Header

Nu har jag ÄNTLIGEN fått höstlov. Tror aldrig jag varit i mer i behov av lov än jag är nu. Denna veckan har varit så extremt stressig. Däremot har jag mycket plugg över lovet också, vilket suger. Men lov är ju ändå lov.

Planerna just nu är att åka hem, tänkte stanna till i stan en stund och gymma innan dess. Har inte haft tid med det i veckan nämligen. Blir SÅ rastlös av att inte träna så nu ska det bli så naja att gymma!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Slutar tidigt idag vilket känns så skönt då jag har så mycket att plugga. Både idrotts och matteprov imorgon, stressigt. Har precis fått vi mig lite lunch så nu är jag redo för matte (?). Hörs sen!

Likes

Comments

Thailand --------- Khao Lak

Resan som bokades häromdagen är till Thailand! Aldrig varit där tidigare så det ska bli så kul, och speciellt skönt! Tror det är upp mot 32 grader när vi åker precis i början av nästa år.

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra onsdag idag faktist! Dagen avslutades på bio med Emil och Adam, Vi såg premiären av Morran och Tobias son jag tidigare skrev. Otroligt rolig, passar förmodligen inte allas humor dock.
Nu ska jag gå upp och duscha, sminka av mig och göra mig iordning för sängen.

Likes

Comments

Blouse from Odd molly / Shoes from Ugg / Pants from Kappahl

Likes

Comments

good morning

Nu blir det skola och efter det plugg hela eftermiddagen, standard. Däremot är tanken att Emil, Adam och jag ska på bio ikväll. Premiär för Morran och Tobias!!

Likes

Comments

Just nu sitter jag förmodligen i skolan och skriver prov då jag tidigare imorse tidsinställt detta inlägg. Direkt efter detta provet har jag tyska prov och efter det hr jag 2 av 6 prov avklarade denna veckan. Min känsla just nu, 07:05 när jag sminkat mig är att jag bara skulle vilja ligga kvar i sängen hela dagen. Hur skönt? Hoppas ni sovit gott och att ni får en toppen dag! Puss

Likes

Comments