Header

Jeans från Levis / Blus från Zara / Boots från Sofie Schnoor / Örhängen från Raglady

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter ett par timmar jobb på mammas jobb där jag ibland hjälper till så kom Klara till mig. Vi har spenderat hela denna vardagskväll tillsammans med mys, prat, Wahlgrens värld och choklad. Nu när det lugnat sig i skolan älskar jag att man kan ses även på vardagar utan att känna stress runt skolarbeten. Nu blir det sove för min del, helg imorgon!!

Lindt EXCELLENCE caramel

Likes

Comments

Hoppas ni haft en fin lucia. Vi har enligt tradition firat lucia på skolan genom att niorna gör ett luciatåg, vilket var vi i år.

edan efter skoldagen blev det ett träningspass på gymmet, trots att det ända jag ville va att sova, skönt var det iallafall!

Likes

Comments

Saknar HOV1 på Liseberg i somras, attans vad bra det var. Skulle verkligen vilja gå i vår i Lisebergshallen, får se hur det blir med den saken!

Likes

Comments

Klocka från Marc Jacobs / Armband från Thomas Sabo & Edblads

Skor från Ugg

Likes

Comments

ÄLSKADE att vakna upp imorse med ett snötäcke utanför fönstret, äntligen vinter på riktigt. Att ta moppen till skolan i detta vädret gillade jag desto mindre kan jag berätta, tror aldrig jag kört så långsamt. Om vädret fortsätter vara på detta vis (vilket jag hoppas) så får det bli promenad till skolan resterande dagar.

Suttit med matte sedan jag kom hem från skolan. Tog en paus nu men planerar att kolla igenom hela boken en gång till senare. Sushi, lång dusch och ansiktsmask blir det dessutom!

Likes

Comments

Cardio

20 minuter crosstrainer

Mage

25x4 jackknife

15x4 situps

1 min x3 plankan

20x2 benlyft på varje sida

20x3 raka benlyft

50x3 heel touches

20x4 sittande rotation - maskin

Likes

Comments

Hej på er! Mamma väckte mig runt halv 10, 30 minuter senare var vi på gymmet. Så härligt att starta dagen med ett träningspass, jobbigt var det också vill jag lova. Väl hemma igen gjorde jag mig smoothiebowlen nedan till frukost, satte på ett avsnitt av Riverdale (förövrigt bästa serien) och tog laddade ny energi till matten. Som jag nu hållit på med hela eftermiddagen, har prov i början av veckan. Mitt absolut sista för denna termin. Åhh va skönt det ska bli när det är klart.

Smoothie Bowl:

- Fryst mango

- Färskpressad apelsin och clementin

- Grönkol

- Skvätt naturell yoghurt

Toppat med:

- Hemmagjord granola

- Mango

Likes

Comments

Julklappsshopping med Wilma, Heli och Klara stod på schemat idag.

Likes

Comments