Header

Hejsan finisar! Som jag tror många av er gör följer ni nog min Instagram och har sett bild på hundvalpar? Vi har nämligen fått hundvalpar som är hur söta dom helst<3
Mysigaste som finns att bara sitta med dom i knät och mysa, längtar inte tills dom är stora och ska flytta haha...

Uppdate på gymmandet är väll att det går bra och jag tycker det bara är kul än så länge. Har tränat varje dag förutom då jag haft fotbollen, det är rätt bra start ändå tycker jag.

Jag har även en liten rabattkod till er i samarbete med Glamwear.se! Ni hittar bland annat alla pälsjackor och västar jag visar ovan där( Det är såååklart fuskpäls). De finns verkligen mycket snyggt där och även annat än bara jackor. Sidan hittar HÄR ni och med koden ” ellen10 ” får ni 10% rabatt. Happy shopping!


Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

¡Hola! Som jag sa igår skulle jag köpa gymkort idag och det gjorde jag. Jag tränade såklart direkt och det var faktiskt jättekul och jobbigt såklart haha. Längtar inte tills imorgon för träningsverken jag kommer få dock.

Jag tränade med min syster Signe och Elvira, bra sällskap! Nu gäller det bara att hålla igång i en månad.. Sen har jag ju även fotbollen så det blir ganska mycket att hinna med ;P

Tror jag tänker försöka kliva upp lite tidigare och träna imorgon, Wish me luck<33

Pussar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments