Hej!
Vill först & främst be om ursäkt för den fruktansvärda uppdateringen, alltså herregud 😂. Men just den här veckan har jag haft sjukt mycket att göra. I tisdags & torsdags hade vi våra 2 sista NP i svenska. Dock så har jag kvar No, so, matte & språk tror ja ://. I måndags gjorde jag åxå ett hemkunskaps prov som klassen egentligen gjorde fredagen före men då var jag sjuk 😁. Men snart är den äntligen lov, tack gode gud☺️. Till veckan så går jag bara måndag - torsdag eftersom på fredag är det långfredagen 👌🏻. Veckan kommer vara rätt så chill förutom att på måndag ska jag göra ett No prov om väder typ som klassen egentligen gjorde veckan före sportlovet alltså v.8 alltså 3 veckor sedan men jag var sjuk då åxå haha sedan har jag bara skjutit på de men nu måste jag göra det. På onsdag så har jag matteprov men jag är faktiskt rätt så lugn inför de, typ första gången jag är lugn inför ett matteprov på år hundraden haha nej men de handlar typ om tabell & digram, medelvärde å sånt å ja kan typ grunderna i de så det känns lugnt

Gissa hur jag spenderar min lördags kväll? jo 👇🏻

PLUGG!! Fett drygt men aja.

Hoppas eran lördag blir/ har varit fett bra 👌🏻👌🏻👊🏻

Likes

Comments

​Hej <33

Nu har alltså halva helgen gott och det känns surt men ändå bra. Det är ju halvt sur eftersom det är måndag snart och skolan börjar & på tisdag och torsdag på veckan som kommer så kommer vi ha våra 2 sista Nationella prov i Svenska, vi kommer ha läsförsåelse & en skrivuppgift, vilket jag är ganska nervös inför. Men det borde väl gå rätt så bra med tanke på att det är ju ens modersmål men aja vi får se hur det går. Men jag är ändå ganska sjukt taggad och glad inför skolan för det betyder att det blir mindre och mindre dagar tills Påsklovet :D! Jag nöjer mig inte bara med påsklov utan när vi kommer tillbaka ifrån påsklovet så är det inte många veckor kvar tills jag & Mamma åker till London!!! TAGGAD SOM FAN ÄR JAG!!!!! <33333333333!!! Kommer verkligen shoppa ihjäl mig där.

Hoppas ni har haft en bra lördag så syns vi imorgon <3 KRAM

Likes

Comments

Jag sitter just nu på olearys och är proppmätt vi har ätit lunch för igår fyllde min storasyster 18år så vi firade lite åså.

Likes

Comments

​Hej!

Jag har haft några bloggar under årena men det har nästan alltdi slutat med att jag har haft dålig uppdatering och jag har slutat blogga men jag försöker nu! Jag heter Ellen som ni kanske har förstått, jag är 15 år, jag bor söder om karlstad & jag går sista året på grundskolan!

Hoppas ni kommer gilla min blogg och forsätta läsa den så hörs vi! 

Likes

Comments