Header

Hur gulliga är inte detta glaset!° Från Lasse Åberg.

Var så extremt trött när jag blev väckt vid 11-tiden imorse, trots att jag la mig i hyfsad tid. Efter en frukost blev det en lite längre promenad vid vattnet med den del av släkt som tagit sig upp hit till Gbg. När vi sedan kom in svettiga satte vi oss i bilen och åkte till Philip och Emmas fina lägenhet för att hjälpa till samt för att fika.

Imorgon står väckarklockan tidigt igen och det är då dags för ennu en vecka full av konfirmation.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här har ni resten av bilderna. Missade ni inlägget med de första bilderna så finns de längre ner!

Likes

Comments

Resten av bilderna från gårdagen kommer upp på bloggen imorgon!

Likes

Comments

Hej på er! Nu sover säker de flesta av er gott. Men trots att gårdagen blev relativt sen så är idag hela huset uppe med tuppen. Idag är det flyttdags för Phille och Emma som vi alla ska hjälpa till med. Har ingen jätte koll på hur, var och tid men det återstår att se. Hoppas ni hade en fantastisk dag igår, det var min!

Likes

Comments

Bilden på mig med en blomma i taget är en enda jag kunde hitta från midsommar 2013. Sedan är resten tagna 2014, 2015 eller 2016.

Likes

Comments

Goodmorgooon mina hjärtan! Vaknade upp till ett mulet Göteborg, såhär på självaste Midsommarafton. Minns inte senast vi slapp regn på midsommar. Tänkte att jag skulle slänga upp ett gäng bilder från tidigare midsomrar om jag kan hitta. Skulle ni gilla det?

Dagen kommer firas tillsammans med familj, släkt och vänner. Klockan 12 kommer en del av familjen från Skåne och sedan firar vi alla tillsammans längre in på dagen. Jag önskar er VÄRLDENS UNDERBARASTE midsommar! Ta hand om varann, speciellt en dag som denna!

Likes

Comments

Hade 4 otroligt härliga dagar på konfirmations läger i helgen. Förväntade mig ett läger med endast tråkigheter och att det inte alls skulle bli kul. Blev positivt överraskad över allt kul vi hittad på tillsammans, lekar, massage, meditation, film, sol och bad, träning och massa annat skoj. Knappt att jag ville åka hem. Speciellt sista kvällen va så härlig. Vi satt och sjöng alla på gräset till kvällsfikat, efter en stund började en del spela fotboll medan resten satt kvar.

En dag döptes Wilma och Heli nere vid havet. Stranden var så otroligt fin och lång och havet var långgrunt.

Varje dag startade och avslutade med 30 minuter i kyrkan. Inte ens det var speciellt tråkigt. Att vara där med kompisar gjorde allt'

Likes

Comments

Åh, har haft en så underbar dag i solen vid havet med kompisar. Vi var ett gäng som köpte massa frukt och gott och åkte sedan moppen ner till havet där vi spenderade ett par timmar tillsammmans. Sol, bad och mys. Älskar dagar som denna!

Likes

Comments