Header

Stod på fötterna strax efter fem imorse!! Inte jättepigg och glad just då. Fick mig iallafall 1 timmes sömn i bilen till dagens cup, välbehövlig timme. Efter ett par matcher som gick sådär så åkte hela laget till McDonalds för en lunch. Testades deras nya veggie guacamole. Helt okej faktist, fast föredrar Max. Någon av er som testat den?

Likes

Comments

SAKNAR alla dessa stunder. Vill bara att våren nu ska gå fort så det snart kan bli sol och värme igen!

Likes

Comments

En stor eloge till mig för den fantastiska uppdateringen denna dagen. Har försökt få så mycket plugg som möjligt gjort så har vart mycket upptagen med det. Kollat hockey, lite youtube, promenad med Nellie o sen va det kväll. Dagen bara försvann!

Imorgon står klockan 05:00!!! Har samling 45 minuter senare och cup som väntar hela dagen. Måste därför lägga mig snarast för att ens vakna av väckarklockorna imorgonbitti.

Årets första grillning idag, yum!!!

Likes

Comments

Mamma bokade en weekend skidresa häromdagen, ska bli så härligt. Vi åker till Gaustablikk i Norge(!!!!) i mars. Varit där en gång tidigare, var dock då för liten för att minnas allt för mycket men fint var det iallafall! Längtar ihjäl mig!

Likes

Comments

Såå underbart med fredag och ledighet, trots att jag hade lov för bara en vecka sedan. Har inga större planer för helgen, tar det lite som det kommer. Enda inplanerade är cup på söndag. Samling 05:45, blir trött bara av tanken. Nu ska jag ta cykeln och rulla iväg till skolan, har ju faktist en dag kvar att beta av innan det är helg på riktigt.
Hörs sen hjärtan!!

Likes

Comments

Dusch efter ett gympa pass på Friskis, riktigt roligt och svettigt!

Min fina bästis imorse<333:

Dagens frukost, massa frukt toppat med chia och yoghurt

Kollade på Ullared när jag kom hem från skolan idag, bästa!!

Likes

Comments

Har jag visat er denna outfit? Minns inte riktigt, här är den iallafall!

Dress from Mango / Shoes from Ugg / Bomber from Rut & circle / Scarf from Gina Tricot

Likes

Comments

Fasiken vad jag saknar dagarna då jag fick se denna kille. Bästa kvällarna jag vart med om!

Likes

Comments

Onsdag idag, halvvägs till helg om inte mer. Bara 2 skoldagar kvar nu. Haft kemi labb prov idag, inget stort fan av varken kemi eller labb men hoppas ändå att det gick vägen. Har extremt många glosor till imorgon plus prov på fredag så jag stannar hemma ikväll från fotbollen, skulle väl ändå bara blåsa bort i detta väder.

Denna smoothie drack jag idag: Banan, blåbär, apelsin, spenat, chiafrön.

Likes

Comments