vad önskar ni er i julklapp? Jag önskar mig ynka 6 grejer, då jag var i usa under 10 dagar i oktober, och hittade inga utav grejerna listade hör nedan, lite irriterad blev jag. Eller föresten, örhängena önskar jag mig för att jag tappade 1 örhänge när jag simmade 😒 Så nu har jag ett pärlörhänge. Så taggad på jul nu! Nirå??

Sleek oh so special, Sleek face form och Bahama mama kan hittas på jfr.se & smink.net

Vita pärlörhängen i äkta silver - guldfynd 

Lash sensational & real techniques svamp - H&M, Åhléns, Lindex mf 

Kram, ellen 

Likes

Comments

Hej bloggisen! Tänkte köra ett inlägg om mitt liv osv 

Okej so Let's take it from the start.

Jag föddes den 27:e oktober 2002 i Stockholm.

Flyttade till södra delen av Stockholm tills jag gick i nästsista året på dagis och flyttade då till ett extremt litet land i Europa (vill inte nämna vilket av specifika andledningar) och bodde där i 3 år. Flyttade tillbaka till Sverige och började 1:an och har bott här sedan tillbaka flytten, samma hus som innan flytten till det andra landet.

Gick i en kommunal skola nära mitt hus och hade många fina vänner, började i 3:an kolla på en annan skola i närheten som verkade grym, fick gå en test dag för att se om skolan var bra (vilket den var) och kom tillbaka dagen efter till den kommunala skolan och alla tjejer jag var med hade vänt sida, och började hata på mig, detta fortsatte hela året. UNDER ETT HELT ÅR fick jag, gå själv, ensam. Jag bytte skola i 4:an till den andra skolan, vilket jag är super tacksam för, om jag inte gjort det hade jag antagligen gått själv än idag (kan skriva ett specifikt inlägg om mobbning om ni vill).

Går nu i 7:an och samma skola, har ett 20 tal bästavänner och 1 pojkvän som älskar mig för vem jag är och ingen annan.

Har under de senaste 2 åren fått ett enormt intresse för mode & skönhet. Och är helt galen i det nu hihi. Älskar att bara strosa runt och fönster shoppa, kolla kataloger och hemsidor.

Har sedan 1:an gått på simning 2 gånger i veckan och går fortfarande, jag började på simning för att jag sedan jag inte kunde prata har älskat att bada & simma så att börja på simning var ingen slump. 

Började gå på sång i 1:an för att jag sedan jag tog mina första ord älskat att sjunga allt mellan pippi sånger till Veronica Maggio. Går fortfarande på sång och har utökat min röst så otroligt. 

Jo det var nog det mesta man behöver veta, om ni har några frågor så svarar jag gärna på de, lämna de i kommentarerna så svarar jag så ärligt jag kan hihi, kram, Ellen <3

Likes

Comments

Hej hej bloggisen!

blev så inspirerad till att starta en blogg här i veckan sp jag tänkte att why not. Visste dock inte om bloggen skulle va anonym/offentlig så jag startar såhär och utvecklar kanske bloggen till offentlig senare (eftersom att ni inte vet någon som helst personlig info om mig, och kommer antagligen inte få reda på nån på ett tag heller). Men aja, skulle kunna beskriva mig själv som en tjej som alla hört skratta, setts le, mode & skönhets inspirerad tjej, hälsonörd och simmare, hyffsat snygg e jag också ;) . Här på bloggen kommer jag dela med mig av min vardag, hälsa, skönhet och mode. Ska försöka slänga ihop ett anonymt personligt inlägg (hur det nu kommer gå :) ). Kram, Ellen <3

Likes

Comments