Header

Holly 2 år

Vi gör framsteg varje dag, från att total vägra att jag får pyssla med hennes hår så har jag fått göra flätor två gånger nu på en vecka.

Likes

Comments

Allmänt

Jag låg vaken tills Niclas alarm ringde imorse, var alldeles för lat för att väcka honom så istället ringde jag och frågade om han inte skulle till jobbet idag (romantiskt jag vet..). Men när han kom upp, insåg jag att vara ensam med Holly idag och osäker på vad som händer i magen/ryggen var ingen vidare bra idé. Dessutom såg han mer död än levande ut efter att ha tagit henne halva natten så vi gick och la oss och somnade om tills Holly vaknade vid 1o tiden.

Jag var ovanligt pigg för att ha varit vaken hela natten, så jag tog upp henne - hon var mindre pigg och ville lägga sig bredvid pappa i sängen och kolla på youtube. Så där låg dom i nästan 2 timmar medan jag plockade kläder som ligger överallt i hela huset. Ja, det är det roligaste som finns att gå runt och småplocka. Allt tar ju bara så lång tid nu när magen är ivägen.. 😅

Så idag bestämde vi oss för att det får bli en ”pyssla hemma dag” vi har lite möbler som ska sättas ihop, jag vill möblera om och sen ska jag minsann ta och storstäda huset! Har en fruktansvärt stor tvätthög som ropar på mig också, frågan är om inte den ska få ligga kvar någon dag till.

Likes

Comments

Allmänt

Jag kan verkligen stirra mig blind på dig 💕
Finns det något roligare än att kolla tillbaka på att bebisbilder?! Jag är så himla tacksam för att fotografering är ett av mina största intressen, och att jag mer än gärna förevigar varje ögonblick - för det är ju så roligt att titta tillbaka.

Här var inte Holly mer än 2-3 veckor, minns inte exakt men skulle tippa på närmare 3 eftersom att vi var ensamma på dagarna. Visserligen var vi ju det från första början skulle man kunna säga.

Likes

Comments

Allmänt

Klockan är snart o3 på natten, och här ligger jag klarvaken - på soffan. Vi la oss ganska tidigt idag, redan innan 1o låg vi för att kolla på film. Men kände med en gång att nej, idag kommer jag inte kunna somna. Men det gjorde jag tillslut.

Kvart i ett vaknade jag till av att Niclas var inne hos Holly, innan dess hade jag bara vaknat när ryggen värkte som mest men ändå somnat om med en gång. Och hon har ju givetvis fått feber, exakt vad vi behövde nu. Efter Ipren, välling och lite nattprat vid sängen så har hon somnat nu, så jag håller tummarna för att hon sover ut ordentligt till morgonen, annars lär hon bli ett trött litet monster.

Jag har dåligt samvete mot Niclas, stackaren som ska upp och jobba om bara några timmar. Därför la jag mig på soffan, här kan jag ligga och vänta på att det ska komma någon värk utan att störa någon annan, samtidigt kan jag försöka kolla klart på Black Sails. Borde väl egentligen passa på att sova, men det känns som om huvudet inte håller med om det. Har sjuhundratusen funderingar som bara snurrar runt i skallen på mig.

▫️ Vill så gärna att det ska dra igång på riktigt, ligger med sammandragningar/någon enstaka värk imellanåt och ett fruktansvärt tryck mot ljumskarna.

▫️ Vet ändå innerst inne att idag kommer det inte att bli någon bebis, så borde passa på att vila så jag orkar ta hand om Holly imorgon (till morgonen..) när vi är själva, och dessutom om hon ska ha feber.

▫️ Varför bloggade jag inte mer i slutet av graviditeten med Holly? Skulle vara så kul att jämföra om jag hade det lika då som nu. Självklart har jag ju glömt det mesta..

Likes

Comments

Allmänt

Eftermiddagen har vi spenderat hemma hos mamma, först sov vi i två timmar sen åkte vi dit så Holly fick leka lite med min kusin Ossian. Det bjöds på nybakad kladdkaka och när dom hade åkt hem skulle jag och mamma ner till Sunne för att handla. Idag blev det riktig söndagsmat, pizza.

När vi satte oss i bilen och skulle åka hem fick jag fruktansvärt ont i ryggen, och inte slutade det heller. Så under kvällen har jag haft några oregelbundna värkar, men mest ont har jag haft i ljumskarna. Tillslut blev det så illa så jag fick lägga mig i badet, och då släppte det lite iallafall.

Först trodde vi nog alla att det var pågång, så vi gjorde iordning så att Holly skulle få vara kvar där. Men eftersom jag inte tycker att det blir varken mer eller mindre värkar så tog jag med henne hem, och nu har vi precis lagt henne och jag ska lägga mig jag också. Det får jättegärna dra igång, eller avta helt - men tycker inte om att det ska göra små ont hela tiden.

Likes

Comments

Holly 2 år

Hittade en massa oanvända klänningar när jag rensade Hollys garderob, från Newbie. Köpte dom för bra länge sen, men var smart nog att köpa större storlekar så nu passade dom perfekt.

Dom är ju så fina! ♥️

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon 💕
Sovmorgon till halv 9 idag, inte fyskam. Men jag tror Holly har varit vaken längre än så, men lekt inne i sängen ett tag innan hon började ropa på mig.

Kollade ut och blev riktigt deprimerad över vädret, grått och tråkigt. Så idag blir det nog inte mycket annat än mys framför tvn, och lek inomhus. Känns ju inte speciellt roligt att det är söndag redan?! Helgerna går alldeles för fort 😅

Har börjat fundera på om lillebror kanske vill bli en november bebis, ett par värkar varje dag men dom avtar allihopa. Niclas trodde ju att han skulle komma idag, men nope. Inte en känning av att det skulle vara pågång. Är bara trött, orkeslös och.. trött. Visserligen är det ju en vecka kvar tills han är beräknad, och mycket kan hända på dom dagarna, men bara för att vi väntar och längtar så vill han garanterat ligga kvar längre.

Likes

Comments