Jag ska vara med på hantverksmässan i Gudhems församlingshem så kom gärna och titta på det jag och andra har gjort!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tänkte skriva lite om vad jag tycker om det gymnasiet jag har börjat i nu.

Jag går samhäll på Ållebergsgymnasiet.

I början tyckte jag inte riktigt om klassen. Men när jag sedan började lära känna klassen mer så var den en väldigt bra med snälla klasskompisar som tar hand om alla. Jag trivs jättebra på skolan både lärare och elever är väldigt omtänksamma. Jag har fortfarande ingen kompis som jag känner att jag är närmare än någon annan men jag känner mig inte ensam längre. Man har alltid någon att vara med även om jag inte kan berätta allt för någon. Men jag tror att det kommer med tiden.

Jag känner mig nöjd med att jag valde samhäll för att det känns som en linje med lagom mycket läxor. Visst kan det ibland vara lite mycket, men det är inte överdrivet mycket att göra. Jag hänger också med i tempot, vilket jag tror att jag inte hade klarat i natur. Man läser ganska mycket matte där och det är inte min starkaste sida i skolan.

Jag är så glad att jag valde denna skolan och den inriktningen.

REKOMENDERAS AV MIG

Kram till er alla där ute <3

Likes

Comments

Nu under sommarlovet har vi flyttat upp till Falköping. Jag och min lillasyster delade under en period på ett rum. Men nu har jag fått min egna lägenhet som ligger ett stenkast bort från där mamma och pappa bor.

Jag ska nu försöka blogga lite oftare och se om jag kommer på något att skriva om. Ni får gärna kommentera om ni har förslag på vad jag kan blogga om.

Här kommer lite bilder på hur min lägenhet ser ut, jag är såååå nöjd med den <3

Kram på er där ute !

Likes

Comments

Hej !

i förrgår var jag ute och tog lite kort med farmor och sedan har jag lite bilder på saker jag har virkat <3

ha det så bra så ses vi <3

Likes

Comments

Okej, jag vet inte hur det kommer att bli med bloggandet när skolan börjar igen. Jag har ganska lätt för att må dåligt pga av all stress i skolan och allt som händer i skolan. Jag har svårt med det sociala vilket gör allt mycket svårare för mig.

Men här kommer några bilder på det jag virkat det senaste.

Vill ni ha mönster så kommentera !

Likes

Comments

Nu är jag inne i en virkperiod...Jag tänkte lägga upp bilder och beskrivningar till bilderna om ni vill veta hur man virkar det som är på bilden☺️☺️
Hoppas detta blir uppskattat😋

Denna veckan som varit har jag varit i Polen. DeDet var jättekul !
Vi badade och shoppade rätt mycket .
Vi åkte färja i från Karlskrona till Gdynia, en stad som ligger i Polen. Det gick mycket bättre en vad jag trodde att det skulle göra. Jag har haft en rädsla att åka färja och fartyg väldigt länge. Det gjorde så att jag trodde att jag skulle få en panik på båten. Vi skulle nämligen sova på båten med deftersom den åkte i 12 timmar. Men jag fick ingen panik utan allt gick jättebra, jag är faktiskt stolt över mig själv för att det gick så bra.

Idag så var jag med Jennifer en av mina närmsta vänner. Vi hjälpte hennes farmor att rensa ogräs. men vi blev inte riktigt klara så vi ska fortsätta imorgon.

Jag vet inte riktigt hur mycket man vågar säga på internet, men det var i allafall en sak som, gjorde att fick fundera lite extra på hur jag är osv. Men jag är inte jättebra på att ta kritik utan jag tar det som att jag är en dålig person som inte kan göra någoting inprencip. Även om en person säger att jag inte ska ta det illa så kan jag göra det ändå.

Det var minn lilla summering av ett långgggtt uppehåll!

Styrke kram till just dej som behöver det <3

Likes

Comments
Likes

Comments

Jag har läst böckerna som finns i trilogin Cirkeln.

Böckerna handlar om en cirkel häxor som träffas och försöker rädda världen, så att demonerna inte ska ta över. Eftersom att det är en cirkel så får man hänga med alla personer hemma hos dem och se hur de tänker om de olika händelserna, vilket jag tycker är väldigt intressant. Det händer saker hela tiden, det gör att man bara vill fortsätta läsa och läsa tills man får veta hur det går för dem.

Jag rekommenderar boken till de som gillar fantasy böcker.

Böckerna är några av de bästa böckerna jag har läst!

De får 5/5 i betyg av mej.

Ha det så bra !

Likes

Comments

  1. Vi har en liten gård utanför Falköping,just nu är jag där och jag har vart ut och fotat lite här kommer några kort

Likes

Comments

Idag har jag läst ut cirkeln. Det är en jätte bra bok som börjar direkt i något spännande vilket gör att man bara vill fortsätta läsa! I början var jag lite skeptiskt till boken för i första kapitlet så sker dewt ett mord vilket gör att det blir  lite mycket att ta in när man börjar läsa.

För er som känner att det första kapitlet är väldigt läskigt råder jag er att läsa kapitel 2 för det kommer kanske göra så att ni vill fortsätta läsa ;)

Jag kan verkligen rekommendera boken, det är nog en av de mest spännande böckerna jag har läst ;)

REKOMENDATION FRÅN EN BOKSLUKARE ;D

Likes

Comments