Halloj!

I söndags åkte jag och mamma till Göteborg för att jag dagen efter skulle göra prov till Scenskola. Trotts att jag tidigare hade sökt i Malmö så var jag även denna gång nervös men väldigt taggad och förväntansfull. Efter uppropet satte auditionerna igång och efter ett tag var det äntligen min tur. Jag framförde det jag skulle till juryn och allting gick enligt planerna så jag kände mig jätteglad och stolt när jag gick ut ifrån juryrummet.. Efteråt kunde jag äntligen slappna av och ta det lugnt, dock var man fortfarande lite spänd eftersom att man efter några timmar skulle få reda på om man hade gått vidare till andra provet eller inte. Efter lång väntan så kom äntligen listan på de ansökningsnummer som hade gått vidare till andra provet. Jag läste på listan och plötsligt såg jag mitt nummer och jag kunde inte fatta att det var sant Jag var först tvungen att fråga mig själv om det var mitt nummer som jag hade sett och även kolla listan igen för att förstå att mitt nummer verkligen var med. När alla hade fått se listan så sammaldes de som hade gått vidare i väntrummet igen innan det var dags att gå in en ytterligare gång till juryn. Andra provet som jag gjorde gick också enligt planerna och jag är så stolt över mina prestationer. Nu väntar jag spänt på att få besked i nästa vecka om jag är vidare till tredje provet eller inte. Hur det än går så är jag otroligt stolt över mig själv och att komma till andra provet är så stort för mig så det går inte att förklara med ord över hur lycklig jag är! :)


Bye Bye <3Likes

Comments

Tjena!

I onsdags gjorde jag något som har varit min dröm i några år. Jag sökte nämligen Scenskola i Malmö. Vet om att det är svårt att komma in på Scenskola men jag vill verkligen bli skådespelare och kände att detta var värt ett försök i alla fall. När jag kom till Teater Högskolan var det inte bara jag som sökte utan det var över tusen andra som hade samma mål och drömmar som jag själv, så man kan inte komma ifrån att det finns en konkurrens. Eftersom att det är otroligt många som söker så tar det såklart tid innan man får gå in till juryn och framföra texten som har valt. När jag satt i väntrummet innan jag skulle in till juryn var jag såklart nervös men även taggad, kände att jag måste ta vara på denna chansen och därför gå in och ge allt vad jag bara kan. Jag är så stolt över mig själv! När jag var inne hos juryn levererade jag texten på de sättet som jag ville och hade övat på. Är alltid nervös innan jag ska framföra något men när det väl är dags så försvinner nervositeten och jag kör bara på så om jag inte har gjort något annat. Hoppas verkligen att juryn gillade det jag framförde och att jag nu i veckan får beskedet att jag är vidare till andra provet.

På söndag ska jag och mamma åka till Göteborg eftersom jag även ska göra prov till Scenskola där. Jag hoppas att det kommer gå bra där också och att jag kommer vidare på någon av skolarna. Om jag inte skulle komma in på någon av skolarna så ska jag ändå inte ge upp min dröm! <3

Bye Bye <3

 

Likes

Comments

Tjena!

I onsdags var 130 dagar tills vi treor tar studenten! För att fira detta så hade elevkåren på skolan hyrt en bar till alla treor. Det blev en sen och mycket rolig kväll, dock var man inte så pigg dagen efter då man tyvärr var tvungen att gå till skolan hahaha :)

På fredagen blev det bio med mamma. VI såg den Golden Globe vinnande filmen La La Land. Tyckte att denna musikal var väldigt bra med duktigt skådespeleri och härliga sånger som satte sig i huvudet..

Idag har jag varit på Emporia med några tjejer som jag spelar med på tennisen. Alltid lika kul att ses och vårt prat tar aldrig slut hahaha:) Mitt inköp idag blev en klänning och en tröja, mycket nöjd.

Bye Bye <3


Likes

Comments

Tjena!

Den här helgen har verkligen inte varit bra utan har istället varit en mardröm för mig och familjen. I fredags fick vi reda på att hemtjänsten hade hittat min farmor avsvimmad i sin lägenhet och man trodde då att hon hade fått en Stroke. Hon fördes direkt till sjukhus och min pappa och farbror åkte så snabbt de kunde till sjukhuset. När man hade undersökt henne på sjukhuset så kunde man hitta en Hjärntumör. Vi blev såklart jätteledsna och chokade och man ville nu ta in henne för operation. Operationen gick väldigt bra och det visade sig att tumören var godartad vilket var en stor lättnad. Operationen gick nu som tur var bra men innan man får reda på detta så är det såklart tusen tankar som går runt i huvudet. Farmor är kvar på sjukhuset och blir nog där ett tag framöver, hon måste först återhämta sig och sedan måste hon träna så hon förhoppningsvis blir i bättre form. Vi fick besöka henne efter operationen vilket var väldigt skönt, det var så härligt att bara få se henne och höra hennes röst. Det jobbiga är att vi inte vet om hon kan klara sig själv och återgå till det liv hon har levt tidigare efter detta. Vi får ta ett steg i taget helt enkelt, vi får hjälpa henne så gott vi kan och finnas där när det är tufft för henne. Har besökt henne två gånger på sjukhuset och det kommer som sagt bli mer sjukhusbesök. Jag ska stötta henne så mycket jag kan och vi ska BANNE MIG ta oss igenom detta tillsammans!

