Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott!
Det hat jag! Är väldigt tröt för att pappa sa att vi skulle stiga upp vid 7! Så då kom han så vi vaknade!
Nu är vi påväg iallafall! Ska blir super roligt att åka ditt!
Det var svårt vad man skulle ha på sig i dag! Jag tog tjol och en tröja!
Kommer ju inte kunna blogga hela dagen i dag! Så ni kan Adda mig på snapchatt för att hänga med mig hela dagen! ellen_nilssson

Här ser ni tröta Åke😍😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej sötisar! Vaknade precis och det är super fint och härligt väder! Blir så himla glad av det! Jag älskar att vakna upp till fint Väder! I dag har vi inget planerat utan förens i kväll då ska jag och pappa gå på bio!
Morfar kom innan i dag så pappa och han sitter och prata så ska vi snart äta lite frukost❤️❤️👍🏻
Vi pratade i dag om att åka till farmor och farfar och bada med hundarna! Dem har jätte fint där de bor! Vår båt hade vi där innan! För att de ha en hamn!
Men vi får se vad som händer i dag! Ha en super bra dag!'❤️❤️

Likes

Comments

Hello! Tänkte gör ett blogginlägg här nu och sen ska jag åka och träna hundarna och hälsa på mascot och hämta hö till kaninerna!
Jag parade med Maja innan och vi sa det att vi måste försöka att fixa så att vi och föräldrarna träffas imma vi åker! Och i dag är det tisdag ju och på torsdag så åker jag! Så hela dagen i morgon blir det att packa! Mamma sa att vi skulle ner till stan också för att handla lite till mig😜 Så i mon så kommer det att komma ut ganska många bilder på vad jag har för godis med mig och så till Åke!
Mascot var ju lite halt ett tag! Men i går när jag pratade med Malin då sa hon att han är frisk igen🎉 blev så himla glad då när jag fick reda på att han är pigg igen!
Viola går in i höglöpet nu så Åke är väldigt uppe i varv!😂 men så klart så låter vi inte dem vara tillsammans utan en får sitta i hagen! Mamma och pappa och Agnes är ute och plockar blåbär! För att vi ska göra blåbärspaj! När vi gör det då blanda vi alltid ut med blåbärssylt😂😂 Så vi fuskar lite!
Jag ska sminka mig här nu snart och fixa till mig sen blir det att träna😃
Hoppas att ni har en super härlig eftermiddag😋

Likes

Comments

Godmorgon sötisar!
Jag och pappa var ute på en lång promenad nu på morgonen! Vi kollade efter svamp! Jag håller på att träna viola så sen att hon kan hjälpa oss att leta upp kantarellen! Pappa har verkligen kantarell ögon! Det menas att man kan se kantareller hur lätt som helst!
Viola är en ganska jaktig av sig! Så att vi kan knappt gå ut på en promenad utan att hon ska leta upp något att jaga! Men det går bra att ha henne lös om man har bra kontakt med henne och träna med henne! Nu får man ju inte ha hundarna lösa så då så ska jag börja cykla med henne för att jag såg att hon hade börjat att tappa muskler och det vill jag ju inte så cyklas håller jag och mamma på att göra med henne!!❤️
Hoppas att nu får en fantastisk förmiddag😃

Här är bilder från när jag och pappa var ute och letade kantareller med henne😋

Likes

Comments

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och sminkat mig! Vi ska snart åka till mormor och morfar! Vi tänkte att Åke skulle åka med i dag och leka med våran kusin! För att han är där i dag! Viola är helt tokigt för att hon ska få vara i hundgården! Hon löper ju så vi kände att det inte skulle gå att med henne! Hon löper ganska mycket! Sen när jag kommer hem ska jag städa mitt rum fint fint😍😍

