Min nya kappa från zara är äntligen här, såg en på stan med så snygg kappa och googlade runt lite och hittade den. Gick och fråga om den fanns i butik men dom sa att de va längesedan dom hade den. Gick då in på nätet så va alla storlekar slut förutom s, snacka om tur. Billig va den med 349kr

Vakna runt 7 somnade om och vaknade vid 12 kollade lite på datorn, packade ihop min saker och åkte till stan. gick där i min egna lila värld och insåg att klockan va sjukt mycket och att jag skulle komma sent till jobbet. Sitter alltså nu på bussen till Borås för att jobba;)

Likes

Comments

Börja med att jag sov till 12 sedan tog jag på kläder och åkte till stan. Mötte 2 tjejer som frågade om de bara fanns en biosalong där jag va och sedan va de påväg att gå igen med stoppade mig igen och fråga om jag ville ha Cola så sa ja och så hade dom två stora ryggsäckar med dricka. Fick en dricka och sedan ville de ta bild på mig.
Åkte sedan till Göteborg och hämtade ut en kappa jag beställt in till zara butiken sedan hem och så har jag inte gjort så mycket.

Likes

Comments

Idag vid 06.30 åkte vi mot Göteborg för att sedan stå på svenska mässan med mitt och carolines uf företag fram tills klockan 20 ungefär. Gick sådär och va inte jätte kul att stå där i alla dom timmarna utan pause, men men.
Montern va vi inte heller hel nöjda med då den sköts upp ganska mycket så hela montern planerades inprencip dagen innan bara. Lite tråkigt då vi känner att vi kunde gjort så mycket mer, nu vet vi det till nästa gång iallafall.

Inte jätte trött men ska verkligen försöka gå till skolan imon så måste lägga mig nu för att annars kommer jag absolut inte upp imorgon.

Likes

Comments


fyller 18 den 4juni vilket jag ser fram imot och flera nya möjligheter öppnas.

- vill verkligen ta körkort med det är tvär inte möjligt för tillfället med min sjukdom

-resa oftare, det blir lättare och man kan åka själv utan krångel.

-vem vill inte testa gå ut på krogen eller bara sätta sig i solen på en uteservering med en god drink

-här skulle jag ju skrivit att man får sjukanmäla sig själv men det har jag gjort sen 8-9:an (inte ett tips) förstört så mycket under min skolgång då jag använt mig mycket utav det.

-kunna beställa sjäv från nätet, längtar så mycket efter det. beställer sjukt ofta , pappa är ju inte överlycklig när jag ger han massa fakturor lite här och där.

-får jobba natt pass på jobbet, längtar lite för det värkar så kul men tror bara det kommer va kul dom första gångerna ;)Likes

Comments

matkorten är tillbaka och älskar det sååå mycket slipper matsal och kan välja helt eget nu, kommer försöka så ofta så möjligt äta sallader för att få in lite sallad i vardagen iallafall. är sjukt dålig på att äta sallad annars.

Likes

Comments

Dagen börja med att jag vid 11.00 va hos psykologen, gick superbra. Sen gick jag lite i stan i Göteborg och sedan åkte jag till Borås för att lämna lite saker jag köpt till några. Sen duscha jag och fixa mig. Åkte till min kusin för att sova där.

Puss

Likes

Comments

för ca.2 veckor sedan fick jag hem ett par stronger thights, delade meningar om vad jag tyckte om dom. hade lite konstig passform men sjukt snygga.

har ni något från stronger? vad tycker ni om det?

Likes

Comments