Hellu, tog mig upp till skolan idag för att lämna tillbaka datorn. Känner redan efter en dag att jag saknar den, speciellt när jag är sjuk & vill kolla serier all day... dålig timeing! Blir allt mer stressad till studenten för blir inte frisk, tycker synd om mig själv yes, höhö. Hoppas ni har det bra i regnet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gud så roligt det var trots det tråkiga vädret. Jag var hos min frisör vid 10 ungefär och fick fint hår och smink innan jag åkte till Erik. Vi var fyra par där och förminglade innan förminglet hos Jacob. Hos Jacob var det hur bra fixat som helst med god plockmat, fotograf och bubbel med 24 balpar, så kul! Åkte in till stan runt fyra och vid fem började gången ner mot sociten! Hade såååå jäkla kul fram till typ 23-tiden för du fick jag världens halsont & feber så pappsen hämtade mig & Erik vid 12 men vi båda var rätt nöjda där. Idag är det tisdag och jag är fortfarande sängliggandes men är sååå glad att detta slog till i söndagskväll och inte typ kvällen innan studenten... tur i oturen! Här kommer lite blandade bilder<3

Likes

Comments

Idag efter skolan åkte jag och Erik till stan för han ville byta fluga och servett inför balen. Sedan åkte jag hem till pappa som kommit hem för semester från Paris och åt grillat, mums. Stella hämtade upp mig så myste vi hos Lisa en stund. Kom hem hem alldeles nyss och klockan är ställd på 04.30 för jobb 06-15.... Natti!

Likes

Comments

Idag gjorde jag mina sista prov på gymnasiet, vilken jävla känsla! Snart är jag fri... Vi tjejer i klassen köpte med mat till mig och snackade igenom livet. Är sååå tacksam för att jag fick spendera mitt sista år med just er, ni har gjort mitt studentår bäst<3

Likes

Comments

Hur perfekt långhelg har vi inte haft då? Vädret kunde ju inte blivit bättre, lite synd att jag jobbat fre-sön men fått alla kvällar ändå, blir så lycklig. Vad har jag ens gjort då...? Myst på HP, varit på bodegan, hängt mycket med tjejerna & erik i solnedgångarna, fått besök från sthlm, varit i tångaberg, jobbat, firat bästavän som fyllde 19 och haft en kul utgång på sås, yas. 🌞 Denna glada bild summerar helgen..

Likes

Comments

Likes

Comments

Ikväll fick vi besök av stockholmsvänner som skulle till gekås. Kan inte fatta hur folk reser flera timmar för att besöka detta kaosvaruhus, haha. Vi käkade iaf på harrys, supertrevligt!

Likes

Comments

Idag åkte jag med mamma och hennes två kompisar till tångaberg där det var en liten loppis och några utställare av gulliga "tavlor". Köpte med mig två stycken med fina texter på. Blev en fika också i deras mysiga trädgård!

Likes

Comments