Inte så mycket aktivitet här inte..

Idag hade jag min andra och sista praktikdag i Citygold i Pargas. Jag har haft riktigt roligt med arbetarna där och har lärt mig en hel del under dessa dagar! Jag har fått se något helt annat än vad jag själv studerar till och lärt mig väldigt mycket nytt om arbetsplatsen som jag inte visste från tidigare. Tyckte dock att de här dagarna var lite onödiga, men vad gör man..

Imorgon blir det i alla fall tillbaka till skolan och om en vecka praktik på Sportsgyms Bygg, får se hur det blir, det ska jag väl också skriva om haha.

Likes

Comments

Reste till London på Lördag morgon. Idag har vi varit superturister och sett på alla möjliga sevärdheter! Big ben, London Bridge etc.

Vädret var inte på vår sida, som det brukar vara i London.

Det var coolt att se allting, London är verkligen exakt som jag hade tänkt mig! Gamla byggnader, telefonstånd och röda dubbelvånings bussar.

Vi stannade på pizza i en restaurang, helt ärligt
var jag riktigt besviken på maten..
Nästan alla butiker var stängda idag pga påsken.

Några bilder fick jag endå;

  • Intressen
  • 25 readers

Likes

Comments

Ellen Randström heter jag och studerar till husbyggare i Axxell Pargas. Till min familj hör min mamma, pappa och storebror. Dessutom har vi tre små pudlar. Mina största intressen förutom bygg är bl.a att resa, vara med kompisar, kosmetik och åka att snowboard.

Den här bloggen är till för att visa mig i min utbildning och mig i privata livet.Likes

Comments