Header

Jag går ju nu i nionde klass och ska välja linje inför gymnasiet. Jag vet på ett ungefär vad jag vill gå men absolut inte vad jag vill jobba med i framtiden. Har nog aldrig tänk på framtiden så mycket som jag faktiskt gör just nu.

Mina två drömyrken är bloggare och läkare men båda två kräver väldigt mycket. Läkare kommer jag nog aldrig bli tyvärr för jag tror att jag är alldeles för känslig för blod osv. Men fatta känslan att rädda någon annans liv, det måste verkligen vara en obeskrivlig känsla som jag hoppas någon gång få uppleva iaf. Om jag någon gång skulle komma över den rädslan skulle jag verkligen vilja ge det ett försök.
Bloggare och att ha en stor socialprofil är något jag tror jag kommer och vill kämpa lite mer för. Men det krävs mycket för att kunna leva på det så just nu har jag ingen aning om vad jag vill.
Jag har gjort en massa tester om vilka yrken som skulle passa mig ( superkul, testa det ) och det kommer på alla test upp att jag ska jobba med människor, så jag får väll se.

Ha en bra kväll, puss på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Jag har verkligen varit borta från bloggen ett tag nu men det ska ändras. Tänker inte förklara mig för jag har bara haft fullt upp med både roliga och mindre roliga saker.

Jag har också tänkt fråga om vad ni vill läsa här? Vet att mina mest uppskattade inlägg är mina outfits och mina helg-inlägg. ALLA inlägg med min familj på framsidan har också gott bättre haha, mer Sköldunger åt folket.

Det svåraste med att få till outfitbilderna är att få hjälp med att fota. Får bokstavligen muta hela familjen. Men hittills har det ju gott bra.

Skriv jättegärna tips eller frågor HÄR.

Det var meningen att de bilderna skulle komma upp på min systers 18-årsdag men det hann jag inte med.
Men måste såklart passa på att gratta Signe ännu en gång. Vad skulle jag göra utan dig eller ja utan alla mina syskon för den delen. Ni är det bästa och finaste jag vet. Tack för att du/ ni alltid ställer upp och för allt du/ ni gör för mig. Utan mina syskon är jag inget!

Igår var det faktiskt farsdag också men mamma och pappa hade bott på hotell och kom hem väldigt sent så vi ska fira pappa idag istället.

Ta hand om er, kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments