Header

Hej hjärtan, har ni haft en fin tisdag! Jag fick sluta 40 minuter tidigare idag och slapp därmed veckans segaste lektion, franska i 75 minuter. Resten av denna dag har jag tänkt använda till bloggen, fixa lite inlägg, fota till ett inlägg som kommer upp på fredag och sånt skoj. Sedan är kvällen fylld av härliga program. Parneviks, ung och bortskämd och paradise! Kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Top from Zara / Jeans from Mango / Bag from Day by Mikkelsen / Shoes from Ugg

Likes

Comments

LoveLoveLove 

.......dessa låtar från nya albumet, såå grymma!

Likes

Comments

Godmorgon finisar! Idag blir det back to reality för min del, lite extra ledighet skulle ju inte skada. Speciellt nu när jag känner mig stressad med stort S. Har två prov som väntar imorgon, plus en inlämning. Sedan ska jag i slutet av veckan fortsätta med moppekursen. Måste lära mig, högerregel, märken, väjning och gud vet vad. Jag som inte ens kan höger och vänster!? Hur ska detta gå?

Likes

Comments

Innan vi lämnade Gaustablikk tog vi en sista lunch ute i solen, alldeles nedanför backarna. Så otroligt härligt att kunna sitta helt utan jacka och mumsa på pizza med en underbar utsikt. I eftermiddag har vi spenderat 6 timmar i bilen, varit helt slut på grund av tidsomställningen så jag somnade nån timma, så skönt! Att slumra bort en stund gör att hela bilresan blir så otroligt mycket lättare.

Likes

Comments

Nu vänner tänkte jag starta igång en veckans blogg tävling. Gillar ni det så är det absolut något jag kommer fortsätta med! Vinnaren presenteras i ett inlägg nästa söndag, alltså om exakt en vecka! Sjävklart kommer jag börja följa vinnaren!

Detta är det enda du behöver göra:

-
Följ mig här på Nouw.
- Kommentera att du är med i tävlingen i kommentarerna.

Lycka till! Kramar

Likes

Comments

Idag har solen till stor del legat och värmt en i backen, så otroligt härligt. Vid lunch satt vi ute och grillade egen mat, innan dess hade vi suttit ute i solen med varsin varm choklad. Efter en heldag i backen la jag mig på rummet en stund med plugg, det kommer man aldrig undan var man än befinner sig. Vid åtta var det middagsdags, trerätters, soppa, fisk och kladdkaka, yum!! Sovgott sen finisar!

Gårdagens middag, underbar skaldjursbuffé // Mamma idag vid middagen

Likes

Comments

Kan inte annat än älska min nya topp/bh från Calvin Klein. Så otroligt skön och hur fin är den inte? Älskar att banden korsas i ryggen!

Likes

Comments