Header

Det finns nog inte så mycket sötare än dessa två krabater. Det är Flisas valpar som föddes för typ en månad sedan. När vi var i Närpes förra helgen fick vi träffa dem och gosa lite. Min hundlängtan steg nog en aning kan jag säga. Nästa helg får vi se dem igen och då har de säkert blivit lite större.

Jag har länge tyckt om hundar och jag minns att jag gärna skulle ha haft en egen hund som yngre men eftersom min syster var allergisk så var det inte passande att skaffa en hund. Det var mest mindre hundar jag gillade, de stora minns jag att jag tyckte var lite skrämmande. Orsaken till det var att jag en gång blev jagad av en stor hund hos min mormor när jag skulle hämta posten, då var jag kanske runt 5 år. 

Jag kommer ihåg att jag hade två favoritraser då, Cavalier king charles spaniel och Bichon frisé. Min kärlek till hundar har bara växt med åren och efter jag har kommit i kontakt med mera hundar har den ju inte direkt minskat heller. I dagens läge har min rädsla för stora hundar försvunnit förutsatt att den är bra uppfostrad. Jag skulle jättegärna vilja ha både en stor och en liten hund. Det finns så många fina raser som intresserar mig och jag bara väntar på att dagen kommer då jag har både tid och pengar så att jag har möjlighet att köpa en hund.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är en person som har svårt att hålla mitt rum städat, varje gång jag städar så tänker jag att nu skall jag hålla det så här fint för jag vet att jag mår bättre av att det är städat runt mig. Men trots det så har jag det råddigt efter en vecka eller två. Nu har jag det riktigt fint i mitt rum och jag blir lika glad varje gång jag går in i rummet. Jag säger återigen till mig själv; Håll det nu så här städat.

Likes

Comments

+ Föreläsningsfridag

+ Jag tog mig en sovmorgon

+ Besökte Ikea, kom hem med lite växter ( plastväxter eftersom jag inte lyckas hålla äkta vid liv)

+ Eftersom man är vid Ikea går man såklart och äter en god och billig lunch

+ Förutom Ikea åkte vi också till Prisma, jag tycker det är så kul att handla mat

+ Nu ikväll har jag piffat upp rummet med de nya växterna

+ Jag skall snart cykla iväg till Anton

- Jag sträckte nacken eller något idag då jag skulle stretcha för jag har haft nackspärr hela dagen

Som ni ser har min dag mest bestått av massa plus vilket gör att jag nog kan räkna den här dagen som en bra dag trots nackspärren.

Likes

Comments

Här kommer ett par foton på mig som är tagna en vacker höstdag.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har inte glömt bort bloggen utan jag har medvetet valt allt lämna den lite till sidan en tid för att fokusera på annat. Jag har nämligen haft så mycket att göra och dygnets alla timmar har rusat iväg. Men nu känns det det äntligen som att det börjar lugna ner sig med deadlines för en stund framöver. Igår lämnade jag in den jobbigaste skoluppgiften jag någonsin skrivit. Den var så ointressant och det är verkligen många timmar jag lagt på den uppgiften så jag hoppas verkligen att den blir godkänd! Jag har med gott samvete tagit helg. 

Nu skall jag vänta på att maten i ugnen blir klar och om en stund skall cykla iväg för att träffa en saknad vän. En bra torsdag med andra ord.

Likes

Comments

Åbo bjöd på fint höstväder igår så jag och Anton for på en liten fotorunda. Ni får se de bilder jag tycker blev bäst i detta inlägg. 

Likes

Comments

Juli passerade och vi gick in i augusti. Sista månaden på sommaren. Jag minns augusti som ganska regnig och jag jobbade för det mesta förutom mina nästan två lediga veckor då jag var i Åbo. Hann också till Ekenäs och Hangö över en dag. Det är typ det jag gjorde i augusti. Jag längtade mer och mer till Åbo och vardagen där. Men mot slutet av augusti fick jag ta mitt pick och pack och återvända hem till Åbo. Skolan började och vardagen började rulla på. Nu är vi inne i september och hösten är snart här vilket betyder massa mys med tända ljus. Jag gillar sommaren men jag gillar också hösten. 

Likes

Comments

I fredags fyllde jag 21 år. Att fylla år var något man längtade till då man var liten. Nu har man inte alls samma känsla då det närmar sig ens födelsedag men det är förstås roligt att bli uppvaktad och fira lite. Den här gången firade jag min dag med några fina vänner. En bra dag/natt som jag inte kommer att glömma. 

Likes

Comments

Helgen spenderades i Närpes och det var en lugn och skön helg. Mycket bus med Flisa förstås och så hann vi också träffa en söt liten bebis innan vi hoppade på Onnibuss till Åbo. Jag kom hit igår kväll och det känns så bra att vara tillbaka. Min sommar har varit helt bra men det känns som att jag inte har gjort så mycket. Jag har skrivit lite om min sommar här och här. Det skall ännu komma upp ett augustiinlägg. Så håll utkik efter det inom kort. Efter att man levt i en kappsäck i 3 månader är det skönt att komma hem till sin lägenhet. Nu har jag massa kläder som skall tvättas och så skall jag planera vad som skall handlas för kylskåpet ekar tomt. Så idag får det bli en tvätt och handlingsdag.


Likes

Comments

Jag tog de här bilderna + några till på tisdagskväll, det är så fint med solnedgång. Snart lider sommaren mot sitt slut och i helgen är det villaavslutning och jag hade tänkt åka till Åbo redan på fredag men planerna har ändrats så jag och Anton kommer att vara i Närpes och åka tillsammans till Åbo på söndag. Vi har egentligen inga planer för helgen förutom att vi skall träffa Antons nyfödda syskonbarn. Så det blir kul! 

Likes

Comments