ommöblering av sovrum skapade mera yta. så skönt att jag kommer få plats med spjälsängen sen oxå! 👏

Vardagsrummet fick nya fräsha vita gardiner. Så skönt med mer ljus!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har fått den äran att prova twistshakes nya flaska. Eller ja, rättare sagt sigge. Och han verkar totaldigga den! Så gör som sigge, välj twistshake. Och på www.twistshake.com får ni 20% rabatt på hela sortimentet när ni skriver in min rabattkod mammaellen20 i kassan. Köp köp köp! Älskar twistshake 😍

Likes

Comments

Passade på att påskpynta lite förut när sigge sov middag. Så mysigt med rosa och vitt!

Vad tycks?

Likes

Comments

Igår bestämde jag mig för att våra två buskar som är emot huset skulle väck. Sagt och gjort, efter en timmas flåsande var granjävlarna nere. Och här bjuder jag på för och efterbilder. Så nöjd! Nu vill jag bara dra upp alla växter och göra fint.

FÖRE

EFTER.

Likes

Comments

Aldrig under någon graviditet har jag haft cravings som med denna. Dessa halstabletter kan jag typ föräta mig på. Vill inte ens veta hur många förpackningar jag köpt och käkat upp 😂

Vad har ni för cravings eller vad har ni haft? 😁

Likes

Comments

Idag har vi hunnit med lekparken i emmaboda, våfflor hos Eric och bella, övningskört i skogarna med mamma. Nu ska jag kolla på talang. Sigge sover och luna är hos pappsen sin!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan på er. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt över denna fördröjning på dragning av vinnare. Men jag har legat sjuk sen i söndags så har mest sovit och yrat. Men nu hoppas jag på att piggna på mig!

Den enkla frågan var ju såklart, hur många färger finns dom nya flaskorna i. Och rätt svar är ju obvious 10! Så jag har precis lottat fram en lycklig vinnare. Och vinnaren utav valfri flaska och färg blev Christian Arrano!

Stort grattis till dig och hoppas du blir nöjd. Jag kommer skicka ett mail till dig om instruktioner för att få din flaska.

Ha en superfin kväll! För nu ska jag gosa ner mig i soffan och plugga 😊

Likes

Comments

Igår kväll kastade jag mig i sängen när barnen somnat och pluggade lite. Satt i nästan 2 timmar så mycket pluggande blev det innan jag tillslut valde att släcka ner och sova. Idag har jag städat köket och matrummet. Mer än så orkar inte min kropp på nån timma nu. Så nu ska jag göra sigge redo för att sova middag. Under tiden ska jag nog plugga lite till eller se på nån film med Lunisen.

Färgade ÄNTLIGEN mitt hår igår. Så skönt!

Sista chansen att tävla nu. tävlingen finns några inlägg neråt! Avslutas ikväll klockan 18.00 och vinnaren drar jag imorgon 💗

Likes

Comments

Ja ja ja, vad ska man säga? I tisdags natt kom mannen hem ifrån jobb. Han var hemma med mig hela onsdagen sen på torsdagen drog han iväg igen?! Ja, det här var ju planerat för längesedan, långt innan han började jobba så som han gör nu. Han är i England och kollar fotboll med två kompisar. Och imorgon någon gång kommer han hem igen. Ska bli så skönt då jag saknar honom supermycket. Känns som att leva lite i ett DISTANSFÖRHÅLLANDE 😁
men det skadar aldrig att sakna och längta. Men nu vill jag fakriskt bara ha hem han! 😍

Likes

Comments