Idag började ansökningen till vidare studierna frÄn andra stadiet. Jag har sökt till Estenom linjen i Vasa! Jag hoppas verkligen att jag kommer in, annars kÀnner jag att hela min framtid Àr förstörd (sÄ dramatiskt som det lÄter, ja, haha). Eftersom Estenom i Novia tar emot studerane endast varannat Är kan jag ansöka on studieplats först igen 2019. Det betyder 2 hela Är som mellanÄr.. usch.

Ni som inte vet vad estenom Àr kan ju kolla Novias hemsidor sÄ kanske vi blir klasskompisar i höst? Haha, skÀmt Ä sido, antagnings resultaten fÄr jag veta ca i mitten av sommaren, sÄ det Àr en lÄng tid kvar. I början av juni bÀr det upp till Vasa för intervjuer osv.

Som intrÀdes"prov" har man fÄtt i uppgift att styla en modell frÄn topp till tÄ enligt temat Second Hand Style 2017, det vill sÀga styla klÀder, hÄr, accessoarer, smink, ja ni förstÄr drillen. Till urvalsproven ska man ta med ett foto pÄ modellen sÄ att det fÄr möjligheten att se sökandens kunskaper. Det kÀndes som en svÄr uppgift för mig eftersom man mÄste tÀnka kreativt och vÄga ta risker, samtidigt som man mÄste hÄlla sig till temat och göra det modernt. Jag har i alla fall redan gjort uppgiften eftersom jag Äker till Fuerteventura och inte hinner göra den mer dÄ jag kommer hem! Min mamma har agerat som modell sÄ jag tror jag skippar att lÀgga ut bilder, isÄfall fÄr det bli senare!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

SÄ skönt att inte behöva oroa sig över att det Àr mÄndag eftersom jag Àr ledig varje dag haha. Men idag har jag dock skött lite Àrenden, ringt nÄgra samtal, Äkt till skolan och skrivit under nÄgra papper inför resan, Äkt till posten osv.

FrÄn posten hÀmtade jag ett paket frÄn Cocopanda, med lite produkter jag bestÀllt. VÀntar pÄ ett till paket ocksÄ med det kommer senare i veckan.


BestĂ€llde alltsĂ„ Real Techniques Eye Starter Set, Makeup Revolution Ultra Cream Contour Palette, Wet n Wild Cover All Concealer Palette, Ardells Glamour fransar i modellen 119 Black (dock var de inte riktigt som jag hade förvĂ€ntat mig), Nyx Soft Matte Lip Cream i fĂ€rgen SMLC04 London och Wet n Wild Coloricon Kohl Eyeliner i vitt.

Likes

Comments

​Om 24 dagar Ă„ker vi till Fuerteventura. Är vĂ€dligt nervös samtidigt som jag bara vill sĂ€tta mig pĂ„ flyget och Ă„ka ivĂ€g. Har sĂ„ mycket som mĂ„ste göras innan jag Ă„ker ivĂ€g! 

Jag Àr vÀldigt nervös över att Äka till jobbplatsen jag ska jobba pÄ. Hur kommer de att ta emot mig? Kan de ens kommunicera pÄ engelska? Allt sÄdant fÄr klarna upp dÄ jag Àr framme :)

Som sagt ska jag dĂ„ Ă„ka till Corralejo, Fuerteventura om ca 24 dagar, och sedan stanna dĂ€r i 7 veckor pĂ„ utlandspraktik, nĂ€stan som en "utbyteselev". Jag ska jobba pĂ„ en bygg firma som heter Construcciones Fuerteventura FSG tror jag. Vi ska bo i en lĂ€genhet med de andra som Ă„ker dit, jag och Vanessa ska dela rum. Om jag har förstĂ„tt rĂ€tt Ă€r det vĂ€l nĂ„n slags kollektivboende? 

Jag berÀttar mer om resan nÀr det nÀrmar sig :)

Likes

Comments