Lomma och gick världens längsta promenad i både skogen och på stranden. Vi åt glass i hamnen och sen åkte vi hem och grillade. Det var ju HUR fint väder som helst!

På kvällen gick vi en promenad och åt efterrätt till Snow white and The huntsmen.

Hoppas er lördag var fin och er söndag blir ännu bättre!

Likes

Comments

Idag träffades jag och Magda, äntligen. 7 månader sen, så mycket har hänt men nu känns allt bättre. Fantastisk människa.

Likes

Comments

Godkväll på er!

Hur har er dag varit? Min har varit jättebra, jag vaknade och åt världens godaste frukost bestående av bananpannkaka och bär som Eric fixat. Sen åkte jag in till Malmö med familjen och mötte upp mormor för lunch. Vi kollade lite i affärer och sedan var vi JÄTTEtrötta.

Sov en halvtimma när jag kom hem, och tränade lite innan jag mötte upp Eric och hans föräldrar. Vi åt thaimat och sen såg jag och Eric en film. Nu ska vi sova.

Godnatt, Ellen.

Likes

Comments

Hej på er!

Igår var jag på student! Sofia tog studenten och det firades! Var så kul att träffa alla igen!

Just nu är jag på utbildning, vi har paus just nu. Utbildningen är om lyft i vården och ergonomi. Ska vara här till kl16, sen ska jag träffa Eric. Hoppas er dag blir bra!

Bästa, Ellen.

❤️

Likes

Comments