BEAUTY

Si - Giorgio Armani//5th Avenue After Five - Elizabeth Arden//Urban Decay x Gwen Stefani//MAC - Diva, Bronze Shimmer, Cremesheen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

BEAUTY

Köpte denna palett till mig själv i julklapp 2015. Gwen Stefani har även släppt läppstift, läppennor, ögonbryns kit och en rouge palett i samarbete med Urban Decay. Jag kommer personligen inte köpte något mer ur denna kollektion på grund utav att jag inte använder läpprodukter eller rouge överhuvudtaget. Ögonbryns produkten kosta 320 sek, tycker därför att det är bättre att gå för Anastasia Beverly Hills produkter som är både super produkter och är billigare.

På PETA.org står det att Urban Decay inte testat på djur men Urban Decay ägs av L'Oréal som typ testar på djur eller något.

Blonde - Blek beige med rosa skimmer
Bathwater - Ljus beige med guld glitter
Skimp - Ljus beige-persika färgad med satinfinish
Steady - Rosa-persika färgad med metall guld glitter
Punk - Röd-brun matt
Baby - Ljus metall rosa
Anaheim- Beige-brun matt
Stark - Beige-rosa matt
Zone - Brun matt
Serious - Grå med glitter
Pop - Beige-korall med glitter
Harajuku - Metall rosa-blå med glitter
Danger - Metall mörk blå med glitter
1987 - Ljus metall gul - guld med glitter
Blackout - Svart matt

- Fyra tester med Urban Decay x Gwen Stefani läppstift

Yes, yes, yes, I love this. Största skillnaden med Naked paletterna är att denna palett innehåller fler matta (33,3% av skuggorna är matta, 25% av skuggorna i Naked serien är matta). Denna palett innehåller fler färger som jag kan använda till vardagen samtidigt som den har några unika och färgstarka skuggor. Jag tycker att denna palett balanserar färger helt perfekt.

”Blonde”, ”Bathwater” och ”Skimp” är ganska lika, de har dock olika konsistens. Brukar använda ”blonde” under ögonbrynet i inre ögat medan jag anfäder ”skimp” över hela ögonlocket. ”Punk”, ”Anaheim”, ”Stark” och ”Zone” är fyra färger som är helt perfekta att använda över vecket. Man kan använda en åt gången eller allt fyra över varandra. Färgerna ”Pop” och ”Harajuku” är både väldigt fnasiga och mycket glitter faller när man använder dem. De är inte lika pigmenterad som resten av paletten.”Danger” och ”1987” är så unika och perfekta om man vill göra en sminkning med mer färg. ”Blackout” finns även Naked 2 paletten och är en av Urban Decays populäraste färger.

Jag föredrar Urban Decay x Gwen Stefani paletten framför båda mina Naked paletter (2 & 3). Både för att denna palett har fler matta samt som den har fem färger åt det rosa hållet och fyra åt det guld -bruna hållet.

Pris: 58$ eller 495 sek eller 40£

Totalt 15 skuggor som är 1,4 g/st (vilket är 0,1 g mer i varje än i naked serien). Denna palett är något dyrare än Naked 1,2,3 & smoked men innehåller 15 ögonskuggor istället för 12. Detta gör att ögonskuggorna är billigare om man inte räknar med borsten man får med i Naked paletterna. Om det är värt det får man avgöra själv.

Naked paletts: 40 kr/färg, 31 kr/g + en tvåsidig borste.
Urban Decay x Gwen Stefani: 33 kr/färg, 24 kr/g

Om någon fråga om man ska skaffa Naked 1,2,3 eller smoked skulle jag svara att man ska satsa på Urban Decay x Gwen Stefan istället. Att välja mellan Naked produkterna är lite som att välja mellan äpplen och päron, det beror på vad man vill ha för att de är helt olika produkter. Urban Decay x Gwen Stefan paletten är väldigt varierande med massa färger.

+

Fem stycken matta ögonskuggor
Stor variation, allt från en mörk glittrig blå till en matt brun.
Förpackningen är ursnygg med spegel inuti.
Har väldigt bra hållbarhet
Lägger sig inte i vecken

-

Ingen borste med som Naked serien, det är dock med tre fler ögonskuggor.
Några färger var alldeles för glittriga och fnasiga, kan dock lösas med lite vatten eller annan setting spray.
Eftersom visa skuggor är väldigt glittriga hamnar glitter överallt, risk att de matta skuggorna får glitter i sig.
Priset är lite väl högt, 33 kr per färg (ca 24 kr/g), men det är trots allt en UD palett.
Jag TROR att detta är limited edition och att jag skriver detta inlägg alldeles försent

Likes

Comments

LIFESTYLE

Första dagen på sportlovet börjar med en förkylning. Vaknade med ont i halsen och spendera förmiddagen med att ligga i sängen och läsa.

Vid lunch gick jag en promenad till stan och utförde några ärenden (och lite shopping). Gjorde några vietnamesiska vårrullar av resterna från gårdagen till lunch.

Eftermiddagen spenderades återigen till att bara lösa. 

Likes

Comments

TRAVEL
För exakt ett år sedan åkte jag och mamma till London i tre dagar. Detta var en mysig resa som nästan endast bestod utav att bara vandra genom gatorna i London och shopping. Vi gick även på musikalen "Wicked" vilket var helt fantastiskt. 

Likes

Comments