Header

Mixa - 100 g fryst blåbär

100 g fryst mango

1 pressad appelsin

1 banan

1 näve babyspenat

1 msk chiafrön

Toppat med blåbär, banan, kokos och müsli

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Gårdagen var helt underbar! Vad annars när det handlar om Justin? Fick tillbaka exakt samma känsla som för 3 år sedan, inget slår den känslan. Bästa kvällen i mitt liv! Älskar honom så extremt mycket, han är så jävla magisk.
Kommer lägga ut lite videos om några dagar när jag klippt ihop något bra.

Likes

Comments

Nu har vi gått på stan i flera timmar och fått ett par påsar med oss hem. Om 5 timmar startar konserten. Jag är VÄRLDENS lyckligaste!!

Likes

Comments

Kan någon fatta att jag IDAG ska få se min prince igen?! Helt sinnesjukt och overkligt, som jag väntat på denna dagen.

Sitter just nu på tåget upp till Stockholm där dagen ska spenderas. Framme om cirka 1 timma vilket ska bli så skönt då denna vagnen på tåget är som en bastu. Denna dagen kommer bli och ÄR så dröm!

Likes

Comments

Top from Only / Pants from Kappahl / Shoes from Adidas / Scarf from Gina Tricot / Bag from Borse in pelle

Likes

Comments

​Detta måste ju vara världens bästa hårborste, bokstavligen. Perfekt också att man kan borsta i vått hår med denna. Hur många av er har en? HÄR kan du hitta flera i olika modeller och färger!

Likes

Comments

Chiapudding med, hallon, chia, banan, vinbär och kokos.

Godmorgon vänner! Så otroligt trött idag, ingen nyhet hahh. Ska ge mig av till skolan alldeles strax och få 2 matteprov gjorda. Kommer kännas såå skönt efteråt. Kommer bara gå hem efter skolan idag och bara göra absolut ingenting, förutom att tagga upp inför imorgon!!! JUSTIN! Nu när jag tänker efter så måste jag faktist sätta mig med lite glosor, typiskt. Men det blir inte förrän lite senare! Sedan ikväll har jag fotbollsträning, en riktigt sen sådan. Har ju faktist glömt nämna att jag börjat i fotboll igen! Så kul!

Likes

Comments

// En bild från en kväll i somras //

Vad har jag för kul att berätta idag då? - Inte mycket! Vart i skolan från morgon till kväll i en princip. Tanken var att jag efter skolan skulle åka till gymmet med pappa. Eftersom han då blev förkyld så hann jag inte göra det ensam då jag nu ikväll haft utvecklingssamtal. Istället för gym blev det en sväng till banken för ett ärende åt mig och sedan plugg. Matteplugg, bloggning och Paradise Hotel är vad min kväll kommer bestå av.

Likes

Comments

Jeans from Twist & tango / Sweatshirt from Gant / Shoes from Adidas superstar / Belt from Chelsea

Likes

Comments