Åh vad jag saknar sommaren.
Kanske inte världens somrigaste bild men lätt den somrigaste bilden som finns i min dator. Hehe!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag drog jag till mamma en sväng med bella och barnen. Sen åkte bella barnen och jag till lessebo. Jag köpte en massa mat så nu är det påfyllt här hemma. Sååååå skönt! 
Förresten!!! ​har rensat i garderoberna i hallen i eftermiddags. Lagt undan sommar och vår skor samt jackor. Så nu är det bara höst och vinterkläder där inne. Alla barnen är redo för vintern nu. Nya fina vinterjackor, mössor, vantar. Jag har kastat massa mössor ifrån förra vintern! Så allt är helt nytt och fint till allihopa. Känns så skönt att vara ute i god tid. Var typ helt färdig redan i augusti, men det fattades lite mössor och vantar som nu ligger fint i barnens egna lådor. Så nu slipper jag fundera på det. Härligt!
Nu har jag stått ute ca en halvtimma och ropat på charlie. Han har inte kommit hem idag, och det regnar ju och är kallt utomhus så jag är lite ledsen. Men ska ut en sväng till alldeles strax. Annars får jag leta reda på honom imorgon.. 
Nu ska jag och mannen gå upp och sova. Sova lockar sååååå otroligt mycket nu!

Likes

Comments

Hur fint är det inte med dessa fina färgerna på hösten?

  • 203 readers

Likes

Comments

Har fått superdille på greys anatomy nu, så kollar på avsnitt efter avsnitt när Sigge sover. Så mysigt nu när man inte är så piggelin.

  • 204 readers

Likes

Comments

FYFAN vilken jävla piss eftermiddag om man får säga det själv. Skulle ÄNTLIGEN börja spackla i hallen. Hann knappt en vägg innan sigge började grina och klättra på mig. Så bara att glatt avsluta. Sen har min telefon fått något allvarligt ryck. Är så sugen på att kasta den åt HELVETE, JA åt HELVETE..... Så jävla förbannad på allt!!!!!!!

Likes

Comments

​Sitter just nu i soffan med mannen. Sigge sover i vagnen och Luna är hos mamma en sväng. Jag ska hämta henne om nån timma. Sen ska vi nog laga lite käk och bara ta det lugnt. Jag är lite piggare idag. Inte lika mycket huvudvärk. Så jag passar på att vila så mycket jag kan denna veckan. Ska försöka börja spackla hallen ev ikväll annars imorgon. Känner att vi verkligen måste lägga på ett kål med den just nu. Det är prio ett här hemma i renoveringen. Sen framåt så hoppas jag på att vi kan börja byta golv här nere. Samt måla om liam och max golv. Och lilla hallen uppe, där behövs slipas sen på med färg. Det får bli nu i höst och vinter när man helst är inomhus. Ska bli så kul när det blir färdigt.

PUSS
Likes

Comments

Åh hej. Har verkligen inte orkar skriva på ett tag. Varit sjuk, sigge har varit sjuk. jag har haft extrem huvudvärk i en vecka nu. Så har blivit så mycket vila. Tänkte bara säga hej typ. Hoppas jag är piggare imorgon. Puss

Likes

Comments

med min rabattkod mammaellen20 så får ni 20% rabatt på allt på www.twistshake.se
och det gäller även redan rabatterade paket. skynda fynda 💖👌

Likes

Comments

Igår fyllde min älskade tjej 4 år. Så blev sång och paket på sängen. Nöjd över alla sina presenter! Efter vi vaknat till och byggt ihop hennes sparkcykel så blev det ut mot hagaslätt för att heja på mannen som körde. Han tog sig till d final och fick med sig en pokal hem. Så duktig han är! Nu ska vi dricka lite kaffe. Vid kl 15 kommer folk hit och firar luna ❤

Likes

Comments

Imorse sket jag i att göra morgonstädningen som jag alltid gör. Dammsuga, plocka, diskmaskin, ja ni vet sånt. Men jag drog ut till mamma istället. Kom hem nu runt 14 tiden så nu har jag städat iordning. Slagit in Lunas presenter. Helt otroligt att hon fyller 4 år på lördag. I fyra hela år har hon förgyllt min vardag. Älskade lilla prinsessa.
Nu sover sigge sin efm lur. Och jag ska kasta mig i soffan. Luna degar för fullt. Så kul. Minns när man själv degade varje dag.

Likes

Comments