Header

Sitter på tåget, Eftersom det är Fredag så känns det jävligt skönt att veta att man åker mot den sista skoldagen den här veckan. Har verkligen blivit så oroligt skoltrött, men är ju bara 3månader kvar av sista terminen i 9an nu. Så det är bara att kämpa på har dock ingen som helst aning vilket gymnasium jag vill söka till har iallafall bestämt mig för att gå ekonomi/juridik. Nån som har något bra tips på ett inte allt för satsigt gymnasium inom Stockholm?
Har ett prov i konsthistoria på mina två första lektioner, härlig start på dagen va?:-)) Kan absolut inte nånting heller då läraren gav oss 60instuderingsfrågor som vi ska kunna utan till och dessutom fick vi dom i måndags. Så antar att det bara är att brösta F på dagens prov tyvärr.

Puss


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 70 Readers

Likes

Comments

Hej!
Nu är jag tillbaka igen efter typ ett halv år igen, känns som att varannat inlägg är såhär haha. Men har bestämt mig för att försöka uppdatera nu och stanna for good. Antagligen kommer detta blir världshistoriens skummaste blogg men jag ska försöka iallafall.
Jag kommer att skriva om allt möjligt, mycket av mina tankar kring saker o ting kommer att hamna här samt min vardag osv.

Tänkte bara berätta lite kortfattat om mig själv.

Jag heter Ellen är född 00 i Blekinge men flyttade till Stockholm med min mamma när jag var 3år.
Pappa bor fortförande kvar i Blekinge och jag lever fortförande kvar i Stockholm med min mamma och våra två katter.
Är en skön tjej som försöker leva i nuet helt enkelt.
Välkomna!


Likes

Comments

Tjo,long Time no see. Men är tillbaka alltså den här bloggen kmr inte vara så seriös iallafall inte nu i början skriver mest för mig själv. För att jag vill skriva av mig om livet typ. Kan hända att det kmr upp lite snygga outfits osv oxå. Men som sagt gör den här bloggen och det som skrivs här mest för mig själv och om ni gillar det så är det bara ett stort plus. Okej hur som helst jag har iallafall tänkt på en grej. Varför ska allt alltid vara så perfekt? Alltså helt ärligt ingen kan ju leva det perfekta livet och vara 110% lyckliga hela tiden, dag efter dag,månad efter månad, år efter år. Seriöst det går inte no way. Men jag tror att alla har blivit för besatta av det "perfekta livet". Man ska vara tumblr,ditt instagram flöde ska vara perfekt,du ska vara populär och visa för alla på sociala medier och bloggar osv att allt i ditt liv är perfekt ,nej här går minsann inget fel. Inte många som skriver ut om nånting går fel nej för det finns ju inget fel bara små snesteg men dom tiger man med för om det kmr ut då kan ju den perfekta bilden du skapat om dig själv förstöras. Jag tycker det här är så otroligt dumt att vi har nåt slags behov över att allt ska framstå perfekt och att försöka bevisa och konkurrera med andra om våra perfekta fejk liv. Tror många kommer förneka det här inlägget men Seriöst. Nu får vi fan skärpa oss och börja visa våra fel och brister oxå.

  • 284 Readers

Likes

Comments

Så jävla taggad på den här dagen, har nyss varit o gymmat med ida. Kommer ha så sjukt mycket tränings verk imorn, tränade ben o rumpa idag o gick faktiskt sjukt bra bara att min kondition suger o att jag antagligen ser ut som en svettig flodhäst just nu men aja det hör väl till i guess;). Är påväg till Emma nu iallafall vi ska fixa oss där o Förkröka lite innan vi ska vidare på en fest i stan. Är fett taggad ska bli så jävla skönt o bara släppa alla dom där tankarna jag snackade om innan.

  • 287 Readers

Likes

Comments

Ni vet när man ska sova,eller sitter själv på tåget.. Ja ni vet alla dom där stunderna då man inte har nånting man kan koncentrera sig på eller göra ja det är just dom stunderna som tankarna hinner ikapp. Och just nu är en sån stund där musiken spelar i lurarna och man tänker, tänker lite för mycket. Det är sjukt hur en person som har en sån speciell verkan på en,som kan göra en sådär cp lycklig bara genom att finnas, och det är sjukt att den personen kan förstöra och en såra en så totalt. Men tyvärr så vill man så jävla mycket så man går på det om och om igen så fort man lyckas bygga upp lite hopp o tillit så river personen ner det och där sitter man helt förstörd igen. En person kan förstöra så mycket,en person kan förstöra att man inte vågar lita på kärleken igen. Och även fast man bara tänker fuck honom ,så är det inte så jävla lätt en plats eller en låt som dyker upp oxå är alla tankar tillbaka. 

  • 289 Readers

Likes

Comments

Kom nyss hem ifrån supermysig kväll med tjejerna! Efter skolan så åkte jag hem till Emma o fixade mig innan vi mötte upp disa, Emma hade bokat bord på en jättemysig ute servering våra andra tjej kompisar kom oxå dit så tror vi blev typ 7pers nästan hela squaden;) Beställde jättegoda kyckling spett med ris...mmmh. Blev iallafall en supermysig kväll med dom bästa,bra början på helgen!

  • 289 Readers

Likes

Comments

Hej allihopa Ellen här, tänkte berätta lite om mig själv innan vi kör igång. Jag är född 16augusti 2000 i Blekinge när jag var tre år så skilde mamma o pappa sig, jag o mamma flyttade då till Stockholm o pappa stannade kvar i Blekinge. Jag bor i en litet hus med mamma o våra två katter, men jag trivs haha. Jag går 9an i en skola i Spånga (Waldorf skola) där har jag gått sen 1an typ. Har ridit i hela mitt liv och hade egen häst i två år men hade inte tiden längre så han fick ny ägare i början av sommaren så just nu är jag bara med kompisar,Gymmar och försöker satsa på skolan. Nu när ni har läst en massa ointressant fakta om mig, så tycker jag att vi drar igång den här bloggen.Min blogg kmr handla om min vardag o vardagliga tankar,mode och inspiration,hoppas ni gillar den!

  • 291 Readers

Likes

Comments