Stort grattis till min lillasyster som fyller 17 år idag! Hanne är inte bara vacker utan hon är den mest godhjärtade, roliga och modigaste personen jag känner. En person man har som förebild, en person man kan finna tröst hos, en inspiration, en person man alltid blir glad av. Alltså en person man inte kan leva utan. Jag är så stolt över dig Hanne och stolt över att jag får vara din storasyster.

Likes

Comments

Hallå! Idag var jag och rev i mammas förråd och hittade några gamla krukor som stod och samlade damm. Så varför inte göra dem användbara? Så jag letade fram en sprayflaska i pappas garage och började förvandlingen. Är mycket nöjd med slutresultatet och det var kul också. Älskar att fixa och pyssla!

                   FÖRE                                           EFTER

Likes

Comments

I helgen har det varit fest varje dag, min kusin och en vän tog nämligen studenten!

G R A T T I S !

Det har varit riktigt kul att få träffa både släkt och vänner, en lyckad studenthelg helt enkelt!

Likes

Comments

Nu är jag hemma i Tranås igen efter ett första läsår på ekonomihögskolan i Växjö. Detta år har swishat förbi och nu känns det helt underbart med sommarlov. Dock blir det inte mycket semester. Jag ska nämligen jobba i sommar vilket ska bli roligt och pengar är jag i behov av nu efter ett år som student. Cash is king.

Hursomhelst är det superskönt att vara hemma i Tranås igen och bo hemma hos familjen. Vi har inga planer för sommaren egentligen, men inte gör det mig något. Ska bara bli så himla skönt att ta dagen som den kommer!

Likes

Comments

Provade på denna pastasallad häromkvällen och den var riktigt smarrig och gav en riktigt sommarfeeling. Den kommer passa så bra som lunch en solig sommardag! Jag hittade receptet på bloggen Mittlivpålandet, en mycket inspirerande blogg. Tänkte jag skulle dela med mig med receptet jag med!

Pastasallad

1. Stek önskad mängd kycklingfiler, salta & peppra

2. Gör marinaden som innehåller:

1/2 dl olja

1/2 dl balsamvinäger

1/2 dl flytande honung

1/2 pressad vitlöksklyfta

1 tsk salt

1 krm svartpeppar

färsk timjan (en hel kruka)

3. Skär de stekta kycklingfiléerna i bitar och lägg i marinaden och låt stå i ca 5 h i kylskåp.

4. Blanda sedan i pasta, körsbärstomater, gurka, spenat, sockerärtor, fetaost, fräst sparris och pinjenötter!

5. Servera!

    Likes

    Comments

    Härom helgen var det våffeldagen. Detta var något jag, Alva och Ida kände oss tvungna att ta till vara och utnyttja fullt ut. VI bestämde oss för att ha en stor och god brunch hemma i min lilla etta. Våfflorna blev väldigt goda och tillsammans med färsk frukt, nybakat bröd och lemonad blev denna brunch något över det lilla extra.

    Likes

    Comments