Imorse var jag en sväng till gymmet. Tränade inte alls länge men lite mage blev av. När jag kom hem agerade jag postbärare åt mamma och sen satte jag mig ner vid datorn. Fick flera inlägg skrivna som kommer komma upp tidsinställt klockan 8:00 de två närmaste dagarna och på fredag kommer ett inlägg jag verkligen ser fram emot att få ladda upp!

Likes

Comments

I lördags var jag och Lucas in en sväng till stan. Jag ville köpa två basic långärmade tröjor, so I did. Jag fick hem en svart och en vit från cubus. Vi var också inne på H&M home och där hittade jag två doftljus som doftar gudomligt gott. Efter det hade vi lite tid över så jag tog med mig honom till Edvinsstigen, ett riktigt coolt ställe där man kan promenera runt och se på kost. Tips ifall ni är intresserade av kost och gillar promenader!

Likes

Comments

Idag har jag och Lucas spenderat dagen ute på villan för sista gången i år. Vi hade inte kunnat önska oss bättre väder och jag ljuger inte när jag säger att det var två gånger varmare ute i solen än in i stugan. När jag kom hem tog jag vespan till butiken och handlade allt vi behövde till tacos och fixa middag åt familjen när jag kom hem. Imorgon bitti ska jag gymma och sen kanske jag åker på jobb. Ha det bra!

Likes

Comments

Bilder från i morse när jag och pojkvännen var ute på lite fotografering

Likes

Comments

Jag är sjuk igen, who would have guessed... Jag har varit hemma från skolan idag och kommer förmodligen vara hemma imorgon också fast jag verkligen skulle behöva vara där nu när vi har olika projekt som ska göras. Det är så konstigt att jag är sjuk igen. För två veckor sedan låg jag med 39 graders feber och var hemma en hel vecka. Igår hade jag 38,5. Var kommer det ifrån?

Jag är den personen som alltid har kalla händer och fötter och den som alltid har med sig en hoodie i väskan bara för att jag vet att jag kommer frysa. Jag försöker säga att jag klär mig varmt, jag har inte på mig för lite kläder så varför är jag sjuk hela tiden??

Likes

Comments

Klicka HÄR för att se fler bilder jag har redigerat

hur gullig!!

Hade lite tid att fönstershoppa efter gymmet i morse så jag tog några bilder, hehe.. Hur cool är inte leopard jackan, vill så gärna ha en!

Likes

Comments

Just scrolling through my vsco

Om det är något jag älskar så är det att promenera i skogen

Likes

Comments

Följ min spellista HÄR

Likes

Comments

Instagram: @ellenmartiin