Nyt indlæg

Header

Shoes, ALEXANDER MCQUEEN // Pants, ZARA // Belt, GUCCI // bag, GUCCI // Top, CUSTOMMADE // t-Shirt, LC WAKIKI // Watch, DANIEL WELLINGTON // Sunnies, RAY BAN

Heyyyy!

Endnu et meget simpelt outfit som jeg virkelig elsker! Hele sidste år gik jeg super meget med denne custommade top ud over diverse t-shirts og det gav virkelig ens basic outfit, et lidt mere feminint look, hvilket er så fedt!

Jeg er allerede begravet i lektier og der er kun gået 4 dage af 2.g... dog er de ny fag jeg har fået i år virkelig spændende, så jeg føler mig meget mere arrangeret end sidste år - ihvertfald fornuftigt at være for mine karakterer haha.
Nå men en helt anden ting er at jeg skal holde fødselsdag her på lørdag og det glæder jeg mig helt vildt til at dele med jer, for jeg tror virkelig det bliver en sjov aften!

Jeg håber i synes godt om mit outfit<3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Heyyy

Så er det blevet tid til endnu en instgram inspiration fra min side af. Denne gang er det med helt ufatteligt smukke Janni Delér som er en svensk blogger og social media influencer. Jeg har fulgt både hendes instagram og blog længe og hun er virkelig en jeg finder meget inspiration hos.

Med hensyn til hendes billeder er de alle meget farverige, hvilket gør hendes instagram meget mere eksotisk og spændende. Ud over hendes instagram og blog, så laver hun også de mest gennemførte youtube videoer, hvilket næsten alle er optaget fra hendes mange lækre rejser og hjem i Monaco!

Jeg håber i kan lide denne her serie og i må meget gerne skrive hvis i vil have flere <3

I kan finde hendes instagram lige her

Likes

Comments

Shoes, VANS // Pants, ZARA // Belt, GUCCI // Shirt, ZARA // Jacket, BLLACK

Heyyy!
Så er jeg desværre startet i skole igen, hvilket vil sige 2g er begyndt... Jeg er dog ikke lige helt vågnet i timerne endnu, men det kommer nok løbende (forhåbentlig) ej!
Jeg ser faktisk meget frem til det her år, og det ikke pga skolen, men mest fordi der sker så mange spændende ting som jeg glæder mig til - bla så tager min kæreste og jeg allerede til London om 2 uger!
Nok om det - Jeg skal lige nu til at lave et par lektier, men ville dog lige dele dette super simple outfit som bare er behageligt til skole.

Jeg håber i er kommet godt i gang med skolen eller også nyder det sidste af sommerferien i fulde drag<3

Likes

Comments

Shoes: ALEXANDER MCQUEEN // White overalls: ZARA // T-Shirt: ZARA // Bag: GUCCI // Sunnies: CELINE // belt: GUCCI // Watch: DANIEL WELLINGTON // Sweater: SILVER BLACK

Heyyy!!
Sommer og sol er bestemt lige mig og i dag har det simpelthen været så dejligt vejr i København! Jeg har været på cafe med min dejlige veninde Olivia og så selvfølgelig skulle vi også lige forbi den lille isbod som Hermes har sat op pga deres nye butik på Amagertorv - VIRKELIG lækre is!

Denne buksedragt/nederdel noget jeg har på er fra Zara og jeg elsker den virkelig, men det har faktisk været lange bukser før, men da jeg ikke kunne passe dem i længden mere, besluttede jeg mig for at lave den om til en nederdel!

Jeg håber i kan lide det

BTW. Så har jeg mine to fødselsdagsgaver på fra min mor og hendes kæreste og den anden fra min farmor og farfar - hvad synes i?

Likes

Comments

GET PERSONAL AND FOLLOW ME ON

INSTAGRAM - @ellenpelby