Header

17 månaders trotts, någon som hört talas om? Jag lever iallafall med den just nu. Och det enda som får henne nöjd, tyst och glad är när hon får kolla babblarna.

Från morgon till kväll - babbaabb. Jag sliter snart av mig håret alltså. Okej, en gång om dagen kan funka. Det är inte bra, men det funkar. Nu är det dygnets alla vakna timmar som hon minsann ska kolla.. Och kommer det fram en telefon, om det så är min eller någon i affären blir hon hysterisk om hon inte får se babblarna på den. Ja, ni hör ju själva vilken rolig period vi är inne i.

Likes

Comments

Holly fick sova kvar hos mamma inatt, och jag fick mig en ordentlig sovmorgon - välbehövligt. Även fast vi var hemma runt halv 1 inatt så är det otroligt skönt att få sova ut på morgonen. Sen löste vi det så fint att samtidigt som dom kom för att lämna henne så satte dom även upp rullgardinen i sovrummet, städade undan i lägenheten och bjöd på fika. Ja ibland får man minsann bli bortskämd.

Likes

Comments

Inatt kom familjen hem från semestern, inte sett dom på evigheter känns det som samtidigt som det fått väldigt fort. Så ikväll har vi myskväll med mat och alkohol (nej jag dricker inte när Holly är med, men jag kan inte hindra dom andra).

Det blir nog inte allt för sent, har en trött liten tjej som börjar på att bli förkyld igen.. HEJ VABBRUARI !! Förhoppningsvis är det nog bara lite snor och rinniga näsor, jag är glad sålänge vi slipper febern och vakna nätter.

Likes

Comments

Idag gjord jag min fjärde dag på sjukhuset, och det börjar på att kännas lättare för varje timme som går där. Inte jättelätt att komma in helt ny, och inte ha någon erfarenhet alls - men väldigt kul när man får beröm redan efter fyra dagar.

Och jag trivs så himla bra. Trodde faktiskt aldrig att detta skulle vara ett yrke för mig, men jag är glad att jag testade och blev motbevisad.

Dock har jag inte sett Holly sen igår, och kommer inte se henne förens imorgon efter jag slutat, och det gör ont i mammahjärtat. Men pengarna måste in.

Likes

Comments

Självklart måste man ha en ny namnskylt när man fått sig nytt jobb, på sjukhuset ✌🏻️

👉🏻 Namnskylten kommer från skyltmax.se 👈🏻

Likes

Comments

Goddagens, eller godkväll tror jag det är nu.
Här har vi haft lite av en skrik kväll innan det var dags för sängen, lillan har lite feber så hon är väldigt känslig just nu och inget som duger. Dom sa även att hon vart en helt annan unge idag på förskolan, inte alls lika glad och sprallig som hon brukar att vara. Hoppas bara inte på att influensan tar henne nu 😥

Jag har iallafall vart iväg till Torsby idag, man skulle kunna se det lite som en arbetsintervju fast mest informationsmöte. Tänk, aldrig hade jag väl trott att jag skulle vilja jobba på ett sjukhus - men nu är det faktiskt något som jag ser riktigt mycket fram emot. Och allting kändes bra idag också så, så nu hoppas jag på att jag får svar redan imorgon.

Igår jobbade jag i Ominne, middag servering. Det var så länge sedan jag serverade att jag tillochmed glömt bort hur man dukar. Tur att man har tillgång till google alltså 😁 Första gången som jag jobbade med den nya kocken också, supertrevlig! Och riktigt god mat serverade hon. Jag tror det kan bli bra där borta nu framöver, bara vi kommer igång lite mer och får iordning på allt.

Efter jobbet åkte jag hem till R och sov där, var inte jättepigg imorse när klockan ringde strax innan klockan 6 och jag var tvungen att sätta mig i en kall bil för att åka hem till mamma och hämta Holly.

Likes

Comments

Blev med Emma & Elis till Karlstad en sväng nu på dagen, Holly är lämnad på förskolan eftersom att jag ska jobba senare.

Strosar runt på bergvik och kollar kläder, ska verkligen inte ha något men köpte ändå lite nytt till lillan - en klänning & en mössa. Sen fick det bli en ögonbrynspenna till mig själv som jag vet kommer bli liggandes i sminkväskan för det mesta.

Nu har vi precis ätit lite lunch, så HIMLA gott! Ioförsig var jag hungrig så allt smakar nästan gott då.

Likes

Comments

Fick brev hem från åklagaren idag, dom har bestämt sig för att väcka åtal. Ja, det var inte väntat om man säger så - men samtidigt så känner jag ju någonstans att det är ju faktiskt inte mer än rätt. Jag tycker man ska få sitt straff efter att ha gjort en sån sak. Och dessutom har jag ju ingen anledning till att inte känna mig lite glad över att han faktiskt få stå till svars nu.

"Trilla i trappen" är väl kanske inte den bästa bortförklaringen, känns som en ganska typisk klyscha när det gäller sånthär.

Så nu väntas det väl tingsrätt frampå, ser jag inte fram emot.

Likes

Comments