Hej!

Igår var jag i skolan och jag hade bild, engelska och läsning. Sen slutade jag 14:30 och tog bussen hem. När jag kom hem så fixade jag mig för stallet. Jag åkte bort till stallet och mockade, gjorde höpåsar och krafft. Sen packade jag sadel, träns, skydd... För att vi skulle åka till min kompis Ella och hoppträna hos henne. När vi kom dit så åt vi kvällsmat och sen fixade vi i ordning våra hästar. När vi hoppade så hade vi en stuts på kortsidan, räcke , oxer och upphöjda bommar/ bockar på andra kortsidan. Med dom här övningarna så tränade vi lydnad (få tillbaka hästen efter hindret)och att dom skulle vara mjuka och följsamma. Sen packade vi ihop allt och åkte hem. Sen så åkte Ella med hem. Om man vill se rundan där jag och Stackarps Donelli hoppade så håll koll på vår facebook sida Teamespetersson.

Kram !!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej !

Tisdag

Jag vaknade och gick upp och fixade mig för skolan. Jag åkte till skolan och hade först idrott. På idrotten så var vi ute och sprang, Sen läsning, Sen matte och till sist så hade vi spanska. Sen åkte jag och Emilia ( kompis ) hem. Vi åt mellis och sen åkte vi bort till stallet och red. Vi gick upp till en skog och klättrade med hästarna sen så gick vi ner till paddocken och så galopperade jag igenom dom. Jag, Emilia skulle åka hem och när vi åkte hem så följde Fanny med hem. När vi kom hem så åt vi kvällsmat och gjorde en smoothie. I vår smoothie så hade vi blåbär, hallon, jordgubbar, lime, vaniljyoghurt och vi hade inte mycket vaniljyoghurt så då tog vi i lite vaniljglass.

Onsdag

Jag gick upp och gjorde matsäck för att vi skulle åka iväg på ett museum. Sen åkte jag till skolan och vid 08:45 gick bussen och vi var framme vid 09:45 tror jag. Sen gick vi till textilmuseet. När vi kom dit så gick vi först upp och kollade på gamla kläder. Sen gick vi och lyssnade på en som pratade om kläder och sen var det en annan som pratade om bildkonster..... Vi tog bussen hem klockan 15:00 och vi kom hem 16:00. Sen tog jag en annan buss hem och åkte till stallet. Sofie (syster) hon red Donelli idag och jag hoppade Amy. Jag hoppade en banna på 110 cm så om ni vill se rundan så kommer den komma upp på facebook på teamespetersson. så gå in och kolla på den.

Kram!

Likes

Comments

Hej!
Igår var jag i skolan och jag hade No, Matte och So. Jag slutade 14:55 och tog bussen hem. När jag kom hem så åt jag och fixade mig för stallet. Jag åkte bort till stallet och red Donelli och han var pig och fin. Amy fick vila igår. Sen hade mamma fixat mockningen åt oss så det var snällt. Sen skyndade jag mig hem och fixade mig för att jag skulle på ett lag möte. Lag mötet gick super bra så nu taggar vi till lag tävlingarna.
kram!

Likes

Comments

Hej !
Idag vaknade jag vid 08:00 och då gick jag upp och åt frukost. Sen åkte jag till stallet och red Amy. Hon var super fin under passet och Donelli fick vila idag. Sen mockade, gjorde hö påsar, krafft och vattnet. Jag åkte hem och fixade mig. Sen åkte jag till Emilia och var där hela dagen. När jag kom dit så cyklade vi ner till bonum och köpte lite grejer för att vi skulle baka macarons. Det blev inte dom snyggaste men dom var super goda. Sen åt vi kvällsmat och det blev hemma gjorda hamburgare. Så det var super gott. Så det här har varit min dag.
kram!!

