Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

vaknade vid 10 idag igen, tog det lugnt gjorde i ordning mig och sen beslöt vi oss att caroline skulle komma till göteborg, vi va där vid 14 och åkte hemåt vid 18 tiden. hittade en tröja,ögonbrynspenna och hårband OCH SJÄLVKLART KÖPTE JAG FAVORIT GLASSEN IDAG IGEN.

lite ont om pengar just nu, shoppat loss denna månaden,.och har inte så mycket pengar kvar, har även ett par skor som kommer på posten som jag måste betala. HELP ME

Likes

Comments

Likes

Comments

Ingen av oss kom upp till skolan idag heller, me. Vid 11 så bestämde båda att vi skulle mötas i stan en snabbis så Caroline åkte till Göteborg från Borås och jag till centrum. Köpte glass gick runt och fota lite och sen åkte hon tillbaka till Borås eftersom hon skulle jobba. Så tråkigt! Men träffas en stund är bättre än inget.
Hade lite saker jag vill och behöver köpa men sakerna jag behöver va slut och de jag vill ha har jag inte pengar att lägga på just nu.

Likes

Comments

Testade två av dom nya glassarna, varit så nyfiken på dom.

Daim glassen va skit god, smakade mycket lakris och är nu en ny favorit.
🍦🍦🍦🍦🍦/🍦🍦🍦🍦🍦

Magnum glassen va en besvikelse, den va absolut inte äcklig men tyckte förra Magnum hallon va godare. Dom hade stoppat ett lager med sylt runt hela som självklart va hårt. De va inget speciellt med den.

🍦🍦🍦/🍦🍦🍦🍦🍦

Likes

Comments

I samarbete med hellohair har jag fått äran att testa deras hår mask. Tyckte den va så bra och kommer absolut köpa den igen.
Men tanke på att jag blekte håret från svart till blont på 1vecka typ med 6 blekingar sa mitt hår byebye och gick av. Hoppas på att detta ska rätta till håret.

Likes

Comments