Likes

Comments

Heeej!
Hoppas att ni mår super bra!!
Jag tänkte sitta och radera lite bilder från helgen!😍 tog verkligen super många så känner att jag har lite för många, men jag har super svårt att välja vilka jag ska spara och vilka jag ska slänga!
I eftermiddag så blev jag och mamma super trötta så först sa vi att vi skulle köra inom Max men sen så kände vi att vi ville ha lite mer mättande mat så vi köpte bageriet! Så det åt vi i bilen och mamma köpa vatten till oss! Så det blev super mysigt! Jag försöke att ta en bild men det gick inte för solen var ivägen😵 i kväll så körde pappa och Agnes ner och handlade! För att pappa har inte varit en sån som lagat mat men han har börjat att tycka om det! Så dem åt kött och potatis och beanäs! Jag var ganska mätt! Så jag tog bara lite fil! Mamma sa att om jag var hungrig sen så kunde jag äta då istället!😎
Hoppas att ni har en super bra kväll!😍

Likes

Comments

Hej!!
Hopppas att ni har sovit jätte gott! Jag tänkte att jag inte skulle göra något blogginlägg förens jag har tävlat! Och det har jag nu!
(Ni kan se bilderna från tävlingen där nere)
Japp som ner ser där uppe jag kom 4:a
🎉🎉 jag kom ju 3:a i går men i dag var det mycket mycket större tävling! Och det kändes bättre i dag!
Så det är bra! Jag pratade precis ned violas uppfödare och hon var super glad för violas skull. Vi har handlat ganska mycket i dag och mamma och hennes kompisar är och handlar mer nu! Bilder på allting som vi kommer köpa/har köpt kommer i mon på bloggen tror jag
☺️
Vi ska iväg och fika lite snart nu och sen ska jag och mamma i allfall! Mamma är ju ledig i mon och vi har lite planer på vad vi ska göra så det kommer bli bra om det är fint väder annans kommer vi inte göra det
🤗
Det kommer inte hända så himla mycket saker i veckan! Jag åker ju på torsdagen! Så jag och mamma pratade om att jag skulle vara hemma och städa rummet och så det är fint när jag kommer hem
😛
Hopppas att ni kommer att ha en super fin eftermiddag!
🙈

Likes

Comments

Hej! Hoppas att ni har haft en super härlig dag! Det har jag😍
Jag kom 3:a och mamma med! Våran uppfödares man var där med några hundar! Så dem var super nöjda! Nu är vi hos mammas kompis och vi ska sova där i natt! Så himla mysigt! Så vi ska snart grilla lite här sen är vi taggade tills i mon!!😍😍

Jag och mamma har handlat till Marika för att vi får sova hemma hos henne! Mamma köpte vin och så köpte vi mycket godis! Så det kommer att blir super bra sen när hon ska få det! Jag har precis bytt om till mjukisbyxor!

Har en super hörlig kväll😍

Bild på hundarna❤️❤️

Här är en bild på mig och viola från i dag när vi tävlade❤️❤️

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas att ni mår super bra! Jag är inte tröt i dag!!!❤️❤️❤️ rastade hundarna innan på morgonen! Våra hundar är så att dem måste ut direkt på morgonen!😵 så man får skynda sig!
Dem sitter och äter lite frukost nu! Mamma har precis gott ut duchen! Så nu är hon också snart klar! Jag ska börja packa ut lite nu så vi kommer iväg! Mamma måste tanka också så det måste vi köra lite tidigare för!
Det tar runt 2h att köra ditt! Så får sitta i bilen ganska längre!
Men mamma sa att jag fick sova i bilen om jag ville! Och jag har så jag kan ladda min mobil om det skulle ta slut😜

Likes

Comments

Hej vänner! Hoppas att ni mår super bra!
Nu i kväll så var jag och handlade med mamma och Lisa! Tanken var att vi skulle mysa hade jag och mamma och Lisa tänkte men sen var hon tyvärr tyugen att passa deras hundar! Så jag och mamma fick ha mys istället!❤️❤️ vi åt färsk fylld pasta och pesto! Så himla gott!
Vi har snart packat klart men vi kände att vi behövde en liten pause! Så vi sitter och kolla på en film på Netflix! Hundarna har vi badat så dem äter mat nu så vi ska snart sätta på dem kopelna och kissa dem! Vi vågar inte ha dem lösa nu precis när dem är rena och fina!
Hoppas att ni sover gott vänner!!!❤️😍😍

Likes

Comments