Hallå eller?
Idag har jag haft en lååång rätt dålig dag faktiskt, började med inställda lektioner så fick vänta länge, sen ännu mer väntan och en himla massa massa regn innan det äntligen dags för sista teorilektionen inför körkortet! 5 av 5 lektioner är nu genomplöjda aka 10h av att lyssna på föreläsning på allt möjligt komplicerat! Var så taggad på att vara klar med dessa lektioner att jag nu är glad att det är CHECK på dem! Nu är det bara resten kvar ju Hahahah...

Här ser ni mig idag, otroligt fina bilder tagna på skolans toalett, vaddå gult ljus? Trotsade regnet för att ha på mig pälsisen! Denna jag nämnde igår som är från Lindex Kids (😛) som jag nuu bestämt mig för att behålla! Vad tycker ni? Gjorde jag rätt val eller kommer jag bara se ut som alla andra nu? :) Sen har jag bara vit/marinrandig stickad tröja från Mango och svarta jeans från Levis!

FÖRRESTEN! Det är ju 4 oktober idag och det betyder kanelbullens dag!! Har ni ätit några kanelbullar idag? Älskar att vi i Sverige har dagar för kakor, själv fyller jag år på kladdkakans dag vilket passar mig perfekt! 

Kramis!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I november fyller jag 18 år, det längtar jag sjukt mycket till! Något jag faktiskt längtar lite mindre till är att jag då får ta körkort. Igår hade jag både körlektioner och en teorilektion och det är väldigt mycket i livet som just nu kretsar kring körkort. Men det har också blivit någon slags hets kring körkortet, att man ska ta det så snabbt som möjligt typ? 

Min plan är att ta körkortet nångång i januari, det vill säga 2 månader efter att jag fyllt 18 vilket jag faktiskt känner är rätt tidigt. Dock stör jag mig på att omgivningen verkar tycka att jag ska ta körkortet direkt när jag fyllt 18, trots att jag inte på långa vägar är redo. Stressen och ångesten kring körkortet är redan totaaaal för mig och mer press hjälper inte direkt och jag tror att det är fler som känner som jag. Denna ständiga tävling att vara först med allt är helt absuurd. 

Och trots detta ska jag nu gå och fortsätta plugga till körkortet hela kvällen och hoppas att lite av stressen kan rinna av mig. Kramis

Likes

Comments

Vardag

Hej igen,

Idag är det tisdag och jag har inte alls gjort mycket idag, var i skolan 8-14 och där hände inte så mycket kul men det var en helt okej skoldag ändå! Hade dock en lång håltimme och då passade jag på att springa ner på stan för att köpa en svart pälsjacka jag kikat lite på tidigare. Har inte bestämt ännu om jag faktiskt ska behålla den eller om jag tyckte den inte riktigt var min stil... Köpte den iaf konstigt nog på Lindex kids (fördelen med att vara liten) vilket i sig var förvånande.

Men hörrni idag är det även en lite rolig dag! it's october the third! Ni som sett Mean Girls vet att 3e oktober är ett datum som nämns i filmen, och idag är det de! Kul va? :)


Men kramar till er, hoppas er tisdag varit bra!

Likes

Comments

I fredags va jag ledig från skolan men dagen spenderades med plugg. På kvällen träffades jag och mitt tjejgäng för en myskväll, kycklingsallad blev maten och guuud va god den var!

Lördag!! Spenderades på stan med Klara (klaraaxbo på Nouw), hennes syrra och våra mammor! Vi shoppade lite och sedan satte vi oss på Coretto för en fika/lunch. Så mysigt!

Idag, söndag, har jag inte gjort så mycket roligt. 5 timmar gick åt till att plugga gymnasiearbete och sedan har jag myst runt i huset mest. Var ute en runda och gick med, så härligt höstväder idag!
Kramar!

Likes

Comments

Hej igen (typ 100 år senare),

Ja tanken var att mitt bloggande skulle handla om Spanien nu men det glömdes bort!

Nya tag nuuu för nu är det höst, min favoritårstid, och istället för att jag snackar sommar blir det höstsnack.

Puss och hej


Likes

Comments

Hej igen!

Nästa stora resa för mig är om 32 dagar, då drar jag, min bästa vän Klara och våra familjer till Torrevieja tillsammans. Där kommer vi bo i lägenhet, Klaras familj har en egen lägenhet där medan vi hyr deras grannars lägenhet. Spanien har jag aldrig varit i tidigare men har så sjukt höga förväntningar!!

Tidigare år har jag mest hållit mig till ett och samma land - Kroatien - verkligen så himla fint där så nu väntar jag på att se om Spanien håller måttet! Här under ser ni tre bilder från Zadar, en jättefin stad i mitten av Kroatien, där jag varit två gånger

​Kraaaam 

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Nu ska jag försöka börja blogga lite, aldrig tidigare haft en blogg så vi för se hur detta går.

Anledningen till att jag startar en blogg är för att jag för några dagar sedan läste en frågestund av en annan bloggare, hon fick frågan om varför hon bloggade och svaret blev: "Det är som min dagbok, allt jag skriver, skriver jag för att jag vill kunna se tillbaka på det senare i livet." Detta satte ett frö i mig och tanken att själv göra en blogg slog mig, att blogga för min egna framtids skull kändes kul och därför sitter jag här idag, och skriver på nouw.

Kram

Likes

Comments