fyra nya smaker från propud har kommit som ni kanske vet, längtat så mycket efter det. köpte jordgubb och sedan fanns det choklad/apelsin och sedan köpte jag den med granola choklad/banan så fanns det äppel paj smak med.

Likes

Comments

psykologen och jobba

vid 10.00 hade jag tid hos psykologen angående min diabetes men mesta dels min hälsa då jag inte mår så bra.

efter det gick jag till skolan och åt, gick på andra halvan av entreprenör och nu ska jag åka mot borås för att jobba. jobbar bara till 20 idag.

puss

Likes

Comments

i fredags drog vi en spontanare till varberg klockan 22.00 på kvällen vi åkte dit och vände inprencip, fråga mig inte varför? sedan drog vi med killarna vi åkte med hem och satte på en film sedan vid 03.00 körde dom hem oss och sedan la jag mig för att sova eftersom jag skulle jobba dagen efter. slutade sedan klockan halv 8 åkte hem direkt och ducha,fixade mig och åkte sedan på en fest. tog det ganska lugnt , mamma hämta mig vid 2-3 tiden somnade vid 4 och började jobba 11 på söndagen.

Likes

Comments

hejsan nu är första resan bokad och den blir till rhodos. hotellet är ett slags tränings hotell, vilket jag är väldigt nyfiken på fanns så mycket kul att testa. vi åker i början av augusti och är borta i 10 dagar.


Likes

Comments


Gick från gymmet till spårvagnen och såg på vägen att en sportbutik sålde ut så gick in och hittade denna för halv priset. Så värt!

Likes

Comments

Fick under förra veckan hem min fina Elsa & rose Bekini.
Så nöjd med den och tycker nästan den va finare i värkligheten än på nätet, brukar ju oftast vara tvärtom.

Likes

Comments

Hejsan, va uppe till 5 inatt i telefon med Caroline! Vakna vid lunch och sedan laga jag mat och packade väskan för att åka till Borås och stanna där under hela lovet.
Innan jag åker hem tänkte jag sola och träna lite, är så sjukt blek nu asså och orkar inte ta brun utan sol.

Likes

Comments

Eftersom jag FÖRSÖKER vara lite nyttig så gjorde jag pannkakor med mandelmjölk istället för mjölk och sedan tog jag mitt chocklad protein pulver i.
Skippade smöret och saltet eftersom salt binder vätska.

Hellu, försov mig idag IGEN och ärligt så har jag försovit mig alla dagar sen vi börja efter jul. Försovningarna har även gjort att jag inte alls gått till skolan och de är så illa att jag varit på 7 lektioner sen jul alltså har jag inte ens 20% närvaro. Ingen motivation alls.

Vakna runt 11 idag ungefär, gick och gjorde pannkakor och Stog och försökte få de fint, aldrig i hela mitt liv skulle jag haft tid med de igentligen för egentligen skulle jag suttit vid skolbänken. Pratade iallafall med Caroline efter det och vi planerade lite inför lovet. Sedan va de dax för gymmet.

Likes

Comments