Header

Sicken otroligt tröttsam avslutning på denna dag.....
Väl på väg hem från skolan (slutade strax innan 4) så sitter jag på bussen, kliver av för att byta buss. Mitt i detta bytet går jag och kollar ner i telefonen så jag byter till helt fel buss. Den buss som jag åkt med tidigare fast åt andra hållet, åker alltså tillbaks från där jag kom. Och denna buss har väldigt få stopp så innan jag kan gå av sitter jag där i cirka en kvart. Får sedan springa till bussen som tar mig tillbaks. Äntligen är jag hemma 1 timma senare än nödvändigt.

Inte nog med detta så har jag stukat handleden. Känner mig helt handikappad då jag knappt kan ta på mig själv. Nu kan det bara bli bättre.

Sweater from Only // Jeans from 2nd one

Likes

Comments

Idag blir första skoldagen för mig efter 24 dagars ledighet och 8 dagar i Thailand. Taggad? Inte riktigt... Inte beredd på tidiga väckarklockor, prov och inlämningar, Kan man inte bara leva livet på att resa? Fotbollen sätter också igång idag igen, det ska däremot bli kul.

Nu kommer det även bli mer ordning på inläggen på bloggen, mer regelbunden uppdatering och så vidare!

Likes

Comments

Sent igår kväll landade vi i snöiga och kalla Sverige. Flygresan tog nästan 12 timmar. Under dessa timmar hann jag kolla hela 3 filmer, äta 2 måltider, skriva på engelska inlämning, spela spel och bara sitta och inte göra ett skvatt. I perioder var jag SÅ nära på att somna då klockan var natt i mitt huvud. Idag är jag däremot relativt pigg, går runt hemma, pluggar och har allmänt söndagsångest...

Likes

Comments

Playsuit from DM retro / Glasses from Mango / Shoes from Toms

När vi skulle ta dessa outfitbilder var det så extremt fuktigt i luften att linsen på kameran hann bli immig efter bara en sekund då man torkat av den. Därav en suddig bild och resten tagna med mobil.

Likes

Comments

Nuu lämnar vi paradiset för denna gång och drar oss hem till kalla vinter-Sverige. Har alltid en period efter jag kommit hem från en resa då jag riktigt hatar Sverige....hahah.

Imorse gick vi upp tidigt för att få en sista stund på stranden för morgondopp och lite sol, efter en snabbdusch väntade frukost och nu är vi här, i lobbyn i väntan på att lämna hotellet och åka till flygplatsen. Hörs hemma i Sverige! Puss

Likes

Comments

Idag var sista dagen här i Thailand. Spenderat den åt att sola samt bada, efter lunch blev det massage, veckans andra. Idag tog jag aloevera massage, underbart och så skönt.

Likes

Comments