Header

// from Saint Tropez //

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Goooodmooorning darlingsss! Hoppas ni har en skön morgon som start på denna vecka. Jag har i vanlig ordning sovmorgon så jag har tagit mig tid till att göra en smoothiebowl med fler än 3 ingredienser som det i vanliga fall brukar bli. Hur skönt är det inte att vi denna vecka bara går 3 dagar i skolan? Vad som också är skönt är att jag ikväll äntligen ska få träna fotboll igen, efter 3 veckors vila.

Likes

Comments

...i ett varmt bad med blåbär-vatten, choklad och frukt. Så underbart!

Likes

Comments

Såhär fint hade vi det tidigare idag ute på havet. Efter en lunch och en stund i solen så kom vinden så vi tvingades åka hem igen. Men attans vad härligt det är ute med båten, premiärturen var idag! Vad har ni hittat på?

Likes

Comments

Hade en så mysig dag och kväll igår. Åkte hem till Alice nästan direkt efter skolan. Vi la oss på altanen i solen med melon och pratade och hade det bara allmänt mysigt. Kvällen spenderades sedan till största del vid havet. Träffade först Jennifer och Wilma och därefter mötte vi upp massa andra kompisar. Ett så härligt avslut på denna hektiska skolvecka.

Likes

Comments

Kom igår till Trafikverket, så nervös att jag knappt kunde följa instruktionerna på fotograferingen. Minst knappt hur bilden blev. Går in i provsalen, svarar på frågor och blir sedan godkänd på provet. KÄNSLAN!! Tror att anledningen till min extrema nervositet var på grund av denna otroligt hektiska vår, allt på samma gång. Skulle inte klara att behöva plugga om och göra omprov.

Senare på kvällen hämtade jag Emma, vi tog en tur och åkte först till hennes pappas café följt av en tur till havet.

Likes

Comments

Åhh, idag klarade jag något som gjorde att en tyngd lossnade från mina axlar. Vad får ni se imorgon! Varit så nervös inför detta att jag nu är helt slut, vill inget annat än att sova! Hursom, till middag blev det sushi för min del, absolut bästa!

Likes

Comments

Jeans from 2nd ONE / Jacket from Rut & circle / Shoes from Adidas / Bracelets from Thomas Sabo

Likes

Comments

Testade igår NJIE´s nya ProPud i smaken chokladboll. Som den propud älskare jag är så älskade jag även denna! Garanterat en ny favorit för tillfället.

ProPud

Likes

Comments