Efter att ha gått och suktat efter bordet Vittsjö från Ikea så slog jag äntligen till. Det passar perfekt, precis som jag hade drömt om!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har suttit hela helgen med min nya målarbok och då menar jag verkligen HELA helgen.

Jag behöver hålla på med någonting som jag kan lägga all min fokus på annars är det kaos i mitt huvud.
Antingen bygger jag pussel, löser sudoku eller andra tankespel. Det är en sån där annorlunda hobby som jag har eller egentligen är det mer som en slags terapi för mig.

När jag hade sån ångest dagligen för ett tag sen köpte jag massa målarböcker som är så populärt. Det fungerade inte alls för mig utan gav mig bara mer ångest. Jag blev aldrig nöjd över vilken färg jag valde och allting blev bara ett stort stressmoment för mig.

Därför blev jag överlycklig när min mamma hittade den här boken. I den behöver man verkligen bara måla. Färgerna är redan bestämda och varje färg har en siffra. En helt perfekt bok för dom som har samma problematik som mig!

Idag får jag stå mitt kast för att jag har målat hela helgen. Min tumme värker så fruktansvärt mycket. Det är ett problem när man både har ADD, som gör att man har svårt att sluta med det man håller på med och har EDS som gör att mina fingrar inte klarar av sånt.

Likes

Comments

Äntligen sitter mina tavlor på väggen.
Jag älskar verkligen mitt vardagsrum, det enda som saknas nu är en ny taklampa och en ny matta.


Ihelgen kommer mest troligt ett viktigt blogginlägg som jag har hållit på med ett tag nu. Så håll ut kik!

Likes

Comments

Nu tänker jag ta tag i min blogg igen.

Mest för min egen skull så att jag ska kunna få ut mina tankar och känslor. Då jag sedan en tid tillbaka inte mått speciellt bra så blir det här en slags terapi för mig. Jag kommer även blogga om mode och inredning som är ett av mina största intressen. Du är välkommen att följa min resa till ett friskare liv!

Likes

Comments