Header

Meh: Jag är sjuk och hostar och vill inte hosta i micken på Siris release på måndag liksom

Yää: Mamma och Rakel var på Nitty Grittyrean och köpte en halsduk och en tröja till mig:) och ingen av dom kliar!! Man kan säga att jag är sjuk med stil

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Citatet är rykande färskt från en hipsterpappa på Petrus vid Mariatorget och det var även Elsas kanelbulle (min kardemummabulle håll inte måttet i jämförelse..:(...) Alltså kanelbullens dag var ju igår men jag och Elsa hann inte ses då så vi fick göra det idag istället. Så här såg det ut:

Tjingeling

Likes

Comments

Startar tidigt med önskelistan i år! Blir alltid så annars att när det väl gäller och jag ska få önska mig grejer så kommer jag inte ihåg nånting förrän efter mellandagsrean och då är det för sent. Denna kommer antagligen uppdateras en hel del, men blev så inspirerad i lördags t ex när jag provade Elsas concealer och den bara smälte in i huden, concealergoals! Har på känn att min egen (även den är från Nars, fast creamyvarianten) kommer torka snart och då gäller det att förutse sina behov:) Annars i sminkväg är jag inne på en brun mascara (den på bilden har jag också provat hemma hos Elsa heheh). Kan tänka mig att det blir ganska snyggt att ha kvar sin ögonfransfärg fast man har mascara, lite lager- på lagermetoden liksom om man har ögonskugga och egentligen skulle vilja skippa mascara, men inte vill köra på mjöllooken. 

Tröjan kommer från Samsøe & Samsøe och den har jag kollat in i ca ett år, känner att det är dags att önska sig den iallafall så får vi se hur det blir. Överkast är nice och örhängena vill jag bara ha för att jag lånar Rakels hela tiden och helst vill ha egna. So long!

https://www.pinterest.se/

Likes

Comments

Det här var min lördag och söndag förra helgen. Värt att nämnas är att jag även gick på nollningsfesten på söndagskvällen och drog hem med hemsläp ett två och tre, fem timmar innan första lektionen började. Helgen började alltså ute i friska luften med en höstsnygg Siri och avslutades på donken halv 3 på natten. Här kommer före men inte efterbilderna.

Likes

Comments

Den här veckan har passerat som i en dimma hehehe
Nej men faktiskt, den enda bilden jag tog var den ovan och det var efter att vi slutade 25 minuter för tidigt igår och jag taggade inför helgen påväg hem till Oscar.
Är fortfarande riktigt taggad nu när jag är påväg hem till mig och ska ta det lugnt innan min och Siris numera årliga höstpromenad. Bildtorkan är över, ska fota löv!

  • Livet

Likes

Comments

I helgen var jag alltså i Norrköping och hade konsert som en av vännerna i Nadaduo med vänner. Programmet var flera låtar från olika mer eller mindre kända musikaler. Mellan fredags och lördagskonserten bodde de flesta i en mysig stuga vid vattnet där jag tog en del bilder.

När vi hade installerat oss i stugan på fredagseftermiddagen åkte vi till konsertlokalen för soundcheck

Jag tog inga bilder under själva konserten men många dagen efter när vi fick en guidad tur av Náthalie som är Na i Nadaduo och som bor i Norrköping.

Sista konserten kom mamma, pappa och Rakel och tittade och skjutsade sen hem mig och Klara så vi slapp åka tåg.
Mycket slit har det varit fram till den här helgen, men det var det värt.
Dessutom får Norrköping 10/10 så jävla värt!

Likes

Comments

Efter att ha stått still på Centralbron ett tag är vi nu påväg mot Norrköping. Vi är alltså jag och musikalgänget som ska ha två konserter idag och imorgon med blandade musikallåtar. Fortsättning följer..

Likes

Comments

Var o hälsade på på Siris jobb i Gamla Stan i förmiddags och fick prova hennes specialité: Cappuccinon

Vi läser 1984 på engelskan, vet inte om det är credd eller töntigt? Kanske båda?

Iallafall så slutade kaffeäventyret inte där! Utan jag fick erbjudande på ytterligare en kompiskaffe och gjorde det spejsade valet matchalatte som kommer med en ny innovativ bokpose. Go green!

Bildspecial: BaristaSiri in action!

Nu är jag påväg från Elsas födelsedagsmiddag till Siris lan. Det ska bli kul!

Likes

Comments

I måndags förra veckan var jag och Rakel på upptäcksfärd (typ) i Gamla Stan. Rakel hade hittat ett veganfik som vi skulle testa men jag ville ha pasta först

Sen hittade vi en affär som hette AFFÄREN. Fett fyndigt i båda betydelserna. Vill köpa golvlampa och marmorbordslampan till mitt rum.

Måndagen en vecka senare började skolan och det firade Elvira, Siri och jag med Stikki Nikki på taket. Inspogoals

Sista torsdagen på lovet spenderade jag med Elsa på Rosendals trädgård.

Denna tisdag tränade jag och tog noll bilder. På onsdagkvällen hälsade Andrea och jag på i Annas nya lägenhet och blev bjudna på god mat:)

Efter lunchen med Elsa förra veckan tränade jag och sen sov Oscar över hos mig. Morgonen efter var vi couple goals

Månadens favoriter har varit new girl som jag har börjat se om och körsbärstomater med olivolja och salt på rostat bröd. Känns lite synd att inte hinna med någon av dem nu när skolan börjar, men som tur är händer det andra roliga saker.

Roliga grejer som hände förra helgen var tex

Att Siri sjöng några av sina nya låtar på Nytorgsfesten med Sara på gitarr

Att mamma, Bengt, Rakel och jag åt på Råkultur efteråt

Likes

Comments

I skrivande stund sitter 3/4 av festivalcrewet på tåget hem till Stockholm efter en renodlad festivalupplevelse att berätta om för barnbarnen och hänga i julgranen.

Det finns mycket bra saker att komma ihåg och förvånansvärt få missöden att skämmas över. Jag tackar min resegrupp bestående av Elvira, Klara och Siri för det.

DAG ETT

Efter föredrag med Hans Roslings barn och hans fru, en kort visit hos Tove Styrke följt av Migos där vi gjorde egna moshpits och var white trash avslutades kvällen med kolhydratladdning och slutligen Frank Ocean. Helgens behållning enligt somliga, bra konsert enligt mig. Hade inte lyssnat så mycket på honom innan så jag kunde inte sjunga med, men håller med om att det var den bästa helhetsupplevelsen på hela festivalen. Dessutom sjunger han skitbra live och stråkarna var ett ytterst delikat komplement:3

DAG TVÅ

Dag två innehöll den mysigaste konserten (Jens Lekman med Elsa), godaste lunchen (tikka masala med kikärtor) och mest lit pådrag (Major Lazer).

DAG TRE

Igår var både blötast och då jag hade minst energi. Dagens behållning var när jag följde med till Elsas vandrarhemsrum och åt kakor och drack te och fick en paus från regnet och den konstant höga ljudnivån. Efter det klarade jag mig igenom en bra konsert med Regina Spektor och en mindre bra med Lana Del Rey.

Ger ändå trots den energikrävande sista dagen Way Out West bra betyg. Nyckeln till framgång tror jag är intervaller med vila och dans. 10/10

Likes

Comments