Header

Dessa finisar hade idag afternoon Tea party för ett gäng tjejer. Så fint och mysigt fixat! Scones, muffins, macarons, massa olika kakor, te, bål och cider.

MatMatMat

Julia & Alice

Klara och maat

Anna och jag

Bordsplaceringen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att denna veckan är över kan inte kännas annat än underbart! För mig kändes det nästan som att jag fick helg redan i onsdag när jag skrivit klart Samhällskunskaps provet, en sådan lättnad!

Ska nu sätta mig på moppen och rulla iväg till skolan. När jag fått helg på riktigt så ska jag iväg till Julia då hon och Alice har afternoon tea party, hur mysigt? Mer planer än så har jag faktist inte, we will see! Vad hittar ni på idag?

Likes

Comments

Haft en så mysig eftermiddag/kväll på stan med dessa tjejer. Först en kaffe på café Magasinet, snack och skratt. Tog sedan vagnen vidare in till shoppinggatorna. Presenter till imorgon stod på shoppinglistan. Kom hem runt åtta och då hade jag sushi som väntade hemma. YUM! En bättre torsdag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Älskar att både starta och avsluta dagen med ett stort glas isvatten. Tänk om alla fick det....:(((((:////

W A T E  R

Likes

Comments

Jeans & jacka från MAngOO / Skor från Primadonna

Likes

Comments

Morning friends! I vanlig ordning så är jag såå trött när klockan ringer vid halv 7. Har ett prov på 6 kapitel senare idag vilket inte gjorde saken sådär super mycket bättre. När jag fått provet och dagen överstökad så ska jag iväg på synundersökningen som jag tidigare pratat om. Wish me luck! Vill inte ha glajjor.

Likes

Comments

HÄR kan du beställa det

Detta är absolut det senaste tillskottet i min sminklåda, ett setting spray. Inte hunnit använda produkten tillräckligt länge för att uttala mig om den är bra eller inte men jag hör av mig med den saken!

Likes

Comments

Haft en allmänt usel dag idag, på alla sätt och vis. Fick gå hem från skolan efter redan andra lektionen på grund av min ständiga huvudverk, sämsta starten på en vecka! Pappa har iallafall bokat en tid för synundersökning ifall det är det som spökar.

Hemma har jag kollat film, pluggat SO, vilat och ätit. Gjorde en superenkel nudelsallad till lunch,så god! Iallafall något bra med dagen! Jag hoppas att iallafall ni haft en något bättre dag!

Likes

Comments