Ellen, Träning

Weekend i Nice, middag på Riche
Du kan få vad du vill, baby
Du kan få precis vad du vill
Förutom mig, allt förutom mig

Hej på er!

Veckan har rullat på bra. Tränat rätt mycket faktiskt. Eftersom att jag nu är frisk har jag kunnat träna utan problem!!

Klarade fystestet i onsdags och är så jävla nöjd! Det känns så bra, och jag taggar läger nästa helg. Jag har kämpat så hårt för den jag är idag och det känns så skönt att ha varit en av de som klarat testet. Det är lite av en belöning för allt slit!

Vi hade friluftsdag igår, torsdag, och då paddlade vi i Nydalasjön här i Umeå. Sjukt kul! Det var däremot kallt, och jag frös litegrann.

Hoppas ni haft det bra!! Citatet under bilderna kommer från en låt jag lyssnat en hel del på den här veckan. Disney på is - Alexis Weak. Grym låt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Träning

Hej på er!

Dagen inleddes med ett jävligt skönt benpass. Hittade en app imorse som sätter ihop träningspass utifrån ens val av övningar så den provade jag ungefär 25 minuter. Blev riktigt svettigt men så sjukt skönt!

Jag har lagt in fler ordentliga magpass nu under mina veckor på grund av efterfrågan från mina tränare, och kombinerar dessa med andra muskelgrupper. Behöver bygga upp ännu mer mag- och ryggmuskler för att kunna utveckla och slipa till min fjärilskick mer. Hoppas på bra resultat!

Har äntligen frisknat till ordentligt så kan träna utan problem, vilket också känns så jävla bra. Nu blir det supersatsning inför landslagsuttagningarna som börjar om två veckor. Taggen ligger på topp.

Hoppas ni har en skön lördag! Det har jag.

Likes

Comments

Ellen

Jag postade ett inlägg på instagram idag och skrev lite om att jag äntligen börjat tycka att jag är fin!

Det är så sjukt egentligen hur jag gått sen i mellanstadiet med en skev självbild fram tills nu. Att jag äntligen, efter typ 6 år, kan se mig i spegeln utan att känna mig äcklad. Det var då fan på tiden!

Bättre sent än aldrig, eller hur?

Likes

Comments

Som ni har märkt har uppdateringen gått riktigt kasst nu sen skolstarten.

Men jag har inte glömt bloggen! Tro mig. Jag försöker bara hinna med allt jag vill göra på den tid jag har, men det är svårt när skolan tar upp mycket tid. Måste bättra mig.

Har typ åkt på en mindre förkylning med snuva och halsont. Så himla typiskt skolstart!! Jag hoppas att jag blir 100% frisk snart och kan börja träna igen. Uv-rugbyn började förra veckan och jag vill helst inte missa några träningar nu när jag satsar för landslaget.

Likes

Comments

Gymnasiet, Träning

Hej på er!!

Idag började skolan och första dagen med den nya klassen. Det kändes jätteskönt och jag trivs redan med alla fina personer! Det känns som att det här kommer bli tre bra år.

Utöver att vara i skolan idag så har jag sovit och sprungit. Det var första löpturen sen i början av sommaren. 3 kilometer blev det och avslutade med backintervaller. Det var sjukt skönt!

Likes

Comments

Hej på er!

De senaste tre veckorna har mina dagar gått åt till att sommarjobba och att sova. Bokstavligen. Jag har typ somnat direkt jag kommit hem eftersom att mitt jobb har tagit så sjukt mycket energi och tid.

Däremot känns det riktigt skönt att faktiskt ha fått lite rutin på vardagen nu inför att skolan börjar vilket är på måndag. Sick!! Har längtat efter dagen jag börjar gymnasiet nu oerhört länge och i övermorgon (!!!) så sker det. Jag är supertaggad men lite nervös inför klassen, men det går förhoppningsvis superbra. Får ta och uppdatera lite då.


Hoppas ni haft en bra vecka och att ni är taggade inför skola igen, precis som jag är :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har äntligen fått mina nya skor som jag fick av pappa i födelsedagspresent, ett par nya stan Smith 😍 Har gått ut mina gamla som har blivit riktigt slitna, så det är extremt skönt att få ett par nya, fräscha!

Likes

Comments

En vecka kvar innan skolstart och jag är så sjukt tagg!! Har längtat tills detta sen jag var typ 11, och nu är stunden kommen. Jag börjar gymnasiet!!

Idag har jag varit iväg och gymmat lite arm, skönt att komma igång med träningen igen nu efter ett litet kortare uppehåll. Om en liten stund kommer min mormor och morfar hit och vi ska fira mig som fyllde år i onsdags. Det tycker jag ska bli riktigt mysigt!

Likes

Comments

Så sjukt nöjd, velat ha en polaroidkamera sen jag var kanske 11? Älskar den redan och har bara tagit två bilder hahah

Likes

Comments

Ellen

Tänkte att jag skulle ta två bilder på mig själv. En med och en utan smink.

Min hud är inte okej för tillfälligt. Spenderade 4 dagar i klorvatten, flera timmar de dagarna. Min hud mår verkligen inte bra av kloret, och därför ser den ut som den gör! Jag har inga större problem med att gå ut utan smink men jag vet inte om jag är så olik mig förutom mina ögonbryn och att huden är något jämnare? Har ni något tips hur man får bort acne så mottages det tacksamt! Jag tvättar mitt ansikte i stort sett varje dag och använder natt- och dagkrämer men det funkar inte bra alltså. Tipsa gärna!

Likes

Comments