Header

Idag har jag suttit framför datorn hela dagen och planerat blogginlägg som kommer laddas upp i december. Jag har även letat fram grejerna vi ska ha med till mässan och packat väskorna inför imorgon dagen. Ikväll ska jag handla mat som jag kommer ta med till mässan och sen kommer förhoppningsvis Lucas hit en stund.

Två bilder på min fina vän från igår. Ni kan läsa hennes blogg här

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här ser ni före och efter bilder på mitt hår. Jag har länge funderat på att klippa mig så idag bestämde jag mig för att göra det passligt innan Know How mässan på onsdag. Inget märkvärdigt utan jag toppade lite och minskade på mitt såkallade V som inte över huvudtaget syndes mer. Fräscht att få bort lite slitna hårtoppar och också få det lite kortare.

Likes

Comments

Godkväll kära läsare! Helgen är redan över men jag har tagit väl vara på den. Jag har sett film, umgåtts med vänner, frusit tårna av mig och käkat mozarella pizza. En av filmerna jag och L kollade var Alice i spegellandet som är uppföljaren av Alice i underlandet, om du inte har sett dem rekommenderar jag verkligen att du gör det om du gillar fantasy och disney.

Imorgon är jag tillbaka i skolbänken med kombidag på shemat. Inte det roligaste som finns men lite tråkigt måste man ha ibland. Dessutom är det bara 5 veckor kvar till julafton så nu kämpar vi in i det sista!

Likes

Comments

"So many strong women began as broken girls"

Likes

Comments

Vårt första uppdrag - Vamias svenska info broschyr

Nästa vecka (22-23.11) kommer vi delta på Know How mässan i Botniahallen. Sara blev sjuk över helgen och har ännu inte riktigt blivit frisk så idag har jag förberett oss inför mässan. Detta är det jag har fått gjort idag:

Jag har printat, skurit och vikit våra färdiga födelsedags- och julkort som vi kommer sälja på mässan.

Jag har marknadsfört på våran Instagram, @nextgraphics.uf.

Jag har gjort en krittavla vi kommer ha i våran mässmonter.

Jag har tagit bilder som kommer komma upp på våran Instagram senare.

Vi börjar ha allt under kontroll. Jag och Sara har pratat mycket via telefon de senaste dagarna och planerat tillsammans hur våran mässmonter ska se ut. Vi vet ungefär hur vi vill ha det och vi har fixat alla saker som behöver fixas, eller ja, åtminstone nästan. Det sista vi behöver nu är att printa visitkort och ställa upp allt och se hur det börjar se ut, men det får bli morgondagens projekt.

Likes

Comments

Godmorgon människor! I detta inlägg vill jag bara ursäkta min frånvaro. Min enda orsak till varför jag inte har bloggat är egentligen bara för att jag inte haft något vettigt att blogga om. Jag hatar att skriva inlägg där jag bara berättar om vad jag gjort under dagen och jag hatar också att läsa dem. Vissa av er kanske gillar att veta vad jag håller på med från kl. 07:00-23:00 varje dag men ni är inte många. Jag vill och ska försöka få in mer bilder och inlägg som går i "övrigt" kategorien eftersom det är de inläggen jag själv gillar. Om ni har tips eller något ni vill att jag ska skriva om, skriv i kommentarerna! Tack

Likes

Comments

Gårkvällen spenderade jag med Lucas och vi såg veckans Riverdale avsnitt och kollade även två avsnitt av "så fungerar universum" som är en av mina favorit dokumentärer. Dokumentären handlar om rymden och finns bl.a. på netflix om någon är intresserad att kika in det.

Idag har vi firat farsdag eftersom mamma ska jobba imorgon. Mormor och morfar kom över på lunch och kaffe, Fanny visade bilder från hennes äventyr i sommar och när de hade åkt hem hoppade jag i duschen. Ikväll ska jag och några tjejkompisar träffas och dricka glögg och "catch up" eftersom vi inte har sett varann på ett tag så det ska bli mys!

Likes

Comments

sweater from H&M // boots from nelly.com // backpack from asos

Likes

Comments

Idag har det varit en riktigt bra dag! Jag blev klar med min skoluppgift, gjorde klart en broschyr åt mitt och Saras uf-företag och jag fick ihop ett jätte bra gympass som kommer kännas som (ursäkta) fan imorgon. Just nu sitter jag och väntar på att Lucas ska hämta upp mig för att åka till honom. Jag kommer att spendera morgondagen där eftersom vi är lediga imorgon. Hoppas ni får en superbra helg!

Likes

Comments

Instagram: @ellenmartiin