Header

Såhär fyra dagar innan jul så kommer några av mina önskningar i jul som jag tänkte ni kunde se. Hoppas ju på allt men får väl vara lite realistisk...

Iallafall är det, Odd molly kofta// Vinröd Gant tröja// Vit kabelstickad Gant tröja// Odd molly blus i svart // Tory Burch örhängen// Svarta dr demin Jeans// Mörkblåa Levis Jeans// Tory Burch ballerina// Louis Vuitton väska// Marc by Marc Jacobs klocka. 


// Ellen 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det 3dje advent och bara 10 dagar till julafton!

Bakom kvällens lucka gömmer sig lite planering. Utmaningen är att sätta sig ner och skriva upp minst tre olika träningspass ni ska göra i veckan, och se nu till att gå på alla.

Träningskramar
Ellen & Michelle

Likes

Comments

Hallå!

Kom precis hem från ett svettigt och jobbigt bodyattack pass med Emilia. Mamma och jag körde i en timme, jobbigt men så värt det! Kort nog har träningsverk i morgon men längtar nästan lite för jag vill att det ska kännas. Bodyattack är perfekt för mig som är gymnast. Man blandar styrka, kondition och aerobic steg. Längesen jag var såhär trött efter ett pass. Allt var inte lätt första gången men det är bara att köra på och göra sitt bästa! Nu ska jag äta och klä granen här hemma. Ha en bra kväll allihopa!

Kram Ellen!


Likes

Comments

Godkväll allihopa!

Dagens utmaning blir att byta ut något sött godis eller likande mot något nyttigt, t.ex frukt eller grönsaksdippa.

Här kommer lite motivation!

Kramar

Ellen och Michelle


Likes

Comments

Hej!
Idag blir det en liten mental utmaning. Innan ni går och lägger er så ska ni tänka på tre saker som ni tycker om med er själva eller som ni är bra på. För mig är det bra för jag kan somna lugnare och vara gladare när jag vaknar!

Kram
Ellen och Michelle

Likes

Comments

Hejsan,

Vi är ledsna att det blir många julkalender inlägg och de vanliga inläggen glöms lite bort. Vi är för tillfället dränkta i läxor o inlärningar. Det är inte mycket tid över till julmys. Men när vi går på jullov så får vi mer tid till tränings- o hälsoinlägg!

Dagens utmaning i vår julkalender är iaf armhävningar. Det är dags att maxa, så kör så många ni kan!

Nu måste jag återgå till pluggandet. Det får bli en paus sen med armhävningar!

Kramar
Ellen o Michelle

Likes

Comments

Hejsan,

Dagens utmaning i vår julkalender är utfallssteg. Om ni är starka, då hoppar ni mellan dem! 20x2 stycken. Glöm inte att spänna magen, sträck på ryggen och låt inte gå knäet över tårna när ni böjer.
Sen kan ni fortsätta med ert julmys!

Ha en fortsatt bra kväll
// Ellen o Michelle

Likes

Comments

Hallå allihopa!

Dagens julkalender blir ingen träning utan att sova. Vi utmanar er att sova era timmar 7-8 (beror på ålder) Sömnen är viktig om man ska leva hälsosamt och ett bra sätt att hålla hjärnan igång nästa dag i skolan. Jag (ellen) ska verkligen försöka sova ordentligt fast det är mycket i skolan.

Godnatt// Ellen och Michelle

Likes

Comments

Igår va det Skånska Cupen i Malmö och jag satt med i domarpanelen. Jag hann inte blogga om det igår eftersom jag behövde dränka mig i matte när jag kom hem. Så nu mellan två lektioner tänkte jag skriva ett litet inlägg.
Jag bedömde i alla fall tekniskt för första gången igår och det kändes som tur va lite bättre än vad jag hade vågat hoppas på. Performs Cassi hamnade på en fin femte plats i sin klass! Det va jätteroligt att få träffa hela skånegänget igen. Ett gäng superglada gymnaster, coacher, tränare och domare! Så det blir alltid mycket skratt under en Skånska Cupen dag.
Nu måste jag återgå till att dränka mig i matte. Med halsont och huvudverk känns det sådär...

// Michan

Bilden är lånad


Likes

Comments

Hejsan! Det är den 7:e december och andra advent! Bakom dagens lucka gömmer sig lite ryggträning. Vi utmanar er att köra 25 rygglyft. Imorgon är det måndag, va beredd på en tuff utmaning som start på nästa vecka.

Glöm inte att hashtagga #ellenomichellejulkalender så att vi får följa när ni tränar med oss.


Kramar
Ellen o Michelle

Likes

Comments