Header

Idag startades dagen med frukost på skolan och plugg till juridikprovet. Skrev provet och fortsatte dagen! När jag kom hem så gick jag till stallet och fixade till Lissy och trimmade henne i ridhuset. Väldigt pigg var hon men söt ändå ;) Sedan fick hon spaA med biolight en stund och sedan gå in i boxen!

Nu har jag inte gjort så mycket mer, kollar på tv och ska snart sova :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då var helgen och träningarna slut för den här gången! Frasse var fin idag. Vi hoppade bana där näst intill alla hinder låg på 120 eftersom det är där han behöver tränas nu. Han hoppade felfritt fram till den sista linjen där det blev lite knasigt och vi fick ta om. Eftersom han tar i så pass mycket varje språng han gör så blir det såklart jobbigt och han orkade inte hela vägen idag, men han kämpade på bra!😄

Sedan tog jag upp Lissy och skuttade henne lite eftersom hindren ändå va där och även hon hoppade fantastiskt! Eftersom hon inte hoppas så aktivt just flr tillfället så hoppade jag en bana på 1m och hon hoppade otroligt bra, superfina språng och koncentrerad ponny, hade även en väldigt bra ridning! Något som är roligt också är att Frasse ger mig en så himla bra känsla och det hjälper mig när jag rider Lissy sedan väldigt mycket!

Nu har jag kollat världscupen på svtplay och ikväll måste jag plugga... har 2 saker kvar i skolan och det är ett stort juridikprov och en samhällsuppgift som jag inte riktgt fattar haha..! Bara att sätta igång då!

Likes

Comments

Nu var det länge sen igen!

Idag har jag iallafall tagit min en skön sovmorgon innan jag fixade stallet. Trimmade Lissy i ridhuset en stund innan jag gick in och åt lite innan det var dags för träning på Frasse! Helt klart favorithelgen i månaden när vi har Micke- träning, så givande varje gång!

Frasse skötte sig bra som vanligt, är nöjd med lille prinsen💗 Sedan var det bara att ladda om inför spökkväll som vi i usek hade! Runt 40 barn kom vilket vi verkligen inte trodde så det var roligt! När jag kom hem så var det ett gäng här och åt och jag och Tove skjutsade hem Micke och nu är jag helt slut och tänker sova!

Imorgon klockan 10.00 är det dags för träning igen, så kul!🙈

Likes

Comments

Nu är snart hela veckan avklarad och skolarbeten lämnas in en efter en. Idag har jag haft ett muntlig snack om en grej på psykologin och även lämnat in ännu en psykologi uppgift och för dagen är det bara svenskan som ska in där vi har 50 frågor om litteraturhistoria som ska vara färdigt idag..! Ska även kolla genom mitt manus till juridiken imorgon då jag ska agera åklagare😅

Iallafall så har jag trimmat Lissy idag i ridhuset. Hon var till en början väldigt hängig i handen vilket alltid beror på att hennes bakben inte är igång ordentligt så efter en massa travarbete så blev det bättre. Red mycket öppna i galopp och trav och plockade av stigbyglarna de sista 20 minuterna. Ska trimma henne imorgon också då hon förhoppningsvis kommer vara mer igenom och mer engagerad!

Likes

Comments

Nu är det verkligen in i de sista som gäller innan lovet! Examinationerna checkas av en efter en och idag satt jag och skrev psykologiprov till 16.30. Har nog aldrig vart i skolan från 08.00-16.30 och koncentrerat mig till 100% hela dagen iallafall😅

På torsdag ska en svenskauppgift lämnas in, vi har spanska glosor + så ska ännu en psykologi uppgift in som vi egentligen skulle haft på provet, men vi fick hem den idag istället.. och fredag har vi en juridik uppgift som ska vara klar och vi ska kunna den.

Om vi byter ämne så fick Lissy en vilodag idag. Fixade och borstade henne lite istället och pluggade på "ridtiden"😅 Kvällen har spenderats framför Hollywoodfruarna och ännu mer plugg.

Likes

Comments

Idag var det dags för hoppträning för båda hästarna. Vi gjorde en väldigt nyttig övning idag med massa travbommar och galoppbommar innan hindren och väldigt mycket lydnad. Började med Lissy som jag faktiskt trodde skulle vara galen och springa på hindren lite eftersom hon inte hoppat ordentligt på flera veckor, men eftersom jag trimmat henne rätt mycket på marken så var hon väldigt lydig , men pigg såklart. Hon hoppade även superfint och jag kände mig mer än nöjd med min prinsessa!👌🏼

Sedan var det prinsens tur att jobba lite likadant. Han hade det lite jobbigt med upphöjda travbommar men det blev bättre under passets gång. Hoppningen i sig var bra på honom och jag är nöjd, han var fin!