Likes

Comments

Hej !
Idag vaknade jag vid 8:00 för att vi skulle sjunga för min syster. Sen åt jag frukost och åkte bort till stallet. Jag red båda hästarna och dom var superfina. Sen mockade, fixa hö, vatten, krafft och lunchade hästarna. Jag åkte hem och hjälpte till att städa för att vi skulle ha kalas på kvällen. Sen åkte vi tillbaka till stallet och badade Besk ( Sofies häst). Vi åkte hem och fixade oss för kalaset. Så det var min dag.
kram

Likes

Comments

Hej!
Idag var jag i skolan och hade idrott, matte, spanska. På idrotten så spelade vi frispy och sen så sprang vi, på Matten räknade vi, på spanskan skulle vi hitta en spansk låt och så skulle vi prata om låten typ. Sen åkte jag hem och åt mellis. Jag gjorde mig iordning för stallet och åkte bort till stallet. Jag gick och hämtade Donelli i hagen. Sen gjorde jag iordning honom och gick ner till padocken. Jag red igenom honom och sen skrittade jag ut honom. Efter det så hämtade jag Amy och fixade henne. Jag red igenom henne för att imorgon ska jag åka till Åby travbana och hoppa en pay and jump. Jag ska hoppa 1 meter och 110. Så det ska bli kul för att det är första tävlingen för i år. Innan jag åkte hem så fixade jag för i mon som att jag packade hennes och mina grejer så att det är bara att åka i mon.
kram

Likes

Comments

Hej!
Igår var jag i skolan och jag hade Engelska och syslöjd. Jag slutade halv två och då tog jag bussen hem med min kompis Emilia. När vi kom hem så åt vi mellis och fixade oss för stallet. Vi åkte bort till stallet och tog in hästarna. Sen gjorde vi iordning dom och gick ner till ridhuset. När vi kom ner så tog vi fram lite bommar som vi använde oss av när vi red. Hästarna var jättefina under deras pass. Vi gick upp till stallet och fixade hästarna. Sen åkte vi hem och gjorde iordning oss för att vi skulle åka hem till henne och äta räkor. Sen åkte jag hem till mig. Så det var min dag igår.
kram

Likes

Comments

Hej!
Idag var jag i skolan och jag hade Engelska och So. Sen slutade jag och då var klockan 12:00 så det var gött. Så jag tog bussen hem med min lillebror och passade han tills mamma kom hem. Vi åkte till stallet och packade det sista till transporten. Sen hämta jag Amy och  så lastade vi på henne. Sen skulle min faster åka med så då lastade vi på hennes häst Maja och sen åkte vi till Åby travbana. När vi kom fram så lastade vi ut dom och började rida fram dom. Sen hoppade jag lite och gick in på banan. Det var en jätte bra runda. Sen hoppade jag den andra rundan och då fick jag 8 fel men annars en jättefin runda så jag är jättenöjd med rundorna. Så nu är vi på väg hem efter en bra tävlings eftermiddag.
kram!!

Likes

Comments

Hej!
Idag var det första skoldagen efter lovet. Jag hade No, matte, So och slutade 14:55. Inte roligaste dag men men. Efter skolan åkte jag hem och min kompis Emilia hängde med mig hem. När vi kom hem så åt vi mellis och gjorde oss iordning för stallet. Vi åkte bort till stallet och red hästarna. Vi skrittade ut dom och styrketränade dom i skogen. Sen åkte vi hem och lite senare så åkte Emilia hem. Så det här har varit min dag och hoppas att ni också har haft en bra dag.

Likes

Comments

Hej !
Idag gjorde jag och Ella (kompis) pannkakor till frukost och innan det så tog vi ut hästarna. Sen gick vi upp till en sjö och fikade. Det vi hade med oss var en hallon kaka som vi gjorde igår kväll, lite kakor och dricka. Sen gick vi hem och då kom min mamma och hämtade mig. När vi var hemma så kom några kompisar hem till oss och när dom åkte hem så åkte jag till stallet och red mina två stjärnor. Jag började med Donelli och han kändes så fin. Sen kom min mamma ner med Amy och så red jag henne. Hon var också jätte fin så det kändes bra för att på onsdag så ska jag åka på en pay and jump med henne. Pay and jumpen är på Åby travbana och det är bildal som håller i den. Jag har haft en jätte bra dag och hoppas att ni också har haft det.
kram!

Likes

Comments