Header

Två dagars ledighet bara springer iväg, och idag är det dags att jobba igen. Har varken sovit bra, eller gjort matlåda än så det kommer bli en lång kväll. Men sen är jag iallafall ledig under helgen så då får jag vila upp mig innan en ny arbetsvecka.

Måste försöka hinna till banken innan jag börjar idag, jag börjar 13.30 och banken öppnar 13.00 - det känns som det kan bli stressigt. Fick ju min lön på en check, som enbart går att lösa in på Nordea och det finns inte kvar i Sunne.

I värsta fall får jag försöka fixa det till veckan, om jag kanske kan smita ifrån lite tidigare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon 🎀
Samma visa även idag, Niclas åkte till jobbet vid kvart i 7 och inte många minuter efter det vaknade Holly till. Jag håller på att gäspa käkarna ur led, så därför fick hon frukost i sängen idag.

Solen skiner, får hoppas det blir fint väder idag så man kan gå till lekparken.

Likes

Comments

Det ekar lite tomt här inne, visst? Jag kan väl med handen på hjärtat säga att det är så mycket som händer så det är inte ofta jag kommer ihåg bloggen. Nu när dagarna blir lite ljusare och längre ska jag dock försöka bli bättre.

Livet rullar på. Holly har blivit 19 månader, och kommit in i någon utvecklingsfas igen. Jag får absolut inte säga till henne. Ett nej från mig kan förstöra hennes dag, men om Niclas säger ifrån lyssnar hon snällt. Jag får inte mata henne för hon ska äta själv, och min lilla tjej som alltid tagit sovmorgon har nu börjat vakna strax innan 7 😅 Gissa om det är jobbigt för mig att ställa om.

Men oftast är hon världens goaste, gladaste och charmigaste unge. Så många leenden hon ger mig på en dag (och så många gånger jag vill slita håret.. haha)

Mars har även bestått av mycket jobb. Därför är jag extra glad över att jag har Niclas som hjälper mig med Holly, hämtning och lämning på dagis så hon slipper sova borta så mycket. Det är ju så himla dumma arbetstider, men nu håller jag tummarna för att jag ska få mig ett jobb lite närmare också.

Jag har även vart uppe i rättegång, och domen kom den 16:e. Ä N T L I G E N kan jag släppa detdär, och hoppas han själv förstår vad han gjort. Jag får fortfarande stöttning av socialen, som tycker jag gör helt rätt i att inte lämna iväg henne ensam. Och det handlar ju inte någonstans om att jag vill neka Holly sin pappa, det handlar om att han får ta sitt ansvar och se till hennes bästa - som i detta fall är under bevakning tills man ser en skillnad på Holly.

Lång text, det blir mycket på en gång när jag skriver så sällan. Men somsagt, jag ska bättra mig. Nu jobbar jag fredagkväll, sen är jag ledig helgen. Skulle egentligen vara ledig till veckan också men får gå in och jobba både måndag och tisdag.

Likes

Comments

Det är inte varje morgon man går upp strax innan 3, för att göra sig iordning för rally, men det var det vi gjorde igår. Fullt påklädd för en dag i skogen, med packning för flera dagar. Men vi tog oss ut, även Niclas på kryckor.

Kul har vi haft. Fast jag vet inte om jag såg så mycket rally egentligen, satt vid brasan och värmde mig, försökte vila men det fick sådär & drack upp en massa vin.

Jobbigaste var ju helt klart tillbaka vägen, vi drog Niclas i pulka, och det kändes som vi aldrig skulle komma fram. Halvfulla, skittrötta och lagomt irriterade vandrade vi genom skogen för att ta oss ut mot vägen.

Det tog hårt på krafterna att dricka alkohol från klockan 4 på morgonen till 16 på eftermiddagen, somnade på stört när vi kom hem, sov hela kvällen med en liten vätskepaus för att sedan somna om. Att jag även jobbade kvällen innan gjorde ju inte att jag var mindre trött om man säger så 😅

Likes

Comments

17 månaders trotts, någon som hört talas om? Jag lever iallafall med den just nu. Och det enda som får henne nöjd, tyst och glad är när hon får kolla babblarna.

Från morgon till kväll - babbaabb. Jag sliter snart av mig håret alltså. Okej, en gång om dagen kan funka. Det är inte bra, men det funkar. Nu är det dygnets alla vakna timmar som hon minsann ska kolla.. Och kommer det fram en telefon, om det så är min eller någon i affären blir hon hysterisk om hon inte får se babblarna på den. Ja, ni hör ju själva vilken rolig period vi är inne i.

Likes

Comments

Holly fick sova kvar hos mamma inatt, och jag fick mig en ordentlig sovmorgon - välbehövligt. Även fast vi var hemma runt halv 1 inatt så är det otroligt skönt att få sova ut på morgonen. Sen löste vi det så fint att samtidigt som dom kom för att lämna henne så satte dom även upp rullgardinen i sovrummet, städade undan i lägenheten och bjöd på fika. Ja ibland får man minsann bli bortskämd.

Likes

Comments