Tröja:h&m
Byxor:lager157

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som ni har märkt har jag inte uppdaterat för jag har varit utomlands. Jag var Turkiet med min familj och ett par kompisar till oss. Vi bode på ett jätte fint hotell med fyra pooler och sju vattenrutschkanor. Dom ägde även en del av stranden så där var vi också och det var jätte fint där med men där fanns det lite mer pooler och vattenrutschkanor. Vi hade även att mat och sådant ingick. Men jag kommer lägga upp en vlogg där ifrån och även resan dit. Sen ska jag också spela in en haul.


Men just nu sitter jag hemma och gör ingenting. Funderar över om jag ska följa med på en träning men får se hur jag gör. Men kanske bloggar lite senare får se😊
Här får ni lite bilder

Likes

Comments

Just nu sitter jag i bilen påväg mot ett hemligt ställe. Vi ska vara där en vecka så kommer inte ha internet så kan inte blogga men när jag är hemma kommer ni få se vad jag har varit. Under tiden är mormor hos oss och kollar till djuren!
Men vi ses om en vecka❤️

Likes

Comments

​Just nu sitter jag på min lillasyster rid lektion och kollar på henne idag kommer bloggen stå stilla och lite i veckan då jag inte ha tid att blogga. Men hoppas inte det gör något. Men ni får gärna skriva några förslag på vad jag kan skriva för inlägg eller om ni vill veta något mer om mig eller min familj. 

Likes

Comments

Hej mitt namn är Ellen och jag är 14år och bor i Småland. På denna blogg kommer ni få läsa om min vardag med mera. Jag har en häst som heter Gullan som jag rider 3-6 dagar i veckan. Jag åker även ut på pay and jumps med hon. 

Jag hoppas ni kommer gilla det jag skriver här. 

Likes

Comments