Header

Enligt mig är träna roligt, iaf för det mesta. Jag mår bättre efter jag tränat. Ni som inte alls gillar att träna, gör träningen rolig! Jag älskar att spela fotboll så när jag tränar fotboll tänker jag inte alls på att det är jobbigt. Fast det är klart ibland är det ju såklart jobbigt men då byter man bara av et tag, sen vill man ut på plan igen. Träningen blir så mycket roligare om man är motiverad och tycker det är kul. Om du hatar att springa rundor gör inte det?! Det finns andra sätt att få upp konditionen som tur är. Ett utav mina bästa tips är att dansa, kolla på ett ytklipp där dom visar ett danspass. Sen kan man bara sätt på en lista på Spotify och bara köra själv också. Jag tycker att det är ett sjukt roligt sätt att träna på! https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/4Jt88XxhP2Jldzh1t3QbyF Det är en " Dance Workout " lista på spotify. Det finns många sätt att träna roligt, alla tycker olika. Glad påsk!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vill inte sluta rida ändå! Efter min ridlektion igår ändrad jag mig på något sätt. Jag har alltid haft massor av problem med min häst för han har problem med ryggen osv. Men igår gick det jätte bra på ridlektionen! Marvin var jätte duktig men om man ska klaga på något var det väll att han var lite överdrivet pigg, fast hellre en pigg häst en lat iaf. När jag köpte honom var det meningen att jag skulle tävla hoppning men vi vart lite lurad när vi köpte honom. Jag hade inte träffat hästen eller något han kom bara hem med lastbil en dag. Han var helt omusklad och såg helt vanvårdad ut. Inte kunde jag hoppa häller för han hade fel på ryggen. Så jag fick bara rida dressyr, och så hade han även problem med vänster galoppen eller han kunde den inte alls. Han kom från Irland och har blivit misshandlad så han hade jätte svårt att lita på folk och var osäker så han testade mig jätte mycket i början. Nu har jag tränat i ungefär ett år och han kan vänster galopp och har fått muskler. Så känner att jag inte bara kan sluta. Tänker försöka träna upp honom i vinter så jag an starta i dressyren i vår/sommar. kram.


Likes

Comments

Idag har det varit en rolig söndag för en gång skull, för jag har faktiskt varit i Sundsvall och shoppat. Nästan så kul att jag glömde att det var söndag. Men iallafall fick jag lite nya kläder osv av mamma.  Det var jätte mysigt. Men ikea-köttbullarna var såklart det bästa haha.


Likes

Comments

Idag har det varit en sån här tråkig och seg lördag. Tänk er en söndag men utan söndagsångest inför skolan. Jag har helt enkelt bara legat och kollat på Youtube, Serier och lyssnat på musik typ. Men iallafall tänkte jag berätta om vad bloggen kommer handla om. Jag älskar mode och shopping, så då förstår ni kanske att min blogg kommer att handla om det. Men inte bara det utan också typ allt möjligt. Jag har också en häst som heter Baleally Marvin men ska eventuellt sälja honom på grund av att jag tappat intresset och det är så mycket i skolan. Men fotboll är också ett fritidsintresse, spelar i Bergsjö IF haha. Hoppas ni kommer gilla min blogg, kram.


Likes

Comments