Header

Goddagens, eller godkväll tror jag det är nu.
Här har vi haft lite av en skrik kväll innan det var dags för sängen, lillan har lite feber så hon är väldigt känslig just nu och inget som duger. Dom sa även att hon vart en helt annan unge idag på förskolan, inte alls lika glad och sprallig som hon brukar att vara. Hoppas bara inte på att influensan tar henne nu 😥

Jag har iallafall vart iväg till Torsby idag, man skulle kunna se det lite som en arbetsintervju fast mest informationsmöte. Tänk, aldrig hade jag väl trott att jag skulle vilja jobba på ett sjukhus - men nu är det faktiskt något som jag ser riktigt mycket fram emot. Och allting kändes bra idag också så, så nu hoppas jag på att jag får svar redan imorgon.

Igår jobbade jag i Ominne, middag servering. Det var så länge sedan jag serverade att jag tillochmed glömt bort hur man dukar. Tur att man har tillgång till google alltså 😁 Första gången som jag jobbade med den nya kocken också, supertrevlig! Och riktigt god mat serverade hon. Jag tror det kan bli bra där borta nu framöver, bara vi kommer igång lite mer och får iordning på allt.

Efter jobbet åkte jag hem till R och sov där, var inte jättepigg imorse när klockan ringde strax innan klockan 6 och jag var tvungen att sätta mig i en kall bil för att åka hem till mamma och hämta Holly.

Likes

Comments

Blev med Emma & Elis till Karlstad en sväng nu på dagen, Holly är lämnad på förskolan eftersom att jag ska jobba senare.

Strosar runt på bergvik och kollar kläder, ska verkligen inte ha något men köpte ändå lite nytt till lillan - en klänning & en mössa. Sen fick det bli en ögonbrynspenna till mig själv som jag vet kommer bli liggandes i sminkväskan för det mesta.

Nu har vi precis ätit lite lunch, så HIMLA gott! Ioförsig var jag hungrig så allt smakar nästan gott då.

Likes

Comments

Fick brev hem från åklagaren idag, dom har bestämt sig för att väcka åtal. Ja, det var inte väntat om man säger så - men samtidigt så känner jag ju någonstans att det är ju faktiskt inte mer än rätt. Jag tycker man ska få sitt straff efter att ha gjort en sån sak. Och dessutom har jag ju ingen anledning till att inte känna mig lite glad över att han faktiskt få stå till svars nu.

"Trilla i trappen" är väl kanske inte den bästa bortförklaringen, känns som en ganska typisk klyscha när det gäller sånthär.

Så nu väntas det väl tingsrätt frampå, ser jag inte fram emot.

Likes

Comments

Godmorgon 🎀
Idag känns som en bättre dag, fast jag vet att det inte kommer hålla i sig allt för länge. Har haft feber inatt också, ena stunden svettats och andra stunden frusit så jag har haft båda täckena. Men nu på morgonen känns det som att febern är borta.

Holly har blivit slemmig i halsen, men hon verkar pigg ändå och har ingen feber. Sover hela nätterna och bra på dagen också, så förhoppningsvis kanske hon sover sig frisk istället för att bli supersjuk.

Planerna för idag? Hade tänkt åka hem till mamma, ta med pulka och ordentliga kläder och försöka vara ute så mycket som möjligt. Men behöver även åka och hämta mina saker, har ju nyckel & arbetskläder kvar hos R. Men det verkar vara för mycket begärt, att få hämta dom alltså.. 😅 Jag vet inte, men om jag inte vill ha något med en person att göra så brukar man ju heller inte vilja ha kvar deras saker. Här verkar det dock annorlunda.

Men nu ska jag jobba till veckan, så jag behöver verkligen kläderna. Ja, och nyckeln också. Ser ingen anledning till att han har nyckeln längre.

Likes

Comments

Har en riktigt trött bebis här hemma idag, och jag är lika trött jag. Hon sov 2 timmar på förmiddagen, var vaken i 1,5 timme och sen somnade hon i 2 till.

Hon matvägrar också, vet inte om det har med förkylningen att göra - men inget är gott. Ja kanske välling, det är det enda som går ner. Funderar även på om hon har lite ont i munnen, ser ut som dom sista tänderna är påväg upp.

Detta blev då en jäkla skit dag. Är så förbannat trött på lögner & bortförklaringar. Ska det verkligen vara så svårt att säga som det är?!

Likes

Comments

Godmorgon 🌸
Idag är febern inte lika hög, men näsan är lika snorig & halsen är lika tätt. Dessutom börjar Holly på att bli lite förkyld också men jag håller mina tummar för att det inte blir något värre. Peppar peppar har hon ingen feber iallafall.

Dessvärre tror jag folk VET att dom ska jävlas med mig idag, för att jag verkligen inte är på humör. Hennes såkallade pappa har liksom inte fått in i skallen att det inte är jag som bestämmer att han inte är en lämplig förälder riktigt. Han har lite att bevisa, om man säger så. Än sålänge har han bara bevisat motsatsen, för både mig och socialen.

Men ändå ska jag få skiten, och ja - till en början kunde jag förstå. Faktiskt, det tog ett tag men tillslut kunde jag förstå honom. Så vi ordnade ett möte, där vi förklarade läget för honom. Efter en misshandels anmälan, där barn är inblandade, går det en anmälan direkt till socialen. PÅ DEN VÄGEN ÄR DET.. Inte att jag nekar honom.

Nu är jag bara trött på hans jävla 'tyck synd om mig för jag gör aldrig fel, snyft inlägg' där han söker en falsk sympati. Och innan har jag tänkt att jag lägger ingen energi i dedär, killen jag valde att skaffa barn med är smartare än så, men han verkar ha gått o självdött någonstans. Så nu känner jag att jag måste försvara mig, och skillnaden är att jag har underlag för det jag skriver, och det är inte bara påhittade, ihop fantiserade anklagelser.

Mer om detta en annan gång.. Sen började ju såklart helvetet braka loss med 'Herr jag älskar att bråka med dig via snap' och anklagelserna kom att jag skulle vara med någon annan, som jag alltid får höra. Trotts att jag sitter hemma nästintill varje dag och väntar och hoppas på att han kommer hit. Eller iallafall hör av sig. Jag älskar att man kan ta ut någonslags ensamrätt på människor.. Och jag älskar att man är totalt ointresserad av vad den andra har att säga.

Nä, jag behöver ett långt bad. Eller en lång semester. Utan varken internet eller telefon.

Likes

Comments

Trotts att bajsviruset jag dragit på mig vägrar att lämna mig så har det vart en bra dag ändå, fick ett samtal från socialen förut och saker börjar eventuellt på att ordna upp sig. Är himla förväntansfull faktiskt, tror det kan bli toppen i slutändan.

Nu sover Holly sen en timme tillbaka, och jag håller på att frysa ihjäl. Så tänkte lägga mig i ett varmt bad och sen bädda ner mig på soffan. Vill inte sova inne i sovrummet nu eftersom jag hostar så mycket, och är rädd för att väcka min lilla prinsessa. Tacka vetja babyvakt.

Likes

Comments