Header

Tycker gul är en så otroligt fräsch och somrig färg, inte minst på naglarna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallå på er. Hoppas ni haft en härlig dag. Jag startade min dag hos tandläkaren imorse, bytte båge på tandställningen då den lossnat. Pappa och jag körde sedan ikapp bussen som tog mig till skolan där vi idag haft första dagen med lektioner...

Har nu varit hemma ett tag då jag slutade relativt tidigt. Ska om en stund iväg och spela match men innan dig ska jag få i mig en bit mat tänkte jaaag.

Likes

Comments

- Mitt rum är alltid rent, tror nästan aldrig att jag blivit tillsagt att städa. Bara att dammsuga då och då. Får STRESS när det är stökigt.

- Inte alls kräsen när det kommer till mat.

- Kan knappt stå på skridskor.

- ÄLSKAR mer än allt att lyssna på podcasts. Bästa som finns.

- Aldrig gjort något med håret förutom att klippa det.

- Jag är extremt dålig på att fläta och fixa med hår, önskar såå att jag var bättre på sånt.

- Jag har gått i 7 olika sporter.

- Älskar kombinationen med färgerna ljusrosa, vit, grå och guld.

- Jag är grym på att övertänka.

- Jag bäddar ALLTID min säng.

Likes

Comments

Efter en förmiddag i slottsskogen med klassen så stannade jag och Emma i stan. Vi kikade först ett par butiker efter höstnyheter, så mycket fint. Innan vi rörde oss mot gymmet så köpte vi varsin skål med frukt för att få lite ny energi, vattenmelon för min del. Det finns ju inget bättre! Väl på gymmet värmde vi upp på löpbandet följt av absssss.

Likes

Comments

+++

+ Tillbaks med vanliga och bra rutiner.

+ Inte hunnit få någon läxa, prov eller inlämning, ÄN.

+ Känns bra att bloggen uppdateras som vanligt igen istället för halvdant.

---

- Sommarlovet är över och skolan har satt igång.

- Min tandställning har lossnat för typ tjugonde gången

- Sträckte min axel igår på fotbollen.

// Outfit: Jacket from Mango //

Likes

Comments

Ska iväg på fotboll om exakt en timme. 1 och en halv immas träning och direkt efter det ska vi ha spelarmöte. Så kommer inte vara hemma förens strax efter 9. Tills dess får jag klara mig på denna smoothie som jag drack till middag, funkar alltid, speciellt idag då jag inte är speciellt hungrig. Hoppas ni haft en härlig dag<3

Likes

Comments

God(?)morgon på er. När klockan ringde för 1 timma sedan va jag inte pigg vill jag lova. Inte nu heller för den delen. Väntar just nu ppmamma som ska köra mig till pappa innan jag sticker iväg till skolan. De första dagarna är alltid lugna, tror att jag bara går i skolan drygt 3 timmar idag. Fin dag på er!

Likes

Comments

Hjärtan

Likes

Comments

Denna underbara frukosten fixade mamma till oss igår, so yummy! Idag gissar jag på att jag slänger ihop en smoothie med vad vi har hemma, riktigt sugen på det. Mina planer idag är att möta upp tjejerna i stan liksom igår. Rix FM festival på Götaplatsen väntar. Inga direkta favoritartister som kommer men det kommer bli kul ändå! Perfekt att avsluta sommarlovet med sina bästa!!

Imorgon är det tillbaks till verkligheten som gäller. Tidiga morgnar, prov, läxor, stress och allt som hör till. Känner däremot att det ska bli skönt att komma in i lite rutiner igen. Men attans vad fort sommarlovet har gått, men mycket har jag hunnit med! Ska fixa ett inlägg med massa bilder från denna sommaren tänkte jag.

Likes

Comments