Hej igen!

Nästa stora resa för mig är om 32 dagar, då drar jag, min bästa vän Klara och våra familjer till Torrevieja tillsammans. Där kommer vi bo i lägenhet, Klaras familj har en egen lägenhet där medan vi hyr deras grannars lägenhet. Spanien har jag aldrig varit i tidigare men har så sjukt höga förväntningar!!

Tidigare år har jag mest hållit mig till ett och samma land - Kroatien - verkligen så himla fint där så nu väntar jag på att se om Spanien håller måttet! Här under ser ni tre bilder från Zadar, en jättefin stad i mitten av Kroatien, där jag varit två gånger

​Kraaaam 

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Nu ska jag försöka börja blogga lite, aldrig tidigare haft en blogg så vi för se hur detta går.

Anledningen till att jag startar en blogg är för att jag för några dagar sedan läste en frågestund av en annan bloggare, hon fick frågan om varför hon bloggade och svaret blev: "Det är som min dagbok, allt jag skriver, skriver jag för att jag vill kunna se tillbaka på det senare i livet." Detta satte ett frö i mig och tanken att själv göra en blogg slog mig, att blogga för min egna framtids skull kändes kul och därför sitter jag här idag, och skriver på nouw.

Kram

Likes

Comments