| Jeans from H&M | Shirt from Ginatricot | Jacket (old) H&M |

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ikväll klippte jag håret det allra sista och nu är jag riktigt nöjd! Jag och Hanna har även varit på länk ikväll, dock väldigt kort men tillräckligt för att få upp flåset. När vi kom hem körde jag lite mag övningar och sen hoppade jag i duschen. Mamma har nyss flätat mitt hår så imorgon kör jag på vågigt hår. ( funfact: jag kan absolut inte fläta, inte på mig själv eller på någon annan, jag är sämst...)

Jag är så taggad inför imorgon eftersom Lucas äntligen kommer hem efter 5 dagar i Prag. Söt som jag är var jag tvungen att fixa en present åt honom. Få se om han har med något åt mig från Prag.

Likes

Comments

Lägg till mig på snapchat för att se min story!

SKANNA 👇

Likes

Comments

Idag har det varit så fint väder här. När jag vaknade och kollade ut genom fönstret bestämde jag mig för att ta jeans jacka men när jag kollade på mätaren var det minusgrader så jag tog på mig en kappa för säkerhetsskull. Jag fick allt gjort i skolan som jag skulle ha gjort idag så jag fick sluta 1. När jag kom hem satte jag mig i solen en stund innan jag klistrade fast mig vid datorn och här har jag suttit sedan dess. Nu ska jag fixa lite middag och sen fortsätta jobba.

Likes

Comments

SELIN ADAK

Ni hittar hennes instagram HÄR

Likes

Comments

| Jeans från ginatricot (klippt själv) | T-shirt från Levi´s, köpt inne på carlings | Kappa - | Halsduk från Cubus |

Likes

Comments

Jag hade en så rolig kväll igår. Först och främst klippte jag av mig håret!! Jag är så nöjd och jag funderar klippa det lite kortare där bak för att få det mer jämt. Efter att jag hade duschat och sminkat mig åkte jag och Nathalie till Petalax och var där hela kvällen.

Idag steg jag upp vid 9 tiden och valde ut tre outfits att fota. Efter lunchen åkte jag till Sara och har varit där hela dagen och sökt samarbeten till podden och tagit outfit bilder (kommer upp inom kort). Imorgon är det skola som gäller och jag ska bl.a. klippa en video och göra en folder till en av mina lärare. Nu ska jag käka vindruvor och så får ni se fram emot morgondagens outfit inlägg!

Likes

Comments

Idag har jag verkligen bara hjälpt till hemma. Jag började med att åka in till stan med mammsen och hämta kakel till källaren. Sen strök jag bort en hel stol med lakan och skjortor (varsågod mamma). När jag var färdig kollade jag en dokumentär medan jag åt lunch och efter det har jag bara suttit vid datorn, lyssnat på musik och kollat på kläder.

Imorgon ska jag åka till Pörtom och hälsa på Sara! Jag är så himla taggad eftersom vi ska planera saker till podden och även ta massa outfit bilder. Stay tuned!

Likes

Comments

Jag fick dessa sminkborstarna i julklapp och har sedan dess använt dem flitigt. Jag är medveten om att de inte är de äkta utan en kopia men jag tycker endå att de har funkat bättre än mina vanliga borstar till att t.ex. blanda ut fondation. Just fondation gillar jag att dutta ut med en sminksvamp och sedan blanda ut med den största borsten i detta set.

De små borstarna har jag inte riktigt använt eftersom jag gillar vanliga ögonskuggsborstar bättre men alla de större har jag använt till puder, bronzer, contour och concealer och jag föredrar faktiskt dessa borstar bättre än vanliga. Det enda negativa med just dessa är att de ibland tappar "hårstrån" men det händer faktiskt inte ofta så jag skulle lätt rekommendera dem. Jag kan inte jämföra med de riktiga Artis borstarna eftersom jag inte testat dem men dessa är verkligen värt priset.

Likes

Comments