Halloj!

I måndags fyllde jag 18 och som vanligt blev jag väckt med både sång och paket på morgonen. På kvällen blev jag glatt överraskad av mamma och pappa när de hade bjudit hem släkten för att fira mig. Min födelsedag blev helt fanatiskt med fina paket, god mat och en underbar släkt som överraskade mig.

Lördagen spenderade jag med mina underbara kompisar från tennisen. Vi var hemma hos en tjej i gruppen där vi tillsammans lagade tacos, på kvällen kollade vi på Idol och sjöng Sing Star. Kvällen blev mycket lyckad och jag är så glad att jag har hittat dessa underbara människor genom tennisen.

Igår sprang jag, mamma och min lillebror ett lopp i Malmö. Loppet heter Run for hope där man springer för att samla in pengar till barncancerfonden. Tycker att det är kul att springa lopp och extra kul är det när man gör det för en god sak också! På kvällen gick jag och mamma på bio och kollade på filmen Jag älskar dig- En skilsmässokomedi. Tyckte filmen var väldigt bra så den rekommenderar jag att se.

Bye Bye <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj!

I onsdags var och mamma på bio och såg Den allvarsamma leken. Filmen var helt okej men absolut inte den bästa svenska filmen som jag sett. Tyckte bland annat att det fanns bitar i filmen som var jävligt tröga.

Fredagen var en väldigt rolig dag då jag var statist i ett sketchprogram för Barnkanalen på SVT. Det finns ett program som heter Fredagkväll med Malin och jag var med i en sketch till de programmet. I sketcherna imiteras olika kända personer som har varit med i Fredagkväll med Malin. Sketchen som jag var med i imiterades Clara Henry och jag och fem stycken andra statister spelade hennes fans. Blev en trevlig dag med mycket skratt och jag är så glad att jag fick vara med!😀🎬

I lördags hade jag 18års fest och hade då bjudit klassen och två andra kompisar hem till mig. Det blev en lyckad kväll och jag är så tacksam över att var så många som ville fira mig!😀❤️

Imorgon fyller jag 18!! Asså det är helt sjukt vad tiden går fort, kan ej fatta att jag faktiskt ska fylla arton och att jag då är "vuxen" Älskar att fylla år så nu ska jag gå och göra mig i ordning och vänta på att det blir morgon!

Bye Bye❤️

Likes

Comments

Hej!

I söndags var det äntligen dags för mig och mamma att se Kinky Boots på operan. Som väntar blev det en förälskelse på nytt till denna fantastiska musikal!❤️🎭 Var så kul att äntligen få se hela föreställningen, gått och väntat på detta ett tag!

I måndags var jag på Grand hotel där jag gick på teatersamtal med skådespelaren Johannes Brost. Det hela gick ut på att Johannes berättade om sitt liv och karriär med hjälp av en intervju som en kvinna gjorde. Intervjun var väldigt intressant och dessutom fick jag en bild med honom, så glad!😊

Bye ByeLikes

Comments

Halloj!

Det hände två saker i förra veckan som jag glömde nämna för er i senaste inlägget.

I förra veckan var jag nämligen statist i en kortfilm. Så jag och många andra statister blev körda med buss till Ängelholms flygplats där vi skulle filma. Trotts mycket väntan som statist blev det en väldigt lång men rolig dag. Som jag har nämt tidigare så vill jag så gärna slå igenom i branschen, därför blir jag extra glad när jag blir tillfrågad att vara med i sådana här projekt.

Andra saken som jag glömde nämna var att dagen efter så visades Idols audition turné i Malmö på tv. Gissa vem som var med på tv?! Jag!!!! Som jag skrev i ett gammalt inlägg så kom jag i Idol till fotoautomaten. Det var detta de visade på tv, en liten snutt där jag sjunger inför en kamera. Trodde ej att detta skulle komma med och därför blev jag väldigt förvånad när jag plötsligt såg mig själv på vår tv.
Ångrar fortfarande inte att jag ställde mig i kön med hundratals andra människor där i början av mars. När jag stod där i kön visste jag inte vad som väntade utan det ända jag ville var att få sjunga!! Tyvärr kom jag inte så långt och hade nog inte heller förväntat mig så mycket eftersom att detta var något helt nytt för mig. Trotts detta är jag väldigt stolt över min insatts och jag fick fin bedömning av juryn som jag kom till. Därför kom det ut en glad Ellen från Glasklart den dagen😊

Igår så åkte jag in till stan med några tjejer från min tennis grupp. Det blev en härlig dag med skratt, shopping och fika😊❤️❤️

Bye Bye❤️

Likes

Comments

Halloj!

