Som jag nämt flera gånger så trivs jag extremt bra på polhem. Gillar skolan, klassen och allt som hör skolan till. Till och med lektionerna är intressanta.

I torsdags hade vi världens roligaste inspark. Bästa elevkåren hade ordnat lekar och tävlingar. Så mellan kl. 10 och 15 så höll vi på och fixa oss och sen gjorde lekar och tävlingar mot de andra ettorna. Vår klass hade Pride tema, så kul var det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gud var livet går snabbt nu. Dagarna bara försvinner, helt galet att jag har gått på polhem i över en vecka och det är bara 2 dagar till vår inspark. Under dagarna som gått så har jag mest tagit det lugnt, är så trött..? Har varit på brunch hos pappa, jobbat lite och träffar människor jag tycker om. Planerna för veckan är att överleva denna skoldag (slutar 16.15!!!) sen förbereda insparken och tagga en sååå rolig helg!
Vad är era planer inför veckan?

Likes

Comments

Jag, Ella, Sanna, Amanda och Cornelia hade lite taco och myskväll i lördags. Arkin och Isak kom en stund senare. Är så tacksam för mina riktiga vänner och fina människor i mitt liv.

Likes

Comments

// Tb till sista dagen som 9a på Hagalid //

Vi kör en lite update på gymnasiet.

Nu har jag ju gått på gymnasiet i en vecka (var av två intro dagar). Jag trivs toppen på polhem, min klass, de flesta lärare, lokalerna och allt annat känns jättebra. Är så glad för att jag valde polhem! Mitt schema ät jättebra för mig. Börjar tidigt alla dagar utom måndagar men sluta också tidigt alla dagar utom tisdagar. Jag älskar att börja tidigt då jag får ut mer av dagen och hinner både jobba och träna efter skolan. Alla i min klass är trevliga, de flesta sociala och det känns som att jag vet typ vilka jag kommer hänga med, vilka jag kommer bråka med och vilka jag kommer tycka om lite extra liksom. Tror verkligen min gymnasietid blir hur kul som helst.

Saknar jag Hagalid då? 

Ja, klart jag gör. Har svårt att tro att mitt hjärta kommer klappa såhär hårt för denna klassen och dessa lärarna. Men man kan ju alltid hoppas. Tror också att Hagalid betyder så mycket för det var här man verkligen växte från barn till vuxen. Hagalid var såå bra, saknar det. 

Likes

Comments

Oj, såg nu att mina tidsinställda inlägg inte har publicerats... Men mitt liv rullar på i gymnasiet. Trivs toppen i min klass och på skolan, det ända jag inte gillar är de tidiga morgnarna. Jag har sovit varje dag efter skolan, får väl lära mig att lägga mig tidigare helt enkelt.

I onsdags var vi på Fridays med Jacob som nu har åkt till Canada. Han ska spela hockey och gå i skola där i ca tre år. Kommer sakna honom enormt, vi har ju sets inprincip varje dag sen 3an. Hoppas iallafall han får det toppen, vilket jag vet att han får, så hoppas jag att kanske åka över och hälsa på honom. Hade varit super kul och jag har aldrig varit i Canada utan bara mellanlandat där en gång påväg till Los Angels. Fridays var iallafall väldigt trevligt, att ha flera av ens favvisar samlade är alltid mysigt.


Likes

Comments

Jag är en tjej som älskar serier. Jag har inte sett jättemånga, men de jag har sett har jag verkligen varit fast i. Jag gillar serier med drama, mysterium och kärlek. Tänkte tipsa om mina fyra bästa serier.

1. Gossip Gril.

The O.C och Gossip Girl är mina favoriter. Men med tanke på att GG är lite mer tjejig så fick den bli första platsen. Ser om avsnitt jätteofta, älskar människorna i serien.

2. The O.C

Denna serien var jag besatt i sen dag 1. Jag har gråtit, skrattat och varit arg till denna serien. Grät i sista avsnittet då karaktärerna kändes som ens kompisar som helt plötsligt försvann. Denna serien tipsar jag alltid om, särskilt till killar och tjejer som är mindre intresserade av "tjej" saker som i GG.

3. Desperate Housewifes

En bra serie, jag blev beroende av den snabbt. Den har allt, kärlek, vänskap, mysterium, familje liv och allt annat som man letar efter hos en bra serie, Dessa "fruar" kändes som mina mammor ett tag haha. Älskar dem. Serien passar alla kön från 13 och uppåt.

4. Pretty Little Liars

Sist men långt ifrån minst PLL. En serie jag älskat, men tyvärr slutat titta på då jag tröttnat att sitta på dåliga streaming sidor för att försöka se veckans avsnitt. Har även tröttnat på att det är så långsök, för mycket och invecklat för mig. Tror antagöigen jag kommer streck se hela serien när allt kommer ut på Netflix.

Likes

Comments

God Morgon på er!

Som säker ni vet så började alla Lunda skolor skolan igår. För mig var det första dagen i en ny stad, på en ny skola, och i en ny klass. Jag var ju såklart helt galet nervös. Som sagt började jag på Ekonomi programmet på Polhemskolan i Lund.

