View tracker

Los Angeles

Hej,

Bloggen kom aldrig riktigt igång som jag tänkt mig, hehe. Dags att göra ett nytt försök nu!

Jag har nu bott här i Los Angeles i 6 veckor och jag kunde inte trivas bättre. Jag och mina bästa roomies bor i en mysig lägenhet i Venice och skolan har precis börjat.

Här händer det nya spännande saker hela tiden, allt från kändisfester till strandhäng,.. Har varit med om såå mycket bara på denna korta tid, och ser fram emot allt som denna stad kommer att erbjuda i framtiden!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Diverse

​Hejsan,

Om två ynka dagar sitter jag på planet till LA, så har försökt att hinna med så mycket som möjligt på senaste tiden.

I helgen hade jag + massa tjejkompisar en hejdå-middag för mig och Hanna, och även för att fira att Jennifer fyllt 20 år. Vi åt på Aqui Tapas och det var sååååå gott som vanligt. (min favvo restaurang för er som undrar). 

Sedan drog vi vidare till Gården, och sen en sväng till Collage. Somnade nog inte fören kl 06, så var lagom trött dagen efter.

Detta blir sista inlägget i Sverige, för snart börjar mitt nya liv i Los Angeles!!

Likes

Comments

View tracker

Diverse, Los Angeles

Jag är nu inne på min sista jobbvecka, efter ännu en helg som gick otroligt fort. Men hann med en del roligheter,

I lördags hämtade jag upp tjejerna, och vi åkte och handlade lite charkisar som blev en riktigt nice middag. Efter vin & mat hos mig, åkte vi till F12 och hängde där med lite vänner, och avslutade sedan kvällen med en sväng till cafeet.

Söndagen bestod utav sömn, tv tittande och godis. Mot kvällen åkte jag in till Supper gården och kollade EM-finalen, en riktigt härlig sommarkväll!

För övrigt börjar det nu närma sig flytten, och det känns som att jag har 1 miljon saker att fixa.. Ska bli otroligt skönt när allt är klart. Längtar så mycket!!

Likes

Comments

Diverse

2016-07-03. Coldplay. Friends Arena.

Att äntligen få se mina favoriter Coldplay live var helt amazing. Vi stod längst fram i Golden Circle och endast några meter från scenen! Jag tyckte att konserten var jättebra, förutom 2 punkter:

1. Coldplay + housemusik= ej sant. I slutet av låten "Paradise" gjorde dem om den till en houseremix... Dåligt

2. De spelade inte min favoritlåt "Strawberry Swing" :(

Men hur som helst var det en fantastisk kväll, och det blir garanterat fler Coldplay konserter för min del.

Likes

Comments

Mode - Kläder

Ett märke som jag fått upp ögonen för på senaste tiden är det amerikanska Free People. Deras kläder är bohem inspirerade i neutrala färger, vilket passar min egen stil helt perfekt. Här är några av mina favoriter som jag funderar på att klicka hem;

Likes

Comments