​I Fredags efter skolan stack jag till en nagelsalong och fixade mina naglar. Har varit nagelbitare så länge jag kan minnas och varje gång jag har försökt sluta så har det alltid slutat i total katastrof. Därför skaffade jag akryl/gelé naglar för att inte alltid behöva skämmas över dem och att försöka få bort vanan att bita på naglarna. Jag blev super nöjd med resultatet och hoppas på att naglarna kan se ut så här en lång tid fram över.

I går var jag och mamma i Lund och gick på något som heter Lund Comedy Festival. Lund Comedy Festival är en stor festival i Lund där man går runt och kollar på  standup  och andra humoristiska shower. Som sagt var jag och mamma där och det blev en härlig kväll med mycket skratt.

Bye Bye :)


Likes

Comments


Halloj!

I lördags åkte jag och mamma in till Operan för se en öppen repetition av den nya musikalen Kinky Boots som ska gå där. Trotts att vi bara fick ett smakprov på 4o minuter så kunde jag inte låta bli att bli stört förälskad i denna musikal. Blev lite irriterad när de 40 minuterna hade gått, jag ville fortsätta sitta och bara njuta av musiken och allt det fantastiska som pågick på scenen. Får helt enkelt vänta med att se hela föreställningen , har tjatat på mamma att jag måste få biljetter i födelsedagspresent.

På eftermiddagen blev jag bjuden på avslutningsfest med teatern som jag jobbade på nu i sommar. Det var väldigt trevligt och det var superkul att träffa alla i ensemblen igen.

Senare på kvällen åkte jag in till Malmö igen för att heja på mamma som sprang Midnattsloppet.

Bye Bye :)

Likes

Comments

Tjena!

I onsdags var det återigen dags att sätta sig framför skolbänken igen efter två månaders sommarlov. Det finns många tankar om hur man känner inför skolstarten, vissa tycker att det är jättekul att skolan börjar igen och andra tycker att det är sjukt jobbigt. Älskar såklart att ha sommarlov men tycker samtidigt om att komma tillbaka till rutinerna och dessutom träffa klassen igen. Än så länge känns det ingen skillnad att man går sista året,dock är det jobbigt att lärarna upprepar både om det och gymnasiearbetet. I onsdags hade vi först lite teaterövningar i teatersalen och sedan rullade schemat på som vanligt. Sen har det fortsatt så både igår och idag.

Bye Bye :) <3


Likes

Comments


Tjena!

Nu i helgen har det blivit en del födelsedagsfirande. I går var jag på 18 års fest hos en klasskompis och idag har jag firat min kompis och hans bror som har fyllt år.

Börjar skolan igen på Onsdag, vill såklart vara ledig mer men jag måste faktiskt säga att jag ser fram emot att börja tredje året! :)


Bye Bye

Likes

Comments


Bowling med pappa :)

Såg Husdjurs hemliga liv på bio med familjen :)


Ny tröja!


Nya byxor!

Likes

Comments


Tjena !

I fredags åkte jag till Linköping för att spendera helgen med några kompisar. Som jag har nämnt tidigare så bor vi tyvärr på olika platser i Sverige, därför är det så kul när vi väl träffas för vi alla är exalterade och har hur mycket som helst att berätta för varandra. Förutom att det blev mycket prat och snack blev det även en utflykt till gamla Linköping där vi fick en guidad tur i gamla hus. När vi ändå var där så passade vi även på att köpa på oss godis från Cloettaboden. Helgen går fort när man har kul så nu är jag tillbaka i Skåne igen. Har haft en underbar helg och hoppas att det inte dröjer länge till nästa träff! :)

Bye Bye <3

Likes

Comments