Min dag började med att jag steg upp tidigt, fixade mig och sen mötte upp Minea utanför mig. Vi hade följe till bussen och åkte in tillsammans med andra kompisar som också började i Lund. Framme på Polhem så samlades alla klassvis och sen hade följe till aulan. I Aulan presenterade rektorn och andra personer som jobbar på skolan sig, sen gick vi klassvis tillsammans med änglarna (som är äldre elever som jobbar för att skolan ska hålla ihopa typ) till klassrummet. I klassrummet presenterade sig våra två mentorer sig sen lekte vi namnlekar, hade sammarbetsövningar och fick massa blanketter att skriva på. Sen åt vi lunch, hämtade ut våra datorer och tillsist en liten övning när vi skulle gå runt på skolan och svara på frågor om skolan för att lära oss hitta lite bättre.

Tyckte dagen var jättebra. Jag trivs bra i min klass, synd bara att vi inte fick mer "fri tid" att prata med vår klass och lära känna dem mer. Men förhoppningsvis så får vi det måndag och tisdag när vi ska ha typ intro-dagar. En annan sak som var tråkig var att min skoldator jag hämtade ut var tydligen fel för jag har inte svenskt tangentbord. Så måste väl antagligen lämna in den datorn igen på måndag...

Summan av kardemumman, så var det en bra dag och jag är taggad på att börja i skolan.

Likes

Comments

Jag har fått några frågor om min sommar på ask, instagram DM, snapchat och andra sociala medier. Så tänkte helt enkelt svara på dem här. Är ju på min första dag i gymnasiet idag, så detta är ett bra tidsinställt inlägg. Lovar att uppdatera er om min första dag imorgon.

När börjar du skolan? Och var?
19 augusti, på Polhemskolan i Lund

Hur kan du åka på tre resor, med aktiviteter och shoppa så mycket?
Jo, det är såhär. Jag har betalat min Mallorca resa själv, fick bara lite pengar till mar av min mamma då jag är under 19 och mina föräldrar är försörjningsskyldiga då. Jag fick Kenya resan av min pappa. Jag fick Göteborgs resan + den mesta shoppingen av min mamma. Så jag fick två resor + betalade en själv. Inget konstigt.

Har du egen pool?
Ja, vi har en pool hemma hos mamma. Vi byggde den i år.

Vad har du sett på Malmöfestivalen?
Inte mycket, har inte orkat för jag har haft halsfluss. Det ända jag ville se var Miriam Bryant men orkade inte. Ska dock in och kolla ikväll.

Hur fick du åka till Mallorca själv?
Min mamma litar på mig, vi har den relationen. Jag och Tilde gjorde inget vi inte skulle gjort annars. Sen var det ju mina pengar och mitt val.

Varför var du inte på Big Slap?
Kommer inte in, är under 18.

Likes

Comments

Nu är det verkligen sista dagarna på sommarlovet för mig. Några av mina kompisar har till och med redan börjat. Så nu är jag med kompisar och förbereder inför gymnasiet varje dag.

Igår var jag på Ven, min lilla paradis ö. 12 året jag var där, det är ju så mysigt. Idag är det mys hos Sanna, imorgon ska vi kolla fotboll och torsdag ska jag luncha och fixa naglarna med Alma. Är så taggad men också sååå nervös inför att börja gymnasiet. Kan se min klass nu, eftersom Staffanstorp har haft Vklass innan och det ska Lunds kommun ha nu. Känner typ ingen i min nya klass, känner en kille och bekant med en tjej. Men det är kul att lära känna nya människor och jag tror ändå att mina tre år på polhem blir toppen. Vad ska ni göra nu efter sommaren?

Trots att skolan börjar så har man ju åndå tid att göra saker. Jag är taggad för att terminen ska börja för jag ska börja jobba fler timmar och få nya barn på jobbet. Alltid kul med ny termin, nya danser, nya tävlingar och allt sånt kul som händer.

Likes

Comments

Nu har det gått alldedes för länge sen jag bloggade. Men jag var ju i Göteborg och vlogga, men nu när jag kom hem blev jag inte alls nöjd med materialet. Jag ser helt töntig ut när jag försöker vlogga bland folk, men får väl öva någon gång till. Kanske ska göra en Göteborgs haul istället??

Väl hemma från Göteborg så har jag umgåtts med underbara kompisar, jobbat, varit på malmöfsetivalen och varit på Bakken. Malmöfestivalen var så kul, träffa nya och gamla kompisar och lyssna på bra musik. Tur inte den är över än, ska nog in där någon dag till. Bakken var också jätteroligt. Vi åkte över ett stort kompisgäng och åkte karuseller, åt mat och bara njöt över att få vara tillsammans då vi alla börjar på olika skolor (nästan) och en av våra kompisar flyttar till Canada för att spela hockey. Efter en lång dag på Bakken så åkte vi till Fields och Jacob bjöd (<33333) alla på KFC. Sen var det hem och sova, jag var helt slut. Idag ska jag bara städa mitt rum, sen kommer mina hjärups tjejer hit <3333333. Vi ska till gemensamma vänner på lite fest. Som sagt, ta vara på de sista dagarna på sommarlovet det är ett helt år till nästa.

Likes

Comments