Känns som att det enda jag gör denna sommaren är att jobba & när jag inte jobbar hänger jag för det mesta med kärleken eller tjejerna, en del party med! Har dragit på mig en jobbig förkyldning så varit hemma i 2 dagar men idag tänkte jag överleva gekåsdagen med alvedon & halstabletter, need that money.... imorgon åker jag äntligen till vår sommarstuga och stannar till tisdag. Ska bli så jäkla skönt att komma bort från allt några dagar!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igårkväll var pappa, Anna, Sixten och jag på Varbergs mysigaste och godaste resturang! Pappis kom hem i fredags på lite minisemester efter uppdrag så var mysigt att ses igen.

Likes

Comments

Efter jobbet mötte jag Erik på en joggingtur, var ett himla tag sedan jag tränade, måste ta tag i det annars går det snart utför... snart ska jag till emma där thilda också är, pusss!

Likes

Comments

Igår vid 10-tiden åkte jag och Erik till Billdal till Mossbrants båt där 2 andra familjer också var. Vi tåg båten till fjällsholmen där Carin, Catrine & Anton var. Jag tog årets första dopp, ääääntligen. Har det inte varit en kass sommar hittills? Åt grillat på kvällen och en del lekar blev det. Inte skrattat så mycket på länge! Idag tog vid båten till hönö för lunch på Lilling Cottage innan vi åkte vidare till Varberg igen. En mysig helg med andra ord!

Likes

Comments

Idag var jag på Vareborgs jordgubbskafé med Stella & Linnea och det kan jag rekomendera, ville ha ALLT...

Likes

Comments

Igår efter jobbet så skyndade jag mig som attan för att hinna med 21 tåget till gbg. Mötte upp Lisse-tjejerna så gick vi till en bar innan vi tåg vagnen till port. Hade svinroligt verkligen😅 vi landade hos Hannah runt halv 5 och däcka direkt... Idag gick vi till Liseberg då två av tjejerna skulle jobba men jag & Ida tiggde lite mat ist och strosa runt där inne men åkte hem vid tre ungefär! Erk hämta upp med sen hämtade vi Jakob så satte vi oss på HP sedan spelade vi minigolf, jag förlorade... Var väl lite tur annars hade grabbarna tjurat sönder, nuuuu läggdags & ladda inför 4 dagars jobb, puss!

Likes

Comments

Igår runt 2 tiden hämtade Lisa upp mig och Linnea, vi hann inte jättelångt innan vi inser att vi glömt biljetterna så det var bara att vända haha. Körde lite för långt på motorvägen också men tillslut var vi framme i Båstad! Vi parkerade sen hämtade vi banden och började förfesta lite. Såg tjuvjakt, Maggio och Vigiland och alla var grymma MEN maggio tar priset, fan va bra hon ääär! Mycket bra lördag.

Likes

Comments

Efter jobbet träffade jag mitt hjärta. Vi kikade i lite affärer sen beställde vi pizza och satte oss på ankaret! Nu är vi hemma och ska snart nanaaa, puss!

Likes

Comments

Vilken bra dag jag hade igår tillsammans med tjejerna. Vi åt frukost på stadt, hade poolhäng hos Emma innan vi fixade oss för en epic tuesday kväll på port. Tänk vad sol & bästa vänner kan göra livet bra!

Likes

Comments

Blev avsläppt av familjen igår i smögen & mötte Lisa, Emma, Anna & Thilda 10 minuter senare! Vi hade svinkul trots dåligt väder, var ärligt storm haha... nu är jag hemm hos pappi för ännu ett hejdå till honom<3

Likes

Comments