Hej, jag ville bara önska en glad midsommar till er! Här är vädret inte på topp, att det alltid måste regna på midsommar... Själv firar jag med min familj mina kusiner och några vänner! Vi har varit och dansat runt midsommarstången och ätit jordgubbar. Älskar dessa traditioner<3 i kväll ska vi köra 5 kamp och förhoppningsvis så ska vi bada!
Puss puss<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Detta blir ett väldigt kort inlägg. Jag vill bara säga att Victor (kaninen som det står om i mitt senaste inlägg) finns inte kvar han avled någon gång mellan den 6/6 och den 7/6. Så att ni vet... Jag blev jätte ledsen och jag tycker verkligen att detta är hemskt, det var inte precis detta jag behövde i mitt livs just nu.
Puss puss <3

Likes

Comments

Igår var ingen vanlig torsdagskväll. Jag och min syster gick ut och cyklade runt lite. Senare gick min mamma och pappa ut på en promenad. *inget konstigt än* Men när dem kom tillbaka så kom mamma först sedan pappa som höll en liten kanin i famnen. Dem hade hittat den i ett dike som jag och min syster hade cyklat förbi en halvtimma tidigare utan att ha sett något. Den var liten och mager men det var ingen vildkanin utan en dvärgvärdur. Pappa kunde gå fram och klappa den så den är tam och utmattad. Dem tog med den hem. Vi har haft två kaniner innan så vi satte ber honom i vår gamla bur. Vi ringde sedan till veterinären som hänvisade till polisen eftersom att det räknades som hittegods. Polisen sa att det inte var någon som hade anmält en saknad kanin i det området som vi bor och om ingen har gjort det inom de närmsta dagarna så behåller vi honom och tar honom till veterinären om någon vecka för att se så att han inte har några sjukdomar. Detta är alltså Victor!

Puss puss <3

Likes

Comments

Är så taggad på skolavslutningen! Jag slutar på fredagen den 12 medsänd alla andra (kommunala) skolorna slutar antingen på onsdagen eller på tisdagen. Men jag är iallafall ledig kanska mycket nu hade en hel vanlig vecka senast typ v.19 eller något i den stilen, plus att jag kommer börja senare!

Har allting förberett, hår, smink, kläder och skor (kommer lägga upp en bild och skriva lite om hur det var).
På min skola så börjar vi som vi alltid gör vid 8:45 då går vi våra betyg fikar lite och typ tävlar ( och jag är en sådan vinnarskalle så jag blir ganska irriterad om jag inte vinner, men jag visar det inte) sedan så gör vi ut på skolgården, några uppträder, rektorn säger någonting, allting brukar ledas av en nia som säger att dem kommer att sakna alla o.s.v. Men i år så kommer jag och två vänner att uppträda men vi har en liten twist på det hela (hehe).

Till sist så har vi även som en prisutdelning med stependium. Det är typ 300kr rabbat på akademinbokhandeln eller något. Det är inte typ att dem som är smartast i varje årskurs får set utan ett pris är en i varje årskurs som har kämpat extra bra eller höjt sina betyg mycket detta är årets prestation. Sedan finns det ett pris för den som är snällast i nian, den bästa kompisen. Till sist så är det alla nior som går ut med bara A innan har det nog varit att man skulle ha nästan alla A fast nu är det bara A. Man kan ju hoppas st man vinner den om två år!

Puss puss <3

Likes

Comments

Jag trodde verkligen att jag skulle blogga mer och vara mer aktiv än var jag har varit den senaste tiden. Jag har inte känt att jag har något att skriva om och att jag inte har någon tid men nu ska jag ta tag i den saken! Jag var i London 4 dagar förra veckan tänkte göra en liten haul imorgon på vad jag köpte men vi får se ska nämligen gå på kvällsskola. Inte så kul, jag går i sjuan på kunskapsskolan och varje år så kommer det nya personer och tittar på hur vi arbetar en vanlig dag. Så då måste alla sjuor stanna mellan 16:30-20:00 dock får vi mat och jag tror inte att någon kommer jobba så mycket. Vi har ganska fritt så man tar ansvar själv över att man får saker gjort så vi får se hur det går (hehe).

