Hallå! Hemma från en supervecka i Paris, eller ah kom hem i söndags redan. Dagarna flyger verkligen förbi, säger hejdå till nära & kära varenda dag nu och det är fasen lite tufft trots att det bara handlar om några månader haha. Idag träffade jag iallafall världens bästa Hanna. Vi käkade lunch på Paganini sedan kollade vi in nya HM. Jäklar var snyggt det var där inne!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tog mig upp i Triumfbågen i förrgår för att kolla utsikten och se när Eiffeltornet blinkade så fint. Sjukaste labyrinten där inne haha. Kom vakter fram till mig TVÅ gånger för att visa vägen... förvirrade jag. Men mycket värt faktiskt, speciellt när jag fick det gratis och sparade 12 euro<3

Likes

Comments

Detta är finaste bron i Paris, kan sätta mig vid Seine och bara titta hur länge som helst. Tog en lunch där idag hehe... en favvoplats alltså!

  • Paris

Likes

Comments

I tisdagseftermiddag tog jag flyget till Paris! Den buss jag brukar åka till lägenheten, de strejkar så fick bli tåg och tunnelbana, så mycket krångligare men kom fram tillslut, helt slut haha. Igår så turistade jag loss. Promenerade till Eiffeltornet, knäppte några bilder, sedan gick jag vidare till en del turistmål. Om jag hade värk i fötterna igårkväll? Äh ja! Turistat runt hela dagen idag också och shoppat lite, kul! Imorgon slipper jag ensamheten för då kommer pappa<3

Likes

Comments

Igår runt 14-tiden bästämde Lisa, Thilda och jag för att ta en fika i Falkenberg, jättemysigt! Kom hem vid halv 6 och då tog jag och mamma en lååång promenad sedan åkte jag och Linnea till Stella och sedan drällde resten av tjejerna in. <3

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu på vagnen påväg till jobbet, lite stressigt för börjar i skrivandes stund om 13 minuter, borde egentligen vara ombytt & påväg till enheten nu, tåglife<3 Igårkväll tog jag ett glas med Linnea iallafall på grappa sedan drog några tjejer till gbg men jag stannade hemma, bästa beslutet ever annars hade jag varit D Ö D idag! Slutar 21.30 ikväll och då ska jag raka vägen hem eller en snabbis in till stage med Lissegang men ingen utgång idag inte. Något stopp måste det finnas, eller? Hoppas er helg varit amazing!

Likes

Comments

Heeeej! Gud vilken hektiskt men rolig helg jag haft. Jobbat fre-sönd och blev utgång båda i lördags och i söndags, eller igår... Träffade en tjej på jobbet igår på lunchen och vi bestämde oss för att dra till luckan tillsammans. Det jag ÄLSKAR med lisse, det är så jäkla lätt att träffa nya härliga människor. Vi gick till stage där massa andra var, och några timmar senare dansade vi in på luckan, svinkul! Träffade på 3 grabbar från Varberg & kunde åka hem med dom, as gött att vakna hemma imorse kan jag lova. Alltså ingen pigg ellen efter denna helgen idag, sovit typ hela dagen. Strax blir det tjejmys, puss.

Likes

Comments

Vid ett tog jag och pappson bilen till göteborg för att införskaffa nya skidgrejer & 1,5 h senare var det klappat & klart, så gött! Han åkte hem men jag traskade in till stan och kikade i affärer innan jag mötte lissetjejerna för kick-off inför halloween. Asså fyfan säger jag bara. Kommer vara rädd på mitt egna jobb då man riskerar att bli skrämd av att bara gå genom parken vilket jag måste för att ta mig till min arbetsplats, KUL när man är så lättskrämd som jag... Planen var att testa på de tre skräckhusen men jag kom bara längst fram i kön innan jag vände och väntade utanför på de andra & sedan tog jag tåget hem för kände inte för att stå utanför i blåsten i 2h, haha... Men fick träffat massa saknade kompisar och en wrap såååå var värt❤️ nu väntar sängen, puss!

Likes

Comments