Idag är det torsdag och jag började dagen med en välbehövlig sovmorgon. For till skolan och hade då två lektioner innan jag for hem vid 13-tiden. Gick då till stallet och fixade med Fia och tog in ponnysarna innan vi for till Boden vid 14-tiden.

Vi var framme i Boden vid 16 då både Leif och Jens skulle köra kvallopp. Så det var mest väntan innan Sammes lopp. Passade då på att se lite hockey.

Samme fick med sig en mycket fin andraplats efter ett heroiskt upplopp. Han har inte startat sen början av oktober så vi var mycket nöjda med honom. En sån himla fin häst att hålla på med så det är kul att folk vill att man ska hjälpa till!

Nu är vi påväg hem och vi är väl hemma någon gång kring midnatt. Imorgon är det fredag vilket innebär att jag har specialschema och slutar rätt tidigt. Ska köra Fia en sväng sen får vi se vad som händer.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nya blogg. Jag skapade den så att fler av er ska kunna få en inblick i min vardag, både hästmässigt och inte.

Idag är det onsdag och jag har haft en lång skoldag med lektioner från 8.30 till 15.45. Efter att jag var klar i skolan så for jag till stallet och körde Fia en kortare tur. Det har varit så kallt här nu i några dagar så det är inget roligt väder att köra häst i. Fia känns då bara fin med tanke på hur allt har varit under den senaste tiden.

Just nu sitter jag och försöker få lite skolarbete gjort tills imorgon.

Imorgon har jag bara två lektioner då det är kvällstrav i Boden och jag har lovat Janne att jag skulle hjälpa honom med Sambucus då han själv jobbar, så det blir roligt. Vi hade ingen egen häst till start men det är kul att kunna hjälpa andra. Samme startar i lopp 9 med starttid 21.21 så håll tummarna för honom!

arkivbild på Fia

Likes

Comments