Header

Hej! Först och främst vill jag säga förlåt för att jag inte bloggat på flera veckor. Jag tog en paus i samband med lovet. Har haft idétorka vilket ledde till noll motivation.

Men men jag är tillbaka igen och de är även skolan vilket är mindre kul.

Kommer nu börja blogga några dagar i veckan fast inte på bestämda dagar. Men följer man mig på Instagram informerat jag ändå varje gång de finns ett nytt inlägg uppe. Min instagram finns länkad till vänster så följ gärna den.


Tänkte nu bara visa lite bilder från mitt lov så hoppas jag att ni haft ett bra lov, Pussar och kramar!! 💋💋

  • 59 readers

Likes

Comments

Hej på er! Imorgon är det nyår, kan ni fatta hur fort tiden har gått? Det var ju nyår alldeles nyss?

Jag har iallafall haft ett bra år. Många nya fina vänner och en massa kärlek från nära och kära!

Tänkte bara visa en massa bilder från mitt 2k16 och önska er GOTT NYTT ÅR!

Ha det bäst, kramar och pussar från mig!! 🎆💋

Öland med en av mina bästavänner och Kefalonia med en av mina systrar och mamma är två utav årets höjdpunkter! 🌎☀️🌊🏊🏼‍♀️

  • 334 readers

Likes

Comments

Hej på er, först och främst vill jag hälsa alla god jul!

Idag är det julafton och jag tänkte bara visa tre jul outfits. Tyvärr hann jag inte med mig så det vart inte så många jag tänkt. Men förhoppningsvis fixar jag det imorgon. Ha det bra, puss puss!! ❤️❤️❤️❤️

Jag valde att ha en röd vanlig klänning med en pälsväst idag.

  • 518 readers

Likes

Comments

Hej! Idag har jag städat HELA dagen. Super jobbigt och tråkigt men nu har vi det julstädat tills imorgon iallafall.

Jag är jätte taggad på julafton! Allt är så mysigt och man har sina traditioner. Vad vore julen utan tillexempel Kalle anka och glögg?

Aja, nu har jag och min familj precis julpyntat och sitter nu framför teven och kollar på uppe sitter kvällen. Vi har också köpt lotter och min lillebror vann två Sverige lotter på direkten. En riktig liten turunge!

Nu ska jag fortsätta kolla och hoppas på det bästa på bingon. Puss & kram ❤️🎅🏼🎄💫

  • 565 readers

Likes

Comments

Hej! Idag har jag fått jullov och även ni hoppas jag. Det är julafton om i övermorgon vilket jag INTE kan förstå. Var det inte sommar förra veckan?

Men iallafall tänkte jag skriva om en väldigt viktig sak enligt mig. Julafton handlar om kärlek och glädje. Alla ska vara lyckliga och glada vilket många är! Men det finns dom som har det skit på julen och kanske till och med hatar den. Hemlösa, föräldrar som dricker, folk som är i krig, svält, någon som får sitta ensam och en massa andra hemskheter.

Allt det här slog mig när jag såg en video, en liten video på endast 36 sekunder. ( Finna nedan ) Jag har alltid sett julen som en högtid då alla är glada och har det bra. Men så är det inte, det är långt ifrån så.

Med det här inlägget vill jag att folk faktiskt ska förstå att det är inte frid och fröjd för alla. Men det kan bli bättre, genom bara några kronor. En present från UNICEF som räddar barns liv, det är något som skulle betyda så mycket. Tänk att få veta att man kanske räddats någons liv, den känslan skulle jag nog säga är oslagbar.

Frälsningsarmén har en insamling för att hjälpa så många som möjligt, varenda enstaka krona kan göra skillnad. Hjälp någon som inte alls har en bra jul och gör skillnad genom att swisha 9004805. Eller ge någon ett gåvobevis som räddar liv från UNICEF Här.

Med det här sagt önskar jag och hoppas jag att alla får en RIKTIGT GOD JUL! Puss & Kram.

Likes

Comments

Hej! Förlåt för att gårdagens inlägg kom idag men det hade tydligen inte laddats upp. Men bättre sent än aldrig.

