Header

Antar att det är väl ingen av er som lyckats missa denna serie? Ifall ni har det så måste ni bara kolla på den, så jäkla grym! Handlingen är uppbyggt på ett så bra och underhållande sätt, och den är fylld av både roliga och spännande scener. Själv kollar jag på den på Netflix, inte så bra koll på vart den mer finns att hitta.

Likes

Comments

Inte visat er de bilder jag tog på hotellet när vi var i Stockholm härom veckan. Så otroligt fint, med utsikt över slottet, havet och riksdagen!

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan. I eftermiddag åker jag iväg på träningsläger med fotbollen över helgen, fram till söndag eftermiddag. På grund av detta så kommer jag inte ha möjlighet att uppdatera på bloggen då jag varken kommer ha tillgång till dator eller telefon, förutom en kortis på lördag. Har därför tidsinställt ett gäng inlägg till helgen så det inte ska eka tomt här inne. Ha en fin helg så hörs vi på söndag nästa gång! Pussar!

Likes

Comments

Hela min studiedag har jag spenderat åt plugg, iallafall nästan. Var uppe tidigt imorse och hade moppekörning 2 timmar, attans vad jag frös, så skönt att få hoppa på bussen efteråt. Sedan har jag bara växlat mellan sängen och soffan med min engelska bok som jag ÄNTLIGEN fått utläst. Som en sten lossnat från axlarna.

Likes

Comments

Top from Gant / Jacket from Mango / Jeans from Dr.denim / Shoes from Primadonna

Likes

Comments

Kolla på detta klippet. Denna tjejen är så jäkla grym! Älskar sådana som Sabina.

Likes

Comments

Haft en så härlig dag idag! Efter en lugn dag i skolan så hade jag ett par timmar hemma då jag bara tog det lugnt, kollade lite på serier och spenderade ett bra tag åt plugg. Nu ikväll har jag och Alice lagat middag hemma hos henne innan vi gick ut på en promenad längs vattnet. Så jäkla mysigt! Älskar att bara gå och prata om allt!

Likes

Comments

Jag och Emma hade en riktig myskväll härom dagen. Köpte massa gott, vindruvor, godis, jordgubbar, chips och aloevera. Länge satt vi och kollade serier och bara snackade!

Likes

Comments