Header
View tracker

Denna helgen är och har vart rätt full och händelserik. I fredags träffades jag och Emma och det slutade med att jag sov hos henne. Sedan igår morse blev det en brunch innan jag följde med till stan för lite ärenden. Efter det blev det lite plugg och en dusch innan ja åkte till Julia där jag sov och kom hem för bara en liten stund sedan. Nu väntar julbak igen och i eftermiddag blir det en sväng till Liseberg och säkerligen lite plugg efter det. Hörs då!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I vanlig ordning så fick detta bli min julkalender, älskar den! Än så länge har jag öppnat 4 luckor och hittills har det bara varit toppen grejer! Från Kicks.

Likes

Comments

View tracker

Jeans from Levis / T-shirt from Ralph Lauren / Bomber from Rut & circle / Scarf from Gina tricot / Shoes from Adidas

Likes

Comments

Hur söta är inte dessa mackorna formade som hjärtan? På har jag avokado, tomat och aromat krydda.

Likes

Comments

Idag har min dag sett ut såhär. På förmiddagen var vi med klassen på Euroskills inne i stan, någon av er som var där? Efter det satt jag och pluggade större delen av eftermiddagen. Tog även en paus och fick ÄNTLIGEN träna. Bara lite få magövningar dock. Nu ikväll har jag tagit en varm dusch samt ätit tacos, yum!

Likes

Comments

Alltså jaa, har längtat efter denna månaden så otåligt mycket. Som ni möjligen märkt haha. Äntligen jul och äntligen vinter på riktigt! Har nyss sminkat mig så nu ska jag öppna dagens lucka i adventskalendrarna och sedan sätta på julkalendern på tvn, hur mysigt?

Idag har jag en kort dag i skolan. Slutar i vanlig ordning klockan tolv. Har däremot bara en lektion idag då klassen ska åka in på en mässa i Göteborg på förmiddagen, Hoppas ni får en bra första dag på denna underbara månad!

Likes

Comments