Från något hemskt till något roligt! I veckan såg jag och mamma Karl-Bertil Jonssons julafton på stadsteatern. Tyckte att föreställningen var väldigt bra och är otroligt glad över att jag fick biljetterna i julklapp.

I måndags började jag skolan igen! Vill alltid vara ledig mer men är faktiskt taggad för att komma i gång igen. dessutom är det sista terminen och sedan är det STUDENTEN som väntar!

Känner mig ändå helt ok trotts omständigheterna. Fast att jag vet att farmor just nu är ok efter operationen så finns det ändå en oro som ligger i magen. Är även lite trött och det känns som att hjärnan fortfarande försöker bearbeta det som har hänt under denna helgen.

Bye Bye<3


Likes

Comments

Halloj!

Gott nytt år på er! Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton i lördags. Själv var jag först hos min familjs kompisar och sedan stack jag på nyårsfest hos en klasskompis. Kvällen blev väldigt lyckad och jag ser verkligen positivt på detta år!

Idag var jag och lillbrorsan ute i stan och kollade affärer och fikade, jättemysigt! Dessutom tog jag även hål öronen. Har haft hål i öronen två gånger tidigare. Fösta gången fick jag utslag och förstod efteråt att jag ej kan ha nickel, andra gången glömde jag emellanåt att sätta i örhängen vilket lede till att hålen tillslut blev igenväxta. Men nu har jag varit utan länge och kände att jag verkligen vill ha tillbaka hålen öronen.

Bye Bye❤️❤️

Likes

Comments

Halloj!

Hoppas ni alla hade en fantastisk julafton i lördags med nära och kära!😀Själv firade jag detta året jul hos mina småkusiner. Alltid kul att träffa dem och som vanligt är det full rulle när man är där hemma. Älskar verkligen julafton då man äter god mat, lyssnar på julsånger och umgås med släkten. Men det jag älskar mest är när det är julklappsöppning. Varje år förvandlas jag till ett barn som har väntat hela dagen på att öppna sina julklappar och blir alldeles exalterad när det äntligen är dags. Sjukt nöjd med mina julklappar och är så tacksam över min släkt som varje år ger mig och min bror så fina saker. Min familj har inte haft någon tomte på väldigt länge, men eftersom vi år firade med småkusinerna så kom faktiskt tomten. Kusinerna blev jätteglada och lyckliga när tomten kom, kommer själv ihåg hur överlycklig man blev när tomten äntligen knackade på dörren.

I tisdags var det dags för den traditionella julbion. Jag och mamma såg den nya animerade musikalfilmen Sing. Älskade verkligen alla låtarna och filmen var verkligen en feel good-film som passade mig precis i smaken!

Gott nytt år på er! Nästa gång vi hörs så är det 2017!😀🎆

Likes

Comments

Halloj!

I Måndags var jag så jävla lycklig, jag var nämligen statist i serien Bron. Ja ni läste rätt, jag var statist i Bron och det var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse. I förra veckan ringde en tjej från produktionsbolaget och frågade om jag ville medverka som statist och självklart kunde jag inte tacka nej till detta. Så Måndagen kom och när jag var på inspelningsplatsen så var jag tvungen att nipa mig i armen för att inse att om bara några minuter skulle jag medverka i en scen i en av mina favorit serier. Får ej avslöja något om scenen som jag var med i men jag är så tacksam över att jag fick äran att få vara med. Att vara statist innebär mycket vänta och att man aldrig vet om blir bortklippt eller inte. Den nya säsongen av Bron kommer 2018 så jag får helt enkelt vänta och se om jag kan se mig själv på tv. Oavsett om jag kommer med eller inte så är jag otroligt glad över att få ha varit med, dessutom ser jag allt som jag gör som erfarenhet som förhoppningsvis ska hjälpa mig att nå mina skådespelardrömmar!😊

Förutom statistuppdraget så har det varit fullt upp i skolan då vi har visat upp våra scener för både elever och nära och kära. Alltid kul att visa upp det vi arbetat med och jag blir då glad när vi får positiv feedback från andra teaterelever på skolan. Nu är vårt arbete klart så i fredags blev det städning i teatersalarna och i logerna. Alltid lika tråkigt att riva scenen, ta bort smink, kostymer, rekvisita men så är det tyvärr. Nästa vecka är den sista veckan för denna teaterperiod innan det är dags att gå på jullov!😞

I går hade jag och familjen en riktig familjedag. På förmiddagen var vi på julmarknad, när vi kom hem bakade vi lussekatter och på kvällen eldade vi och drack varmchoklad, hur mysigt som helst!😊

Bye Bye❤️

Likes

Comments

Hej!

Här kommer härliga bilder från i lördags när jag och familjen var i Köpenhamn, även i söndags då det var dags att hugga årets julgran😀🎄

Bye Bye

Likes

Comments