View tracker

Allmänt

Åh jag bara längtar tills jag har min egen lägenhet. Som jag kan måla hur jag vill, inreda hur jag vill och bygga upp ett liv i. Älskar hur Nathalie och Jonah har det hemma. Hur fint Amanda och Philip har gjort i sitt egna nya hus. Längtar tills det!<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Fortsätter lite i samma tema som igår. Längtar tillbaka till denna stund nu, när vi ställt klockan 5 på morgonen för att gå upp och se soluppgången. Tråkigt nog var det lite molnigt, men en underbar stund.
Idag vaknade jag inte lika tidigt men nästan. Bokade en tid hos läkaren som jag precis besökt. Tagit prover osv, men självklart ser det inte ut att vara något ovanligt. Så i helgen ska jag bara vila i sängen. Äta glass och sova!
Drömma mig tillbaka till såna här ställen!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hej!
En dag som den här, när jag blivit sjuk igen (IGEN, alltså IGEN?? Fjärde gången på tre månader + ett ögonvirus) längtar jag mig tillbaka till denna vy. Satt och kollade igenom min gamla blogg från månaden i USA igår, och drömde mig iväg lite hur jag ska göra med min valbara termin. Funderar starkt på att åka iväg någonstans.
Imorse kom Emily hit, så skrev hon Josse och jag klart vår tenta. Nu är den inskickad och det är nu bara en tenta kvar innan jag kan ta lite julledigt. Den är jag dock lite frustrerad på, vi har haft lite problem med närvaro i gruppen och jag tror det är först nu när det kommer till kritan jag förstår hur det påverkat arbetet. Det är bara andas och kriga sig igenom det nu när det bara är två veckor kvar.
Imorgon ska jag äntligen ta mig till vårdcentralen här och se om det är något fel på mig. Jag kan inte hålla på att vara såhär mottaglig av samma typ av virus såhär ofta. Blir galen!
Håll tummarna för mig. <3

Likes

Comments

Jag vet att jag är konstig när jag blir besatt av saker som serier, kända personer och såklart Victoria secret fashion show. Några tjejer från klassen var här igår så skulle vi streama det härifrån. Så tråkigt att vårt internet inte ville samarbeta, men jag fick äntligen igång det imorse. Det är en sjuk industri som säkert är väldigt hård och medför många dåliga beteenden. Men sen tror jag självklart att modellerna jobbar sjukt hårt för att nå dit dem är. Så de enda jag egentligen är, är att vara lite avis på dom. Så snygga!
Min favvo-moment iår var självklart att Elsa hosk öppnade hela showen. Så kuul!!

  • 36 readers

Likes

Comments

Allmänt

Hej! Jag och Josse sitter här i soffan och försöker skriva effektivt på våra tentor. Vi har två tentor nu vi ska bli klara innan vi får ta ett litet juluppehåll och åka hemåt. Det är mycket, det är jobbigt.. Speciellt för att de ska skrivas i grupper. Två olika grupper och allt ska klaffa med varandra. Förhoppningsvis går det superbra. Kan inte fatta att första terminen snart är klar. Det har gått i sån jäkla fart, 1/6 del av hela min utbildning.
Inlägget tog längre tid att skriva än tänkt med lite paus för telefonsamtal och tvättstuga. Så nu ska vi bege oss och handla lite istället.
See yaa<3

Likes

Comments

Ni vet när man vaknar upp ur en mardröm på natten. Den där dova känslan som spritt sig genom kroppen, man vaknar med ett ryck och kan oftast inte somna om på ett tag. Eller så vaknar man av ljuset som smyger sig in från fönstret. Man vaknar och tror att det man just upplevt i sömnen är på riktigt. Kroppen är helt bortdomnad, och det är nästan som att man är i en trans. Känslan som kommer smygande när kroppen vaknar till och man vet att det inte är på riktigt. Det gör ont! Det gör ont att veta att det man gått igenom är sant, att det som hände de hände. Man vill inte känna så, det ska inte kännas så. Men trots känslan som uppkommer och ilskan som vilar där inne i kroppen. Finns det inget annat än att man vill ställa allt tillrätta. Inte för att det ska bli som förut, utan bara för att kunna se framåt. Slippa känna som man nu gör. Men självklart består drömmen... Som den alltid har gjort, så som jag alltid trott att det ska bli. Det är den drömmen jag vill fortsätta drömma.. Och leva!
Likes

Comments

Allmänt

The light between oceans, vilken super bra och känslig film. Man hörde hur hela salongen satt och snyftade, så vi var inte ensamma. Det var så jobbigt ett tag att jag nästan inte kunde hålla mig från att hulka. Rekommenderar verkligen er att se den filmen. Så fin.. men så sorglig.. och Alicia Vikander, vilken kvinna! Efter den här kvällen kan jag sova gott.

Likes

Comments

Allmänt

Hej!
I helgen har jag mamma här på besök. Igår mötte jag upp henne i Göteborg, och så strosade vi runt där på dagen. Vi tog oss bort till Liseberg och mös på julmarknaden. Det var väldigt mycket folk och även frysande kallt. Vi tog en tur i lisebergshjulet, åt middag innan vi tog oss till tågstationen och åkte tillbaka till Halmstad. Idag ska vi gå på lite julskyltning här i Halmstad och senare blir det bio. Så taggad på att se den (fyren mellan haven), med Alicia Vikander i huvudrollen. Mamma åker hem imorgon bitti, så mysigt att ha henne här!

Likes

Comments

Hej!

Har bestämt mig för att ge det här en ny chans på ett forum jag själv kan fixa med layouten. Det blir så mycket roligare när det ser lite roligare ut. Jag hoppas också att jag ska komma med lite intressantare innehåll här.

Planen är att det ska bli lite av allt möjligt, hälsa, träning, mitt liv och självklart lite kärlek. Vet att ni nu alla förstår att jag nu ska bli en stor känd bloggare! Det är ju lite av charmen med det skojiga jag.

Nu ska jag ta mig något att äta, snart kommer det bli mer regelbundna inlogg här av mig. Ska bara få ordning på bloggen som jag vill ha den först!

puss


Likes

Comments