Header

Hej!

(Följ gärna min instagram, Ellenryd heter jag där)

Long time no see. Efter sommarlovet har jag inte varit aktiv och det beror nog mest på min olust till att blogga men sen tar skolan också sin tid. Därför här jag inlägg när jag känner för det och det känns bra så.

Just nu sitter jag på bussen påväg till l'ecole för ett 3 timmars lektion. Efter skolan ska jag följa med en vän hem och senare på kvällen kommer det en del till. Vi ska la vara ha det skoj och så. Jag ÄLSKAR fredagar, då kan msn slappna sv på riktigt och släppa skolångesten en sekund.

Sen vill jag också berätta att jag har börjat dansa modern dans igen! Det var så himlands kul att komma tillbaka till den dans stilen då jag alltid känt att det är min typ av dans stil. Det var en ny grupp dom jag aldrig gått i tidigare och allting är stålande bra där. Läraren är sjukt bra, det är tempo och man lär dig mycket, nivån är både utmanande och känner att det passar mig mer, en stor grupp med en massa sjukt duktiga dansare haha. Jag bara älskar allt med det.

Hoppas nu ni får en bra fredag vänner, hugs

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mina härliga companjoner sov hos moi inatt, så vi åt frulle vilket var gott haha. Ville mest uppdatera en snabbis

Haregötthaj

Likes

Comments

Hallå!😊😊

Jag gör ett inlägg dedikerat till min syrra endast för att hon läser min blogg varje Dag o jag aldrig uppdaterar, sååååå hej syrran, hur e läget jao?

Hejdå

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå peeepz (nejmen usch vad töntigt, ge dig ellen)


Sitter påväg hem efter en ananasig dag i skolan, förstår ni hur jag menar? Nej, alltså jag är ju inte direkt en bra jävel på att förklara, jaja, I at list try (stav) , vi har hälso vecka på min skola satt vi hör massa aktiviteter och får typ lära känns nya i skolan, o det uppskattar jag! Lätt.

Vet dock inte vad dethär var för flummigt inlägg men bättre lycka nästa gång.

Huuuugs

Likes

Comments

Hade minsann sovmorgon idag och började 12:25, såå skönt! Efter skolisch åkte jag o några andra och åt pizza på american take away, det har verkligen Uppsalas godaste pizzor!

Ja och nu är jag hemma och dricker te (som alltid) och checkar in Idol

Ha en GRYM fortsatt bra kväll

Likes

Comments

Några bilder ifrån då vi såg Hov1 och Mares❤️

Likes

Comments

Har fått riktig bloggtorka men jag försöker vara aktiv så fort jag har lust. Men en snabb uppdate. Skolan går finfint och vi har (nästan äntligen) fått uppgifter och jag mår bra bra.

Hugs

Likes

Comments

Tjenixen!

Igår blev det en trip till Stockholm med Issa bae. Jag hittade en del faktiskt! Sjukt nöjd också. Vi shoppa en del o åt på kungshallen osv. Jqg o Issa bor i olika städer så vi skildes åt i Stockholm. Tog ca 40 min med tågen vilket var fett skönt.

Todays uppdate : jag mötte upp Disa vid gymmet och sen tog vi oss ett pass, idag blev det armar och mage. Det brände rejält i kroppen . Gött.

(Förlåt för dåliga bilder, har blivit kass på att ta bilder :( )


Ha en fin söndag

Likes

Comments

Hej fina ni!

Skolan har startat igång och vardagen desamma. Som ni märkt blir jag mindre aktiv då. Det är mycket samma saker som händer om dagarna när msn kommer tillbaka till vardagen.

Det har hänt en del faktiskt, jag har börjat i världens finaste klass som jag verkligen trivs i och Samma med skolan. I Tisdags mini jag 16 år, det var verkligen en toppen dag. Jag hade inte förväntat mig så mycket på min födelsedag eftersom att det var en vardag med skola osv. Jag blev väckt på sängen med sång o frulle rulle, Issa sov över hos mig då så hon var också med och sjöng. När jag kom till skolan fick jag många grattis vilket jag blev såå glad över, vid lunchen märkte jag har folk bara gick iväg ifrån mig så tillslut var det bara jag o min kompis kvar i matsalen hahaha. Jag tyckte att det var lite underligt att folk gick bara sådär eftersom att dom brukar vänta. Sen gick jag in i klassrummet och där står hela min klass och sjunger för mig med massa ljus, bakelser, ballonger o allt. Hur fin klass har jag inte? Så tacksam.

Det blev en lååångt inlägg idag men det är okej.

P&K

Likes

Comments