Jag har inte bloggat nu för att jag inte gör något på dagarna... Men min blogg är mestadels till för att jag ska skriva av mig

Här är några bilder från veckan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

5 saker jag vill göra innan sommaren är slut!1. Göra nått med mitt hår!
Jag vill alltid göra nått extra med mitt hår, jag har klippt det 30 cm två gånger vilket är jätte skönt. Så nästa gång har jag lust att förra topparna rosa!
Sen vill jag också lära mig göra snygga frisyrer. Snygga flätor, fina uppsättningar och enkla frissor bara!

2. Lära mig åka longboard (på riktigt)
Jag har alltid tyckt det är sjukt coolt att åka longboard! Så för ett tag sen så köpte jag en och jag gillar verkligen den! Jag köpte den i Halmstad och jag och Emmy åkte hela tiden hahah!
Men jag vill kunna ännu bättre!!

3. Träna mer!
Vem har inte sagt "i sommar ska jag träna flera gånger i veckan, äta nyttigt osv"? Jag har gjort det många gånger men i sommar ska jag försöka iaf! Framförallt vill jag göra det för min hud och att jag ska bli piggare! Men vi får se hur det går!

4. Köpa en ny garderob
Jag har funderat mycket på min stil och nästan inga kläder jag äger passar till den stilen! Så jag ska spara pengar och köpa en ny garderob!

5. Ha en sommarflirt
Säger bara: vem skulle inte vilja ha en sommarflirt?

Likes

Comments

Innan idag va jag ute med Betty. Det va så himla skönt att bara gå och rensa tankarna. Vi gick ner till sjön så hon fick svalka av sig lite för idag va det sjukt varmt (ni kan ju ha knappast missat de?)
Sen va ju Betty tvungen att gå ner i lera så jag får duscha henna imorgon..

Likes

Comments

Idag vakande jag vi tolv vilket jag tycker är sjukt sent! Sen låg jag i sängen en timme till, varför inte liksom! Sen gick jag upp och satte mig och kollade på youtube i säkert en timme?! Haha jag är typ beroende av det.
Men nu väntar jag på att mamma ska komma hem, så får vi se om vi hittar på nått

Likes

Comments

Idag när jag gick ut genom dörren fick jag typ en allergisk chock! Och det blev ännu värre när jag va på väg till jobbet men nu är det iaf över!
Nu ska jag äta räkmacka och dricka monster!! Sen ska jag städa brosans bil (frivilligt)!
Och om en stund kommer Isabelle!

Likes

Comments

Blandat från min weheartit.
Kommer ett större inlägg imorgon

Likes

Comments

Nu sitter jag hos Emmy och kollar när hon "shoppar". Sen ska vi laga mat, de blir perfa.

Likes

Comments

Där satt den, vinst 4-3 mot Bor! De va grymt kul idag men också sjukt tungt att spela.. Nu leder vi serien också vilket är jättekul! Imorgon spelar B-laget men jag ska inte vara med, men får önska lycka till till de andra tjejerna!

Jag blir aaaalidrig bra på dessa bilder, antingen så ser jag helt lost ut eller så gör jag någon konstig min!

Likes

Comments

Halloj, idag har jag bara slappat! Vilket har varit grymt tråkigt! Jag får typ halvt panik när det inte finns något att göra här ute.
Jag har iallafall lagat mat till mig och min bror. Eller aa när jag va klar så åkte han till Bredaryd och åt med någon kompis eller nått... Aja mer mat åt mig!
Men nu sitter jag och kollar på Harry Potter och ska unna mig micro brownie! Ni som känner mig vet att jag älskar Harry Potter! Det är mina absolut favorit filmer och jag har alla vilket är super!

Sen lite senare ska jag spela match! Är inte taggad alls men det går nog bra ändå.

Här är receptet på brownien, ni borde testa den! Men den är sjukt mättande!
(( 1/4 cup = 4 msk
Tbsp = msk ))

Likes

Comments

Jahaopp, då skaffade jag blogg!
Jag har bloggat innan men de va ett bra tag sen men va sugen på att börja igen. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, speciellt nu på sommaren! Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om men det kommer bli grymt mycket olika saker! Jag får se hur detta går då!

Likes

Comments