Hej idag har jag mest suttit i bilen. Finns inte så mycket mer att skriva om. Skriver ett inlägg imorn, hejdå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och god jul! hann inte skriva ett inlägg igår för vi kom hem senare än planerat. Iaf så vart uppvaktningen lyckad och mycket trevlig igår,idag så är/var det julafton. Jag och Stardust önskar en riktigt god jul även om det är 5 minuter tills julafton är slut! God jul!!🎅

Likes

Comments

Hej! Idag fyller min mormor år och just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så att vi ska kunna åka och fira min mormor! Imorgon är det julafton och det ska jag fira hos mormor och morfar också, såå taggad!! Skriver förmodligen ett inlägg ikväll och berättar om mormors uppvakning, hejdå så länge!

Likes

Comments

Hej! Som vissa märker så är jag ny med att blogga men tänker att jag kanske skriver 1-2 inlägg om dagen. Och efterssom jag är ny så tänkte jag svara på the about me tag.

1.Ditt mellannamn? Jag heter Maria och Margareta i mellannamn... Jag vet, gamla o tråkiga namn men whatever de e de jag heter i mellannamn.

2.Favoritämne i skolan? Rast, nej men kanske bild eller hemkunskap.

3.Favorit dryck? Energidryck eller aloevera drycken kanske.

4.Favoritlåt just nu? Alltså, jag har ingen riktig favorit låt för lyssnar på typ massa olika låtar men kanske typ Justin Bieber-the feeling eller chainsmokers-roses.

5.Favoritmat? Sushi alla dagar i veckan.

6.Det senaste du köpte? En chipspåse på Ica haha.

7.Favorit bok för alltid? Läser inte böcker, sånt tycker jag är tråkigt :)

8.Favoritfärg? Beige eller grå.

9.Har du något djur? Jag har en egen ponny som heter Stardust. Men jag har också en hatkärleken relation med familjens lilla ödla tsik... Jag skulle nog säga att han är mer läskig än söt...

10.Favoritparfym? Alltså, jag vet inte. Använder alltid olika haha.

11.Favorit lov/semestertider? Sommarlov.

12.Är du gift? Självklart är en 12 åring gift😉

13.Vilka länder har du varit i? Många orkar inte radda upp alla men Thailand,Turkiet,Ungern,Tyskland,Polen o massa andra länder.

14.Pratar du något annat språk? Nej men lär mig spanska och kan engelska.

15.Hur många syskon har du? Jag har en storebror.

16.Favoritaffär?kanske Gina tricot

17.När grät du senast? Vet inte, brukar inte anteckna när jag är ledsen.

18.Favoritblogg? Vet inte alltså brukar inte läsa så många bloggar.

19.Favoritfilm? Mean girls.

20.Favorittv program? Har inget

21. PC eller Mac? Mac

22.vad har du för mobil? iPhone 4s

23.Hur lång är du? 1.62 cm

24.Kan du laga mat? Ja det kan jag.

Likes

Comments

Hej! Igår (söndag) så åkte jag och Lovisa ut till stallet för att rida. Men stardust som är min ponny gick orent och haltade i hagen så vi fick turas om med att rida på Lovisas medryttarponny som heter Olivia, hon var pigg och framåt nere på volten men det gick annars bra. Det visade sig att Star hade fått en hovböld, så vi fick lägga förband över vänstra framhoven men nu så verkar han bättre och ska gå ut i hagen imorgon(tisdag). Inatt så sov jag hos Lovisa och vi kollade film på skräckfilmen mirrors. Nu sitter jag hemma och tog precis tåget hem från Lovisa. Hoppas nog bara att Stardust blir bättre fort.

Likes

Comments