View tracker

klockan är nu 08.07 vakna för kanske 15min sedan. sååå trött, idrott direkt på morgonen sedan ganska så chill lektionener sedan guess what?! träna!! och sedan måse jag verkligen plugga.

Likes

Comments

Hejsan, idag händer det inte så mycket. Skola till 14 och sedan drar jag mig till gymmet. Inne i en väldigt bra träningsperiod. Undra hur länge den håller i sig.
Sedan ska jag handla toapapper,balsam,spenat och tandkräm sedan hem och laga mat och lägga mig tidigt.
Ska även maila Elsa and rose och se om dom utsett en vinnare;)

Likes

Comments

precis efter jul beställde jag ett par mac fransar i nr.48. beställde dom så att jag skulle hinna få dom till nyår men ikke. dom kom långt efter nyår och inte bara det så fick jag ett par fransar med nummer 86, mailade dom detta och dom skulle skicka nya och rätt fransar, hämtar paketet efter en vecka och har fått nr,56 då och mailar dom en ytligare gång och även då skulle dom skicka nya fransar och efter en vecka igen hämtade jag paketet och fick nr.66 efter den gången skrev jag ett mail då jag var ganska irriterad. nu skall jag få pengarna tillbaka och får behålla alla tre fransarna.

Likes

Comments

*sparar kuponger men använder dom aldrig

*säger aj när du slår i dig eller när någon slår dig på skoj fast det egentligen inte gjorde ont

*går och mimar till musiken och tänker att det är du som sjunger

*speglar dig i allt man kan spegla sig i

*börjar gå om kring i huset/lägenhetn när du pratar i telefon.


Likes

Comments

View tracker

Igår när jag handlade hittade jag denna nersatt med 30% köpte den och smakade på den nu i morse.
Luktade som välling och smakade nästan som det. Alltså inte så illa och dricka.
I en förpackning är det ca.10 portioner beronede hur mycket man tar. Och kostar 37kr. Det Stog även att man kunde göra chia pudding av den, super bra!!

Likes

Comments

Från 1 december till 24 december har de flesta butiker en julkalender där de har olika erbjudanden varje dag, en av dagarna på Åhléns så hade de den stora voluspa Lukas ljuset för 199 alltså halva priset. Hade burken sedan innan och denna doften från volupa är en av mina favoriter..

Vilken volupsa doft är din favorit?

Likes

Comments

hittade denna kappan på rean inne på mango för 250kr!!! föregående priset var 999kr. köpte den inte för måste spara pengar men funderar ju på att köpa den imorgon. för visst var den snygg?

Likes

Comments

dagen började med att jag kollade lite på datorn och bara drygade sedan åkte jag och gymmade, efter det gick jag av en hållplats tidigare för att handla. handlade i går så behövde inte så mycket idag, köpte mer utav oatly drickan men bara den rosa, testade den gröna idag och den var god men eftersom det var spirulina i så var det säker det som gjorde att det klumpade sig.

åt äggröra eller omelett i don`t know. hade iallafall i 3ägg,1 tomat,ett paket bacon,mandel mjölk och spenat och basilika och salt. faktigst väldigt gott.

nu ligger jag i sängen och funderar på att sova.

Likes

Comments