Vardag

Kan ni gissa vad...
jag har spenderat ännu en helg med Alva och Elsa haha! Vi drog på en Roadtrip till Halmstad i lördags, hur mysigt som helst. Resan startade vi tidigt lördag morgon med bil från Skåne till Halmstad. Resten av dagen ägnande vi åt shopping och hotellets pool, sen avslutade vi dagen med en god middag på Pinchos. Idag startade vi dagen med 45 minuters tränings sen en väl förlänade hotellfrukost, sen badade vi och checkade ut sen åt vi pizza och nu sitter vi i bilen på väg hem.🚗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ännu en helg spenderad med mina favoriter Alva och Elsa<3 Igår följde jag med till Elsas sommar stuga och bodde där fredag-lördag. Vi har badat, spelat spel, myst och bara njutit av värmen. Det var hela 28 grader i poolen så tillbringade ju nästan al tid i poolen haha. Imorgon blir det nog en sväng till stranden<3

Likes

Comments

Vardag

Hej! Nu var det längesen jag bloggade sist, men nu är jag till backa igen. Idag startade jag dagen med hen good frukost i solen sen kom Alva, tanken vara att vi skulle bada men vädret ville inte de så det slutade med Netflix and chill. Sen åkte jag och mamma in och kollade på Lunda Pride, och sen blev det en ficka hos familjekompisar.

Likes

Comments

Vardag

Hej! Man måste ju bara gratta Robins för 5 platsen igår. Idag startade jag dagen med att åka till Veberöd och träna lite agility med Zinnia. Nu är både hon oj jag helt slut så vi kommer antagligen bara vila resten av dagen, det blir nog en sväng ut i solen också. Helt sjukt att det blivit så varmt så fort man trodde ju nästan att det skulle snöa hela sommaren haha.

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Här kommer mitt första inlägg.

Idag har det varit en super dag vädret har varit på topp och jag har spenderat dagen med dem jag gillar aldra mest. Dagen började med att jag, Alva och Elsa tog bussen in till Lund för att äta lunch på crêperiet, rär åt vi super goda crêps. Sen gick vi bara runt i Lund en stund tills vi köpte glass som vi åt på Stortorget. Sen gick vi en promenad i Stadsparken och köpte en glass till :) Nu laddar vi upp för mello.

Likes

Comments