Nu har jag spenderat eftermiddagen med att följa väldigt många tävlingar samtidigt. När jag insåg att både världscuphoppningen och tävlingen i Billdal sändes live så blev det jobbigt att kolla på båda samtidigt😅 Skulle även följa alla olika ponnytävlingar runt om i landet, så det blev en del!

Därefter somnade jag och nu har jag ätit middag. Ska spendera resten av kvällen med min iPad och vi ska plugga psykologi, kulkul!

Likes

Comments

Igår så bestod dagen av massa plugg. När ja gjort de så gick jag till stallet och klippte Lissy. Hon stod på gången utan grimma och gäspade, snacka om snäll ponny! Sedan tog jag henne till ridhuset efter alla lektioner vart och trimmade henne där. Jobbade mycket serpentinbågar i både trav och galopp med massor av övergångar. Lissy var pigg men ändå ambitiös!

Idag har jag koncentrerat mig på varenda lektion i skolan faktiskt, brukar väl inte hända😅 Lyckades även skicka in naturkunskapen och engelskuppgiften på dom lektionerna så nu är allt för den här veckan inlämnat, känns sååå skönt!

Eftersom jag fixade stallet imorse så ska jag strax gå till stallet och trimma Lissy lite. Får se vart jag rider eftersom det just nu läggs ut nytt underlag på vår bana!😁

Detta på bilden är en pungräka, de ni, intressant intressant 😉😉

Likes

Comments

Just nu är det väldigt mycket i skolan för min del. Känns som jag sagt det sen vi började men nu är det verkligen det.. har 2 uppgifter som ska vara inlämnade på fredag och sedan har vi minst 2 examinationer varje vecka till lovet.

Så idag har jag vart i skolan och nu ska jag sätta mig med en engelska uppgift innan jag går till stallet. Kommer förmodligen inte bli klar så får fortsätta ikväll! Ska iallafall skriva lite i en timma ungefär och sedan lufta hjärnan lite med en tur på Lissy och sen är det bara att fortsätta!

Känns som mitt liv är väldigt tråkigt just nu, men tänkte bara titta in här!

Likes

Comments

Idag var det dags för lagtävling igen för våra duktiga ponnytjejer! Vi hade inte turen på våran sida idag men eftersom det förmodligen var mycket svårare idag och bara 2 lag lyckades ta sig till omhoppning så slutade vi ändå 3:a!😄😄 Superkul och känns lovande till sista omgången!

Trimmade Lissy när jag kom hem, har gramanen på och började rätt kravlöst då hon vilat 2 dagar och lät henne hitta sig själv lite och sedan hoppade vi lite på låga småhinder och därefter jobbade jag henne igen i galopp och trav och då var hon väldigt genom i kroppen och kändes väldigt bra tycker jag! Vi hade en lugn stämning och var överens under hela passet och hon skrittade lugnt när vi skrittade av. Något som är lite speciellt med Lissy är att skrittar hon lugnt med ett steg i taget när man skrittar av henne så har man gjort ett bra pass, skrittar hon däremot stressat och fort så vet man att passet vart mindre bra. Så strävar alltid mot att få henne lugn 😅 Sedan fick hon en dusch och ett täcke + mat!

Nu väntas de middag och sedan film!

Likes

Comments

Vi har varit på lite äventyr i helgen! Började med att vi var på återbesök på Strömsholm med Lillie. Det var sån himla stor skillnad på henne och det kändes superbra med allt ifrån veterinärens tänk i de hela osv! Sedan har vi också lämnat henne där hos Michaela för igångsättning och fortsätter hon att bli bra så ska hon säljas så småningom.

Sedan har vi träffats hela familjen och shoppat och ätit å sånt! Idag var vi på andra hästrelaterade äventyr! Nu är vi påväg hem igen och där väntas Lissy och en tom box, stackars Lissy har inte längre sin bästa vän kvar :(

Helgen är ju heller inte slut än och imorgon väntas lagomgång nr 2 och vi hade faktiskt en liten träning i onsdags med våra duktiga B-ponny tjejer! Vi tränade lite på titthinder och vi är nu förberedda! Ingen press utan vi går in för att ha kul :)

Likes

Comments