Temat på festen i lördags var 1920 och verkligen väldigt roligt då alla hade gått in för temat!!! Gjorde ju även mitt hår hos hårstylisterna på söder som vanligt! Dem är verkligen grymma så ett starkt tips är att titta in där! Det blev Platin blond den här gången men nästa gång blir det grått/silver! Glömde helt bort att ta bilder på både håret och ifrån festen men bjuder på det lilla jag har puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haha sa att jag skulle ta tag i bloggandet men det gick ju sisådär, har iallafall gått mina tre första dagar på gymnasiet nu och trivs förvånans värt bra faktiskt. Det är en skön stämning bland alla så tror det här kan bli rätt bra. Går ju linjen Ekonomi/juridik så kommer väl inte dröja länge innan jag dränks i läxor:-). Hursom helst igår tog jag helg iallafall blev en liten shopping tur inne i stan med några kompisar. Köpte lite grejer t en tema fest jag o Alice ska gå på ikväll;)) Ni får se bilder ikväll! På kvällen igår så sov jag o Jasse hos Ebba o agerade hundvakter då hennes föräldrar är ute med båten under helgen. Några kompisar kom över så det var bara riktigt mys. Men nu är jag iallafall påväg in t stan till favvo salongen o ska fixa håret, tror det blir lite kortare och än lite mer kall silvrig ton! När jag är klar med håret så ska jag iallafall möta upp Astrid och luncha innan jag drar hem t Alice o fixar mig inför ikväll! Så det här ska nog bli en bra lördag!! Puss

Likes

Comments

Gjorde dem i tisdags på fantasy nails i Huvudsta, dem är jätte duktiga och väldigt billiga! Rekommenderar er att gå dit!

Likes

Comments

Godmorgon, idag är det sista dagen på sommarlovet innan gymnasiet! Ska göra mina naglar idag klockan 12 ,ska bli så himla skönt då jag har haft mina nuvarande i typ 1 och en halv månad. Sen ikväll så kommer släkt och vänner hem till oss för för att grilla och fira min födelsedag! Mysigt avslut på sommaren!! Här får ni lite bilder ifrån min Spanien resa som var i början av sommaren.

Likes

Comments

Har så mycket att skriva om men varje gång jag sätter mig ner vid datan så blir det tomt i huvudet. Men hursom helst nu sitter jag här och tänkte ge er en liten lifeuppdate. Börjar gymmnasiet på onsdag det ska bli så skönt med en ny fräsch start!! Fyllde oxå år för några dagar sen o hade ett pinkparty hemma hos mig. Vi hade oxå en liten hundis här på prov i en vecka. så mycket kul har hänt måste bara bli bättre på att blogga om det oxå haha. Men ska faktiskt skärpa mig nu o börja blogga regelbundet. Imorn är sista dagen på sommarlovet så hörs då.

Här kommer lite bilder ifrån dem här dagarna som jag inte bloggat. puss


Likes

Comments

Första inlägget är nog det svåraste man vet inte vart man ska börja eller om ska hoppa rakt in i något men jag tänkte att jag skulle börja med ett inlägg om vem jag är och vad min blogg kommer handla om:). Jag heter Ellen Stridfeldt är 00a ska börja gymnasiet efter sommaren. Jag bor i Stockholm med min mamma och våra tre katter haha;). Jag är född i Blekinge men när mamma och pappa separerade när jag var 3 så tog mamma med mig och flyttade hit då nästan all mammas släkt bor här så var Stockholm ett sjävklart val. Pappa bor kvar i Blekinge och jag träffar honom nån gång vart annat år typ. Innan har jag haft egen häst och ridit i ungefär hela mitt liv men min gamla häst sparky fick en ny ägare förra sommaren pågrund av tidsbrist och sen dess har jag inte ridit eller varit nånting med hästar alls tyvärr. Min blogg kmr handla om mitt liv, jag kmr ha det lite som en öppen dagbok med många personliga tankar och åsikter men även om alla saker i min vardag såsom kompisar,träning,hälsa,kläder och smink. Hoppas ni gillar det!!

Likes

Comments