Puss puss <3

Likes

Comments

Hej hej
Jag har fått en tandställning en räls och har haft den i typ en vecka nu. Det var as jobbigt från början och jag kände de första dagarna att jag ville klippa av den med en tång. Jag hade ont i mina tänder och kunde inte tugga. Så jag fick äta banan och soppa typ. Jag var öm och när jag försökte tugga så fick jag jätte ont. Men typ 4 dagar senare så kunde jag tugga men det var fortfarande lite jobbigt. Men nu en vecka senare så kan jag äta typ vad som helst förutom råa morötter och typ knäckebröd. Men jag kan tugga tuggummi och äta kola utan besvär. Det kommer att vara så värt det sedan när allt är klart.
Puss puss &lt;3

Likes

Comments

Hej, jag vet att de flesta av dem som läser detta är ungdomar. Det är svårt att tjäna pengar när man är 13-15 år. Jag tycker om att shoppa och göra andra saker som kostar pengar och då är det bra att ha något sätt att tjäna pengar. Varje söndag så säljer jag tidningar där jag bor. Jag tjänar 60-120kr per gång. Det beror på hur många tidningar man säljer. Jag får även biobiljetter och presentkort ibland av GT som jag säljer för.
Är du intresserad så lämna en kommentar eller kika mig till Ellen.G.K så berättar jag mer

Likes

Comments

Hej hej!
Jag vet att jag inte har skrivit så mkt det sista, men iallafall så ska jag nog göra det mer nu kanske lite typ skönhet. Så just nu har jag en del i skolan. Jag går på en kunskapsskola vilket gör att jag har väldigt mycket eget ansvar för att göra färdigt saker och visa för mina lärare och sedan så är vår bild lärare sjuk så jag kan inte göra något där som behövs göras enligt vår planering.
Härligt....: I
Men annars känns det helt ok, men alla är så sjuka just nu 4 av mina vänner var hemma ifrån skolan idag. Själv brukar jag inte vara sjuk så ofta det är typ bara någon gång på hösten och vintern som jag blir sjuk. Usch det är inte roligt asså.

Puss puss<3


Likes

Comments

Hej, vi ska ha prao måndag och tisdag v.9 och den här veckan på fredag måste vi lämna in en lapp som dem på prao platsen ska ha skrivit på. Jag har inget emot själva praoen men ingen vill ju ta emot mig. Alla jäkla ställen jag har mailat och ringt bara &quot; nej vi tar inte emot prao-elever","vi tar bara emot 16 åringar eller äldre", "tyvärr men vi har redan prao-elever",
" du för ringa imorgon och prata med chefen"
och
" v
i tar inte emot prao som är under en vecka". Jag känner spontant att jag vill slå alla människor i ansiktet med en prao-lapp. Jag har idag ringt till 11 ställen och frågat inte fått ett ända ja.
Om någon människa vet någo
t ställe i Borås som jag kan praoa så kommentera!
Puss puss <3

Likes

Comments

Jag gillar verkligen en serie som heter
"The Big Bang Theory"
Den är rolig, lite igenkännings humor och det är ganska ofta sexistiska skämt i den, men inte så att man tar illa upp eller så. Den handlar om Lenard Hoffsteder som är experimentriell kärnfysiker ( tror jag) i Pasedina han bor med Sheldon Cooper som är någon annan slags fysiker. Sheldon är jäkligt smart men hans sociala skils är inte dem bästa. Dem bor granne med den snygga Penny som Lenord blir förälskad i. Dem har även två kompisar Raj och Howard. Dem är riktiga smart asses och är väldigt intresserade av att hitta tjejer.(Detta är Amy asså jag spoilar lite nu men jaja Amy är Sheldons flickvän, Penny Lenords fästmö och Bernadett är Hawords fru.)
Om du inte sett serien tycker jag verkligen att du borde göra det den brukar gå kl.19:00 i kanal 5 men går att hitta på andra stället också.
Puss puss <3

Likes

Comments