Idag visar jag lite outfits/ bilder. Bland annat får ni se min favorit pyjamas. Har märkt att mina outfits inlägg är populärast, så jag hoppas ni gillar det.

Ha en bra lördag, puss puss!

Likes

Comments

Hej på er! Har ni haft en bra fredag? Jag har haft en tröttsam men ganska bra fredag. Fixade ett omprov och fick reda på ett par betyg som jag är väldigt nöjd med.

När jag kom hem tog jag tag i mitt otroligt stökiga rum. Gillar att ha städat men det håller kanske en vecka sen ligger det kläder på HELA golvet. Men så är det när man kanske inte är så ordningsam av sig hehe.

Spelade också lite gitarr. Jag kan egentligen inte spela gitarr men vi har har gjort det på musiken i skolan ett bra tag nu så några enkla låtar kan jag.
Min syster Julia kan spela vilken låt som helst på både piano och gitarr. Hon är den musikaliska personen jag känner. Hur många instrument som helst kan hon spela och hon är jätte duktig på att sjunga. Varför fick inte jag den talangen?

Nu ska jag kolla på skam och mysa ner mig i sängen. Puss & kram!

  • 876 readers

Likes

Comments

Pms är enligt mig bland det jobbigaste som finns. Att under en period var så känslig och irriterad på det mesta är faktiskt inte så kul. Ni som får pms vet nog precis. Det där lilla onda i en som får än att vara irriterad på varenda liten sak utan en endaste anledning. Råka vara jätte otrevlig mot till exempel sina föräldrar och sedan ångra det så grovt och få dåligt samvete. Göra alla i ens närhet på dåligt humör för man själv sprider dålig energi Alla känslor blir på något sätt överdrivna och jag blir så extremt känslig.

Det är i såna lägen bara en liten kommentar kan fastna och faktiskt såra. Någon liten sketen kommentar som man inte bryr sig ett skit om egentligen kan bli ett sånt problem. Jag ser bara mina dåliga sidor och mer eller mindre känner hur jag hatar mig själv. Att kunna börja gråta bara över att se sig i spegeln för att man känner sig ful. Börja gråta över allt och lite till. Sin personlighet, utseende och bara allt man kan komma på.

Man går ständigt runt och känner hur ingen förstår. För det finns absolut ingen ursäkt för att bete sig som ett as. De som känner än allra bäst märker exakt när det är dags och kan trycka på de rätta knapparna för att man fullständigt ska bryta ihop.

Såhär ser jag på pms och det kan vara ett rent helvete faktiskt. Som tur är är det ingen sjukdom som alltid finns där utan bara hormonella svängningar som det kallas. Till alla er som förstår exakt vad jag menar, jag förstår er! S i pms står för SATAN.

Ha det bra mina vänner, puss och kram!

Likes

Comments

Julklappar kan vara otroligt lätta eller otroligt svåra. Idag riktar jag mina tips till "mamma". Men det man får tänka på är att de jag visar är saker som jag tror min mamma hade uppskattat. Alla är vi olika och alla gillar olika saker. Men jag hoppas ni får lite hjälp iallafall. Det vart lite flummigt med alla taggar men de längst ner stämmer, så klicka bara på de om ni skulle vilja titta lite mer. Det står ju varje saks namn så ni förstår, så dum är ni nog inte. Gilla för fler tips. Ha det bra, puss!

Likes

Comments

¡Hola! Idag har jag varit i Sundsvall och handlat julklappar. Gjorde bara klart klapparna till en person så jag har en massa kvar. Det kan vara så himla svårt med julklappar till vissa, speciellt de som vägrar säga vad de önskar sig hahaha.

Gilla och kommentera om ni skulle vilja ha tips på julklappar!

Ett par nya skor fick jag också med mig hem. Dom ser nästan ut som mina gamla men behövde ett par nya för dom gamla var så slitna!

Jag köpte även små klämmor till ett par bilder jag satt upp när jag kom hem. Min syster beställde en massa " tumblr " bilder för ett tag sen och det vart en massa över som jag fick använda.
De jag gjorde var bara att sätta upp bilderna med ett par små klämmor. Det vart faktiskt jätte fint!

Ha en bra kväll, puss. 🎅🏼💋

  • 1194 readers

Likes

Comments